Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Witte haaien in de Noordzee ! Gepost op: Augustus 25, 2008, 12:19:31
Desalnietemin, ik ga nog harder oefenen op het springen. Mensen die op of in het water zijn lopen een grotere kans gegrepen te worden door haaien dan degene die boven het water zweven. Smiley
2  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: morgen de slufter Gepost op: Oktober 17, 2007, 17:37:25
Maar Arjen,

Wat als straks misschien de Slufter sluit voor de aanleg voor Maasvlakte II, dan kom je toch a.u.b. toch niet naar het autostrand?
Worden wij "prutsers" daar straks ook al door je weggestuurd.
3  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Kite op drift Oostvoorne Gepost op: Augustus 06, 2007, 18:04:20
Met beginner bedoel ik "geen jarenlange ervaring". Ik kan nog geen sprongen maken van 10 meter hoog maar wel herstarten en redelijk hoogte houden.
O.K. ik neem aan dat ik inderdaad op zijn minst één van de instructeurs die daar bezig waren had moeten waarschuwen, die zullen wel een moebieltje bij zich hebben met het nummer van de KNRM.
Eén klein puntje in mijn verdediging, even na de recover poging kwam mijn eigen scherm te water en RECON 2 werkt niet altijd even goed. Het duurde dus een tijdje voor ik mijn scherm weer hoog had en terug was bij mijn board. (Slap excus, zal de volgende keer proberen melding te maken)
4  Algemeen / Buitenland & Travel / Kite op drift Oostvoorne Gepost op: Augustus 06, 2007, 17:43:09
Gisteren zag ik op Oostvoorne bij het autostrand een kite afdrijven.
Toen ik zag dat hij niet werd herstart ben ik er naar toe gevaren en zag dat er niemand aan vast zat, hij was wel opgetuigd, bar zat er aan vast.
Ik heb een poging gedaan om bij het ventiel te komen om hem te laten leeg lopen zodat ik hem mee kon slepen naar ondiep water. Dit mislukte en omdat ik een beginner ben vond ik het te link worden (wilde de kite niet in mijn lijnen hebben en ik was bang verstrikt te raken in de lijnen die werden meegesleept) en heb 'm maar veder laten drijven.
Hoe kan je een kite het beste terug naar de kant krijgen?
Iemand die gisteren een kite is kwijt geraakt? Gezien de windrichting zou je 'm misschien kunnen terug vinden op de slufter, anders is hij nu richting Denemarken.
5  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: kiten op Rockanje!!!! Gepost op: Juli 19, 2007, 17:29:33
Om even een oude tread opnieuw op te starten;

Een week of drie/vier ben ik twee weekenden achter elkaar op het strand van Rockanje geweest met mooi weer. (Helaas, met een meisje kan je dus niet altijd gaan kiten) Het strand is dan vol met badgasten en dan nog gaan er mensen ter hoogte van de reddingspost tussen alle mensen hun kite oplaten en daar nog een beetje me spelen ook.
Gedoog beleid of niet, als het daar op zo'n moment fout gaat en er badgasten gewond raken is dat bepaald niet ten gunste van de sport. Kunnen die lui niet een tiental meter verder lopen en hun scherm oplaten op plekken waar wat minder mensen op het strand liggen?
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.