Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2
1  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Redding slufter Gepost op: Maart 07, 2020, 01:09:50
Verwijderd. Te weinig relevante informatie
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Naish Dash - valt uit de lucht Gepost op: Augustus 18, 2019, 21:00:18
Misschien zit het in je gebruikersnaam..
Zonder dolle; als je die info bij elkaar hebt, weet je waar je het moet zoeken en lijken mij de opties:
-bridles van 2019 kopiëren (mits de aanknopingspunten/shape gelijk zijn gebleven.
-Gaan proberen, zoals prototypes de bridles dynamisch te testen. d.w.z. de huidige bridles te kopiëren en dan aanknopingspunten op de bridle positief en negatief te kunnen beïnvloeden.
Eerste optie lijkt mij nog te doen, de tweede zou ik voor passen.
Aloha

 
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Naish Dash - valt uit de lucht Gepost op: Augustus 18, 2019, 12:34:34
Aloha,
Ik vaarde tot voor kort een park 9m (de voorganger van de dash). Wat je beschrijft was ook van toepassing bij de park. Zoals ik het lees begrijp je het belang van trimmen. Heb verschillende kites gevlogen, maar de park (en denk ook de dash) zijn hier extra gevoelig voor. Je ziet het ook aan het drift-gedrag. Zonder beweging drift de kite slecht in vergelijk met andere kites. Ik denk dat het in de bridle setup zit. Je bent ook al een heel stuk low end kwijt als je hem correct trimt. In de high end en voor uithaken vond ik het ook een top ding, maar in de golven of weinig wind ben je misschien beter af met een echte wave of low wind kite. 
4  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Verloren Naish park9m+Slingshot bar Slufter Gepost op: Juli 21, 2019, 00:46:12
Aloha! Tijdens een crash ben ik bovenstaand materiaal kwijt geraakt op de slufter rond een uur of 6/half7. De kite is blauw/grijs. Thanks voor alle hulp (ik schijn even vd wereld te zijn geweest)!
Rudy helemaal goud, met service tot de deur!!
Fly high, fly safe!

5  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Re: Pomp slufter Gepost op: Augustus 31, 2018, 22:34:53
Je hebt gewonnen!! De Luchtpomp (model: Swarovski) is af te halen bij Greta op de Laatjelikkenlaan 68 in Otterburght. In series van 2 aankloppen, de gevolgen zijn anders niet te overzien!!
6  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Pomp slufter Gepost op: Augustus 30, 2018, 11:16:16
Gevonden pomp op de slufter. Beschrijf het model en waar die lag, dan is die in de buurt op te halen.
7  Algemeen / Teruggegeven / teruggevonden / Re: Gevonden op slufter Gepost op: Juni 03, 2018, 11:05:59
Opgelost! Topic mag dicht.
8  Algemeen / Teruggegeven / teruggevonden / Gevonden op slufter Gepost op: Juni 02, 2018, 21:19:39
Deze zaterdag (2-6) iets gevonden wat in je tas hoort (als je naar huis gaat).
Als je iets mist, laat het even weten!!
9  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Re: Pomp gevonden Maasvlakte Midden Gepost op: September 15, 2017, 09:51:38
Maatje van me is die dag zijn zwarte/donkergrijze cabrinha pomp vergeten.Hij is niet actief op t forum. Die wellicht?
10  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Drukte,scholen en common sense Gepost op: Juli 08, 2017, 19:31:09
Vandaag nog even op de dam mogen klooien in zowaar een poeltje.Nu was ik voorbereid op de drukte en dus gekheid op de dam, maar het was vandaag echt tenenkrommend.
Er was een groep van 20 chillende dames, die les kregen van 1 of 2 instructeurs. Niets mis mee, gezellig! Maar als de ingang vd poel smal is, precies daar gaan staan in de shorebreak..
Gelukkig was hard insturen er nog niet bij, dus je kon er prima op anticiperen.
Iets later kwam er een instructeur met jong meisje+aanhang ook even oefenen. Ze wilde denk ik niet in de weg staan, dus aan het uiterste puntje vd poel (5-10cm diep, ruim geschat).Dat was een goed idee om daar te waterstarten! bij je eerste les meteen airtime!
Achteraf heb ik spijt dat ik die mensen niet heb aangesproken. Het waren trouwens geen lokale instructeurs,maar dat zou niet uit hoeven maken..Feit is daar dat de spots te druk worden, sommigen niet zo'n groot verantwoordingsgevoel hebben en dat ik het 'poel is voor gevorderden' niet snapte..., nu wel. wat te doen? Het gaat met deze hoeveelheden kiters snel fout ben ik bang.Meer aanspreken?
11  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Jetski's Wijk aan Zee Gepost op: Maart 10, 2017, 12:45:08
Heb m'n eerdere stukje iets aangepast omdat ik er niet bij ben geweest, maar:
"Opvallend is dat een kiter naar jullie toe moet komen om verhaal te halen voor jullie gedrag, getuigt iig van complete desinteresse van jullie kant naar de medesporter... "

Als iemand niet bewust is dat hij/zij verkeerd bezig is is het toch normaal iemand daarop aan te spreken alvorens handhaving te bellen..
Of we beginnen een kliklijn voor mensen die >5 km te hard rijden, Nederlanders die met een accent praten, andersdenkenden, turken die niet van Erdogan houden....goed, je snapt mijn punt.
We moeten het MET elkaar doen,anders kan je net zo goed met je vrouw gaan appen tijdens het eten (wel een stuk veiliger bedenk ik me ineens).
12  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Jetski's Wijk aan Zee Gepost op: Maart 10, 2017, 00:39:51
Aqualoco,
Je hebt het over 2 verschillende 'werelden' en belevingen. De discussie is volgens mij een goede afspiegeling van de maatschappelijke staat van de wereld!
Het jullie/wij verhaal wordt ik onderhand een beetje moe van..
De mensen die je een tow-in of rescue hebt gegeven, hebben je denk ik bedankt of een dikke smile na gegeven. Maar jouw machine (120 kg??) is wel een stuk gevaarlijker dan een board van 1,5 kg. Het verhaal van moraalridders,gezichtsvervuiling en beroepsvaart gaat echter nergens over in mijn optiek. Don't understand....Overstand!!!!
Techniek is verder dan het volk beseft (black-budgets e.d.). Als je dit doortrekt naar het feit dat elektrische auto's al 100 jaar bestaan, is er maar 1 schuldige. We zeggen zelf allemaal ja..
Ook ik bij gebrek aan beter en haalbaar, maar ik rijd 1/20 en carpool met die of gene als het even kan. Het feit dat kiters alleen de elementen en wat lappen stof nodig hebben is wel goud (minimaal/geen blaam daar)!
Ik hoop dat je machine over een tijdje een waterstof-gevoed,betaalbaar, 4x zo sterk blok heeft en dat je me niet hoeft te redden.


mvg
 
13  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Verschillende bar op kite - safety Gepost op: Februari 28, 2017, 15:20:47
Shoog is mesjoogge. Jekyll 2009 heeft single line flag out. Have fun, be safe
14  Algemeen / Zelfbouw & Reparatie / Re: ventielen vervangen Gepost op: Maart 09, 2016, 23:52:49
Een 'terugslagventiel' is niet hetzelfde als waar crashmaster op doelt. Een boston valve >10 pleuro's een valve trap hetzelfde. Mochten ze het wel gedaan hebben: erg netjes!
15  Algemeen / Zelfbouw & Reparatie / Re: ventielen vervangen Gepost op: Maart 09, 2016, 12:58:42
Als het alleen om het pompgemak gaat zou ik het ook laten. Het verschil is niet gigantisch. Als je ventielen zijn gaan slijten is het de moeite waard. Verstevigen hoeft niet altijd, ligt aan het model (let op de stiksels en het 'verstevigde deel' eronder). Het type ventiel wat je bedoelt heet een 'Boston-valve'. Als je een beetje handig bent, goed zelf te doen.Je hebt een valve trap nodig, het ventiel en vergeet niet de talkpoedah in de bladder onder het te plakken gedeelte te verspreiden. Zijn op internet wel how to's te vinden.
gr
16  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Red Bull King of the Air 2016 - Zondagmiddag de finale? Gepost op: Februari 07, 2016, 19:53:58
Wat staat er nou op hadlow z'n kite? fat bullsh...
Zag laatst een filmpje waar Hadlow heel innovatief was met freestyle, maar hier..
Kevin was toch beter? En als je dan zo op uithaken geilt was Jessie een stapje beter toch?
17  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / T gEAt oan... Gepost op: Oktober 06, 2015, 21:17:37
Vanochtend las ik over de aanvaring met schepen voor de Belgische kust.
Er was een olietanker bij betrokken, maar de Nederlandse media meldde het volgende: "De lading van het schip vormt geen bedreiging voor het milieu." en "Er is geen noodsituatie. Samen met de verzekeringsmaatschappij gaan we kijken hoe we het schip kunnen bergen.'' ...
Ik had direct m'n bedenkingen, en voilla...vanaf 12:00 was t hommeles.
"Door de aanvaring is een oliespoor van anderhalve kilometer lang gesignaleerd en dat is slecht nieuws voor zeevogels en trekvogels die de kust gebruiken als gidslijn om naar zuidelijk gebied te trekken".
In hetzelfde bericht: "Twee olievlekken uit het gezonken vrachtschip Flinterstar drijven naar Nederlandse wateren. Volgens de West-Vlaamse provinciegouverneur Carl Decaluwé komen twee plassen olie van elk drie kilometer lengte dinsdagavond rond 20.00 uur in het Nederlandse deel van de Noordzee terecht."
Een contradict binnen je nieuwsbericht...Niets nieuws.., maar ik vind t flink K.U.T. In eerste plaats voor de natuur (incl die toffe zeehonden/robben die altijd ff gedag komen zeggen), voor ons (lekker plastic happen de komende tijd), maar niet in de laatste plaats voor iedereen die de misinformatie en ordening van nieuws gewoon aanneemt..(het kwam als een van de laatste items in het nieuws, niets aan de hand...)
Anyhoe: Let even op waar we gaan kiten de komende tijd.
Als je helpt die ellende op te ruimen: goud gozah/chica !
Maar laten we naar de kern van het probleem gaan. En dan bedoel ik niet dat we allemaal een Prius of Tesla moeten gaan rijden. (denk dat Tesla zich omdraait in zn graf hoe zijn naam miscbruikt wordt).
zoals ze in murica zeggen: Houd t echt , moeder aarde neukers!
18  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Redbull King of the Air 2015! Gepost op: Februari 11, 2015, 13:15:15
Het was heel even in de lucht met (mixed??) freestyle sessies???? Blijkt maar weer: van stierenpis ga je rare dingen doen..
19  Algemeen / Zelfbouw & Reparatie / Re: Vraag over bar grip repareren. Gepost op: Oktober 30, 2014, 12:37:09
http://www.overtoom.nl/isolatietape-3m-super-33-2B_MDL1247-2506.html?finalCatString=&viewSize=30
Goeie grip, slijtage minimaal, watervast. Is een rektape voor electra-isolatie.
20  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Oktober 08, 2014, 13:15:28
Top! Ben jij vandaag toevallig op de slufter Evan? De aanknopingspunten van mn powerlinen zijn nu wel erg kaas..
21  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Oktober 08, 2014, 12:44:24
Weet iemand waarom het meetstation Lage Licht vervangen is door Maeslantkering bij Actueel weer? Meestal paar knopen minder (meer landinwaarts) en slufter/oostvoorne lijken toch dichter bij Lage Licht te liggen?
22  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: 'HANNAHLAND' Gepost op: Oktober 06, 2014, 19:41:41
Met het schaam(haar)-rood op de kaken moet ik je gelijk geven Marc, excusa!!
Terug naar het onderwerp:
Noem me een bejaarde clubnicht, maar ik stoor me aan het feit dat de kitemarketeers de muziek en tv-wereld steeds meer als rolmodel zien. Ik zie op een kitesite liever de grande cohones van een kiter dan de mooie ballen van een chick..voor andere toepassingen zijn voldoende andere sites!
(nog steeds hetero volgens mij..)
23  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: 'HANNAHLAND' Gepost op: Oktober 06, 2014, 18:46:51
Zag deze eerder al voorbijkomen, inclusief verstandig commentaar van vaders en xxx-kenners!
Waarom moesten die comments wijken mr moderator..?
24  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / bar gevonden Ouddorp Gepost op: September 09, 2014, 13:26:17
Op 8 september Ozone bar gevonden waarvan de lijnen waren verwijdert.wellicht buggy/school?
25  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Re: Brunotti Board gevonden Kijkduin Gepost op: December 24, 2013, 13:30:25
Lijkt me heel sterk na zo'n lange periode,maar heel mischien een Brunotti onyx 2010 (oranje/wit/transparant) met Youri Zoon bindingen (blauw/wit) zonder tel nr...?
http://www.kitehigh.nl/gear/Boards/Brunotti/Onyx/2010
Pagina's: [1] 2


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.