Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: footpads ??? Gepost op: Mei 09, 2009, 18:56:54
Hi Luitjes,

Ik vaar nu al een tijdje de Fanatic Deleau 130*40.5 en heb daatbij de footstraps vervangen door die van Mystic, maar toch......... is het niet helemaal!
Ik heb het idee dat het board erg zenuwachtig is alleen is mijn vermoeden dat dit ligt aan de fanatic-footpad + mystic strap en niet zozeer aan het board. Roll Eyes

Een maat van de heeft de F-one Axid met originele bindingen en die zijn een stuk zachter en de pad en strap lijken "een geheel" te zijn, en de pads kunnen nauwelijks bewegen (die van mij wel na wat ruiger werk). Na een sprong of switch schuif ik gewoon uit de strap en moet ik telkens me voet weer goed zetten ThumpDown

Heeft iemand hier ook ervaring mee en weet iemand een oplossing?

Zit er wel aan te denken om Liquid Force of F-one kit te halen maar pas hier een voet-maat 45 in???

Daar wil ik ook nog wel wat over weten. Ik heb een oude thorn(2006) en wil ook andere footpads. Maar ik heb geen flauw idee hoe ik dit moet doen?
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.