Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Trefpunt / Re: Kitemaatjes Oostvoorne gezocht Gepost op: Oktober 27, 2012, 20:51:51
Op het strand van Oostvoorne ligt zoveel troep dat het me niet zou verbazen dat je kite daar met oplaten een klein scheurtje oploopt welke vervolgens bij een crash compleet uitscheurt. Zeker bij de minder ervaren kiters wil je kite nog wel eens over de grond slepen als zij je oplaten en dat is op zo'n spot desastreus.

Ik snap je punt en dat kan altijd gebeuren, maar ben erg zuinig op mijn spullen en dit was de 5e keer dat ik de kite gebruikte. Maar hij ligt bij de winkel die foto's heeft gemaakt en die naar de leverancier verstuurd. Afwachten nu.
2  Algemeen / Trefpunt / Re: Kitemaatjes Oostvoorne gezocht Gepost op: Oktober 27, 2012, 19:54:00
Prima wind vanmiddag in Oostvoorne. Ook mijn waterstart ging vandaag goed (ik kwam weg, bleef even staan). Helaas ging ik na een half uur oefenen onderuit op een golfje, valt mijn splinternieuwe Cabrinha Vector 11 op het water en zit er een gigantische scheur in van tuberand tot onder. Had niet verwacht dat die kites zo fragiel waren. Meteen weg gebracht voor reparatie, maar voor mij einde oefening dit seizoen.  ThumpDown
3  Algemeen / Trefpunt / Re: Kitemaatjes Oostvoorne gezocht Gepost op: Oktober 27, 2012, 09:37:47
Zo, lekker vroeg Nanou! Ik vind playa rond een uurtje of 11 uur wel vroeg (en koud) genoeg! Wink
Ik gaat morgen vroeg ook maar eens op de playa kijken is weer eens te lang geleden! ben van af uurtje of 9 tot weet niet hoelaat op het water. spreek me ff aan op het strand Wink groenenbruine 9 m North Neo kan niet missen!

Ik vertrek nu uit Eindhoven, dus zal rond 12u op strand zijn (nog ff neopreen sokken kopen, vorige keer zonder was niet prettig). Heb een gele Cabrinha Vector 11m. En ben aan het klungelen met mijn waterstart :-)
4  Algemeen / Trefpunt / Re: Kitemaatjes Oostvoorne gezocht Gepost op: Oktober 26, 2012, 22:43:09
Hai Rutger,

Ik zie dat je vraag al weer een maand oud is en weet niet of je ondertussen nog hebt kunnen oefenen. Ik ben ook een beginner (39 jaar) en ben nog druk bezig met mijn waterstart.

Ik zou morgen eventueel kunnen op Oostvoorne. NNO 18 knopen lijkt mij mogelijk. Ik heb een Vector 11 en ben 82 kilo.

Laat maar weten of je kunt morgen. Of stuur een PM.

Grten, Eelke
5  Algemeen / Trefpunt / Re: Kitemaatjes Oostvoorne gezocht voor een beginner.... Gepost op: Oktober 26, 2012, 21:10:37
Hai Rutger,

Ik zie dat je vraag al weer een maand oud is en weet niet of je ondertussen nog hebt kunnen oefenen. Ik ben ook een beginner (39 jaar) en ben nog druk bezig met mijn waterstart.

Ik zou morgen eventueel kunnen op Oostvoorne. NNO 18 knopen lijkt mij mogelijk. Ik heb een Vector 11 en ben 82 kilo.

Laat maar weten of je kunt morgen. Of stuur een PM.

Grten, Eelke
6  Algemeen / Trefpunt / kitesurfers regio Eindhoven Gepost op: Oktober 17, 2012, 00:08:14
Hai,

Als beginnende kitesurfer ben ik op zoek naar andere kitesurfers uit regio Eindhoven (of elders) die samen willen oefenen en kiten. Beginner of gevorderde maakt mij niet uit, zolang je je maar realiseert dat ik een beginner ben en nog volop met mijn waterstart bezig ben!

Ben woonachtig in Eindhoven en wil graag deze sport leren. Wil proberen dit seizoen nog wat succesjes te boeken. Kan vaak in het weekend of nu tijdens de herfstvakantie, als het weer het toe laat...

Grten, Eelke
7  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: board mee naar Curacao Gepost op: Juli 17, 2012, 14:26:09
En ik ben weer eens te snel.  loser Want een tas voor een board van 135 bij 40 is al 175 en dan is die nog plat. Dus veel meer dan 158 cm totaal. Jammer! Toch maar board huren dan.
8  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: board mee naar Curacao Gepost op: Juli 17, 2012, 14:18:44
Het is inderdaad goed lezen en luisteren. Net met KLM gebeld en het klopt dat je voor een board langer dan 107 cm 200,- euro enkele reis betaald. Maar...

Als je de regels voor gewone bagage leest:

1 stuk ruimbagage*,
tot 23 kg (50,5 lbs),
l + b + h max. 158 cm (62 inch)

Dus inderdaad een kitetas die binnen de totale afmeting van 158 cm valt en waar je je board, kite en kleding (en die heb je amper nodig op Curacao) in stopt en niet zwaarder dan 23 kilo is, dan betaal je niets extra's. In mijn geval reis ik samen met mijn vrouw en kan ik in haar koffer ook nog spul proppen en in de 7 kilo handbagage. Dat komt dus goed!

Bedankt voor jullie snelle reacties!

Grten, Eelke
9  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: board mee naar Curacao Gepost op: Juli 17, 2012, 13:59:48
Inderdaad als ik de tekst van de KLM site goed lees staat er dat een board langer dan 107 cm altijd een speciaal tarief kent. En als je verder leest is dat 200,- euro per enkele vlucht. Alles in een quiverbag stoppen is leuk en beschermt het board, maar dan is het pakket nog te lang en betaal je flink bij KLM. Dit terwijl bij Arke het gratis is.

Helaas is KLM telefonisch praktisch onbereikbaar.

Ik denk er nu over mij board thuis te laten en deze voor 25,- euro per dag te huren op Curacao. Is goedkoper.
10  Algemeen / Buitenland & Travel / board mee naar Curacao Gepost op: Juli 14, 2012, 23:41:40
Wie heeft er ervaring met je board meenemen met KLM naar Curacao?

 Ze vragen volgens de site 200,- euro per enkele reis voor een board langer dan 107 cm (dus altijd). Ik denk er al aan om mijn board thuis te laten en het daar te huren.

Alvast bedankt!

Grten, Eelke
11  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / advies 1e aanschaf kite Gepost op: Juli 14, 2012, 23:39:29
Wil deze week mijn 1e kite aanschaffen. Vanwege budget begin ik met 1 kite. Denk aan een Cabrinha Converse (had een Cabrinha tijdens de lessen en vond de bar super) of een Best Kahoona V3. Wie heeft er ervaring met deze kites en kan mij advies geven? (elk ander advies is welkom)

Ik twijfel ook over de grote. Denk aan een 11 of 12 meter (ben 82 kilo), maar ga over een week naar Curacao waar het standaard bijna elke dag 20 knopen of meer waait. Is de kite dan al niet te groot?

Alvast bedankt voor advies!

Grten, Eelke

Ps. Wie weet er nog een goede aanbieding voor een Converse of Kahoona?
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.