Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Trefpunt / Re: Kite maatje gezocht beginner Gepost op: Augustus 24, 2014, 09:45:26
Hi,
hier nog een beginner.
Zal me even voorstellen:
Ik ben 40 jaar, heb onlangs les gevolgd en moet nu verder gaan oefenen (waterstarten, stukjes varen, etc.) Woon in de buurt van het autostrand en wil daar dan ook gaan oefenen. Heb wel een aantal vrienden die kiten, maar die zijn vergevorderd en varen op Maasvlakte en ik wil op het autostrand gaan oefenen. Ik zoek een kitemaatje of groepje die ook net beginnen. Voor de veiligheid, de gezelligheid en om elkaar naar een hoger niveau te tillen.
 Ik kan vrijwel altijd doordeweeks aan het eind vd middag of 's avonds. Heb net een set gekocht (11m2), maar wil er wellicht nog een kleinere bijkomen als het kiten echt bevalt. Ook zou ik het ook fijn vinden als er iemand meekijkt als ik hem voor het eerst optuig (just to be sure).
Naast het kiten doe ik aan windsurfen (vanaf 6 bft.), golfsurfen, suppen en mountainbiken.
2  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Vermiste kiters Slufter gevonden, wat ging er mis? Gepost op: April 15, 2014, 18:52:10
Mooi dat het goed afgelopen is, maar het is toch ook gewoon zwaar link om met deze windrichting te gaan kiten op de Maasvlakte?
Ben zelf ervaren windsurfer en beginnend kitesurfer en kan ook echt al helemaal niet begrijpen dat beginners op de Maasvlakte gaan oefenen. En dan ook nog met deze wind(richting). Dan spoor je toch totaal niet? Ga dan lekker oefenen op het Autostrand. Maar ja, te lui om een stukje te lopen blijkbaar. Mij zien ze voorlopig niet op de mv tot ik alles 100 % onder controle heb..
3  Algemeen / Trefpunt / Re: Kitemaatjes Oostvoorne gezocht Gepost op: Augustus 25, 2013, 11:43:30
Oke, mooi. Zal nog wel wat vragen hebben qua optuigen e.d.
Waterfun: Wellicht een keer afspreken. Komende weekend echter op vakantie, dus eerstkomende weekenden ben ik er niet.
4  Algemeen / Trefpunt / Re: Kitemaatjes Oostvoorne gezocht Gepost op: Augustus 24, 2013, 16:25:51
Ben nieuw op dit forum. Doe aan windsurfen en onlangs paar kitelesjes gepakt. Nu kitestet gekocht (11m2) om te gaan oefenen op autostrand. Echter, om alleen te gaan oefenen lijkt me niet ideaal. Wellicht meer beginners hier die een keer samen willen gaan oefenen en wat tips en tricks kunnen delen? Woon in de buurt dus kan doordeweeks ook vaak eind middag / avond.
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.