Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Wave / Re: north whip advies Gepost op: December 29, 2014, 18:01:15
Bedankt voor de  reacties. Helaas heeft het lot voor mij besloten. 5.9 was uitverkocht Smiley

Het is dus de 5.7 geworden. Voor de zekerheid even op de weegschaal gaan staan en weeg 75! Board is bovendien best breed en heeft 24.5 liter aan volume.. Moet genoeg zijn voor mijn bescheiden gewicht!

En misschien dat deze stabieler blijft bij meer wind en meer golven en ook wat makkelijker te gebruiken is voor strapless air en dergelijke? dat wordt dan mijn excuus voor deze maat

Nog een vraagje: een pad of wax? En tips waar ik 1 of beide het best kan bestellen?
2  Stijlen / Discussie / Wave / north whip advies Gepost op: December 29, 2014, 11:28:53
Op dit moment zijn north whip boardjes overjarig voor minder dan 500 te krijgen. Mooie prijs imo. Ik kan echter weinig info vinden over de 2014. Kan iemand mij vertellen of deze vergelijkbaar is met de jaren daarvoor? Er zit bijvoorbeeld alleen thruster setting op? Nog steeds een veilige koop? Ik zie bijna geen tweedehands.. Slecht verkocht of doet niemand hem weg?

Ik wil hem als 1 board quiver board strapless rijden in typisch Nederlands (cross) on-shore wind van 15-30 kn. Ik ben een volledige beginner op het gebied van wavesurfen en geen idee hoe ik ga varen. Ik heb het idee dat ik in eerste instantie vooral kite driven zal varen, maar wie weet. Idee is om iig snel op het water te staan en plezier te hebben. Ook bij minimale omstandigheden. Voorkeur voor de whip vanwege de prijs.

Is dit boardje geschikt en zo ja, welke maat is het best? Ik weeg tussen de 75-80kg en ben 1.86m. Ik overweeg 5.7..

Pff, heel verhaal. Excuus.  Alvast bedankt voor de reacties  Cool
3  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: December 09, 2013, 10:12:02
Oye! Wil ook wel uurtje varen.. Is schel wel een goed idee? Volgens mij veel te veel west in de wind, waardoor hij te vlagerig wordt. Laat ff weten hoe het is als jullie ter plaatsen zijn.. Smiley
4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Lightwind skimboard Gepost op: April 08, 2013, 10:32:33
Thnx voor de reacties. Ik wil liever niet meer dan een paar tientjes uitgeven. Zo'n kitegerelateerd skimboard is net iets duurder  Smiley
Hoopte makkelijk klaar te zijn voor die 40 euro, maar het ziet er naar uit dat ik toch zelf zal moeten gaan fröbelen. In ieder geval genoeg topics te vinden over hoe je zo'n ding maakt!

5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Lightwind skimboard Gepost op: Maart 28, 2013, 16:31:06
Aloha,

Long time lurker hier. Wil graag mijn low-end wat uitbreiden. Nu heb ik begrepen dat een skimboard daar uitermate geschikt voor is. Heb echter niet de ruimte en het gereedschap (maar vooral de motivatie) niet om zo'n ding zelf te maken. Kan ik elk willekeurig skimboard gebruiken? Maakt hout of foam veel verschil? Wat is ideale lengte / breedte.. (weeg zo'n 75kg.), etc.

Uiteraard beetje rond gekeken. Op zich leek dit me wel wat: http://www.decathlon.nl/NL/skimboard-foam-123-cm-volwass-238186118/. Is dat de moeite waard of zonde van die 40 ekkies? Kan me namelijk ook goed voorstellen dat een simpele woody voor twee tientjes al genoeg is. Deze leek me echter net wat geschikter. Lengte is 123cm, breedte zo rond de 57cm. Gewicht van het ding is iets minder dan 2kg. Wat vinden jullie er van? Andere / betere suggesties?

Alvast bedankt 

Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.