Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / statische lading Gepost op: Juli 09, 2009, 10:45:35
beste kitevrienden,

afgelopen week een ochtend sessie gedaan en het volgende gebeurde mij.
na toch wel een paar heftige regenbuien en dreigende onweer besloot ik samen met mijn maatje ff van het water af te stappen.. tijdens deze harde windvlagen probeerde ik de kite vast te houden van mijn kite maatje zodat hij hem zelf ff neer kon leggen... dit duurde naar mijn  idee best lang en mijn eigen kite schuurde jammer genoeg een aantal keer over de grond. nadat mijn maatje zijn kite neer had gelegd stuurde ik ook mijn kite de goede richting in om te landen. bij het insturen voelde ik ineens een statische lading op het moment dat ik iets vd grond werd af getrokken. ik dacht zelf dat het in eerste instantie onweer was maar de lading was nou niet echt heel erg groot maar wel groot genoeg om te schrikken en direct mijzelf los te maken vd kite!., achteraf hebben we erom zitten lachen omdat dit natuurlijk een raar moment was en dat mijn kitemaatje me aan stond te kiten van wat doe jij nou.
mijn idee is dus door dat ik de kite tevergeefs een aantal keer langs de grond schuurde op dat moment een statische lading heb ontwikkeld. het regende enorm wat dus een ideale geleidingsvorm aannam.

mijn vraag is of meer mensen dit hebben meegemaakt?

lijkt een raar verhaal maar naar mijn weten voelde ik het toch echt.

graag jullie reactie. groet wes
2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Naish shift bar. Gepost op: Juni 14, 2009, 17:05:26
Ik ga het dan iig proberen en dan merk ik het vanzelf wel. Maar ik wou weten of het het de moeite waard is.

Bedankt voor de info!!
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.