Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kiten op de Hoek Gepost op: Augustus 19, 2007, 22:23:47
de hoekse watersport vereniging heeft een kite commissie zij overleggen met de gemeente en politie Zij zetten zich wel degelijk in achter de schermen, maar zoals ik hierboven al vermelde houd niemand zich aan de zone. Dus is overleggen met de gemeente niet echt relaxed kan ik je zeggen. De strandwacht jongens zijn misschien wel relaxed en aardig maar de leiding steekt je later een mes in je rug. Met allerlei rapporten van klachten van strandbezoekers en zwemmers, waar ze ze vandaan halen weten we niet maar ze hebben op zo'n overleg hele stapels dossiers met klachten. Zie dan maar weer is een beetje goodwill te krijgen bij de gemeente. zeggen dat het niet klopt geloven ze dan ook niet. Terwijl het pure leugens zijn. En waarom ik weet het niet. Zal wel jaloezie zijn dat het heel de zomer kite weer is en geen echt strandweer. Ze hebben niks te doen en moeten toch weer subsidie binnen halen. dan maar over onze rug.Ze willen nu ook boetes gaan geven aan die "a"sociale kiters. Kortom leuk is anders in de hoek.

KITE BOARDING IS NOT A CRIME!!!!!!
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kiten op de Hoek Gepost op: Augustus 18, 2007, 17:44:51
Hier een bericht van een local, het kiten in hvh staat nog steeds op losse schroeven. De strandwacht is hier beroeps en zijn verre van fans van kiters. Ze sturen je niet zo snel weg maar noteren alles en raporteren dit aan de gemeente. Binnenkort komt er een evaluatie met de gemeente, politie en de kitevereniging(hwsv).Als het aan de strandwaht en politie ligt wordt het kiten verboden.Omdat zoals zij zeggen niemand zich aan de regels houd. Al is er geen hond op het strand dien je binen het gebied te blijven( is natuurlijk onzin maar als je vraagt wat het probleem is zeggen zij je mag toch ook niet door een rood stoplicht rijden als er niemand aankomt, kortom niet mee te discuseren met die lui.) Maar we hebben er wel mee te maken.
Probeer dus alstublieft binnen het gebied te varen.Het slaat soms nergens op maar doe het aub anders is het straks helemaal over in de hoek.( het gebied is links van de watersport vereniging en is met borden aangegeven). Ook is er dit jaar veel zand opgespoten zoveel dat het onder de kant zo verschrikkelijk hard stroomt en, er een behoorlijke shorebreak kan staan, Hierdoor is het voor beginners bijna niet te doen om het water op te komen.
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.