Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Kitehigh effect voor Katja Roose Gepost op: December 30, 2011, 22:24:48
Jaja!! gelukt..
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Zittrapeze of heuptrapeze? Gepost op: December 29, 2011, 01:54:36
Dankjewel voor de reacties ik ga gewoon weer eens aan het passen bij eurofuncenter! Frank goede tip! Ik zal die mystic eens proberen.
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Zittrapeze of heuptrapeze? Gepost op: December 28, 2011, 01:13:38
Hallo allemaal,

Ik heb ongeveer 2,5 jaar geleden leren kitesurfen en kort daarna zelf spullen aangeschaft. Ik heb toen een zittrapeze gekocht van dakine omdat ze zeiden dat dat beter was om mee te beginnen. Nu wil ik graag een heuptrapeze omdat ik die zittrapeze heel vervelend vind trekken in je kruis en ik een beetje verder wil met springen enzovoort. Of kun je dit toch beter met een zittrapeze leren? Het probleem is alleen dat ik geen heuptrapeze kan vinden die mij past. Ik ben ong 1.64m en een kilootje of 50. Al die dingen zijn te ruim en gaan dus schuiven. Ik begreep ook dat deze trapezes voor dames niet erg fijn zijn i.v.m. pletten van de boezem?? Heeft iemand hier ervaring mee?? Wie heeft er advies?

Alvast bedankt! Kiss
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.