Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: Juli 12, 2015, 18:55:13
Beste medekiters, ik kite nu een jaartje en heb toch te vaak dat ik niet het water op kan als het waait doordat ik maar af en toe beschikking heb over een auto.
Daarom vraag ik mij af of er mensen zijn met wie ik mee kan rijden! Ik ben 22 en kom uit Zaandijk en kite voornamelijk op Schellinkhout en ook wel WaZ. Ik ben nu bezig met m'n eerste sprongen om even m'n niveau aan te geven. Uiteraard kunnen wij benzinekosten delen.
Stuur mij een privébericht dan kunnen wij telefoonnummers uitwisselen!
2  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: Juni 29, 2015, 22:20:35
Wil woensdag ook naar Edam, ben er echter nog nooit geweest. Wie weet welk adres ik in m'n navigatie kan stoppen om bij de spot te komen?
3  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: November 06, 2014, 23:43:31
Windricht niks? Volgens mij gewoon prima hoor.
4  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: November 04, 2014, 00:34:34
Je hebt zeker wel 15 knopen nodig voor die 12 ride.. Anders maak je het jezelf alleen maar moeilijk. En dat je vorige eeuw vaak voor niets heen ging betekent niet dat je dat nu nog steeds moet doen. Gewoon lekker alle voorspellingen en metingen bekijken Wink
5  Algemeen / Trefpunt / Re: Omgeving Noordholland, waar gaan we beulen??? Gepost op: November 02, 2014, 16:25:06
Op schellinkhout was/is de drukte ongekend en het aantal keer dat ik het fout heb zien gaan werd ik ook even stil van.. Een hoop mensen hebben mazzel gehad dat het niet hard waaide en ze dus een ziekenhuisbezoek gespaard is gebleven.
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.