Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Palenrij op de slufter Gepost op: November 09, 2015, 23:02:27
Fijn dat er ook mensen zijn die buiten de kudde durven te denken (het begon hier meer op een forum voor natuur beschermers te lijken...).

Inderdaad ontplooit de maasvlakte zich tot een prachtig gebied met onvlakke gedeelte; het probleem is juist dat zodra een zeehond of vogel deze plek gevonden heeft, er door een ambtenaar een bordje neergezet wordt dat je er niet meer mag komen, het gaat niet om de situatie maar om de beweging...

Er moet een sterke tegenbeweging komen, die zorgt dat alles bij het normale blijft, en er dus bijvoorbeeld niet midden in de poel bordjes neergezet worden; laat de andere partij eens goed nadenken en overleggen voordat ze iets stoms doen... Stel je op als leidend voorwerp en de ander maakt hier dankbaar gebruik van...
2  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Palenrij op de slufter Gepost op: November 08, 2015, 23:12:53
Dat klopt; in het derde daluniversum heb je geen dolgedraaide ambtenaren die midden op een kite spot paaltjes in de grond gaan zetten omdat er af en toe een vogel voorbij vliegt!.

Op deze bekrompen planeet wordt je alle vrijheid afgenomen; en loopt iedereen achter de kudde aan;
kan beter weer terug gaan...
3  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Palenrij op de slufter Gepost op: November 08, 2015, 20:22:10
Hallo, allereerst respect voor allen die zich voor de prachtige spot inzetten!.

Gisteren struikelde ik ook opeens over de nieuwe gevaarlijk palen; wie heeft dit kunnen bedenken; palen midden in een poel die al veel te klein is; dit is echt vragen om ongelukken!.
(Dit is bedacht en neergezet door iemand zonder verstand, ze hadden nog beter een struikeldraadje kunnen spannen)

Verder lees ik dat de vogel populatie is afgenomen, en dat nu alleen kanoers en sportvissers (met van die lekkende 2 takt motoren), het gebied in mogen met een vergunning, komt er ook een vergunning voor kiters?. (Overal waar ik kite zie ik vogels, ik zie niet het verband dat kiters een negatieve werking hebben op vogels, eerder andersom). Als de populatie is afgenomen hebben de vogels dus een betere spot gevonden, lijkt me tijd om het gebied te verkleinen, om het ratio ruimte vs populatie gelijk te houden.

Verder lees ik dat er dus afspraken zijn gemaakt, en vervolgens hebben ze omwille van een experiment,
De grenzen verlegt; wat zijn de voorwaarden voor dit experiment?, wie heeft dit bedacht en wat zijn de (rand) voorwaarden?.
Er zal hier een werkgroep mee bezig zijn; zijn de kiters hierin vertegenwoordigd?; anders is het wachten op ellende!.

Het lijkt mij hoog tijd dat de kiters zich gaan verenigen in een groter verband; en zo meer invloed gaan hebben op het bestemmingsplan van dit gebied; blijkbaar is het bij een aantal ambtenaren weer in de bol geslagen; Brussel in het klein!, te gek voor woorden.

De spot is inderdaad in gevaar; maar dat is geen rede om niet democratisch in verzet te komen!.
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.