Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Kiten in Sri Lanka (Kalpitiya) Gepost op: December 23, 2016, 23:22:49
Yes, 2 weken geleden er een week doorgebracht. 3 vd 5 dagen wind gehad, maar ik zat blijkbaar echt supervroeg in het seizoen.later in december heb je consistenter wind (en was alles volgeboekt).
Lagune zelf is ongeveer 1.6 meter diep, en eigenlijk bijna altijd offshore wind vanaf de kiteplek.

Bijna alle resorts kunnen een taxi regelen om je op te halen vanaf het vliegveld. Kost ongeveer 70 euro per rit en is een mooie, luxe busje met airco. Als je met veel bagage reist is dat wel het makkelijkst. Alternatief is de trein naar Puttalam, en dan de tuk tuk of bus naar Kalpitiya en dan de tuk tuk naar het resort. Kost je rond de 20 euro, maar ook je hele dag en hopelijk weet je tuk tuk de weg naar het resort te vinden. Hou er rekening mee dat het vanaf 6 uur donker is, de resorts lastig te vinden zijn en trein/bus/tuk tuk heel traag zijn, dus met OV zou ik alleen doen als je voor 9en van het vliegveld vertrekt. Alle andere gevallen gewoon het busje reserveren, dan ben je iig gegarandeerd dat je aankomt.
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.