el medano teneriffe

doyouwaroo

Geen avatar

Berichten: 74
Juli 04, 2009, 12:34:41
edit2Rapporteer  
Wil in september naar el medano in teneriffe om te kiten.
Weet iemand een goed appartement dicht bij de main kitespot (playa sur dus NIET Cabezo)

Enig idee of het hier erg druk is ?
Is er genoeg ruimte op het strand ?
Kitepilami

Berichten: 169
Antwoord #1 Juli 04, 2009, 13:01:09
edit2Rapporteer  
Dichterbij dan dit kom je niet: http://www.hotelplayasurtenerife.com/
Ik heb er zelf niet gezeten, maar had de naam van dit hotel wel onthouden voor de volgende keer dat ik naar Tenerife ga. Als je uit het hotel loopt, sta je op de kitespot.

Naast het hotel heb je nog een hele rits prive appartementen. Anders kan je deze proberen: http://www.azulkiteboarding.com. Dit is de lokale kiteshop. De eigenaar is een hele aardige gast. Misschien dat hij je verder kan verwijzen naar een appartement daar.

Er is voldoende ruimte op het strand, maar het kan wel druk op het water zijn in het hoogseizoen. Pas op voor de rotsen naast het strand, deze zijn erg scherp (kiterelease = reparatie).

Veel plezier daar!  ThumpsUp


Reflex

Berichten: 2313
Logs: 0 | 20 uur
Antwoord #2 Juli 04, 2009, 13:07:49
edit2Rapporteer  
Laat die rotsen je er toch niet van weerhouden om je kite te releasen als je in de problemen bent. Klinkt heel vaderlijk en afgezaagd maar je leven is meer waard dan je kite Wink
Kitepilami

Berichten: 169
Antwoord #3 Juli 04, 2009, 13:47:51
edit2Rapporteer  
Misverstandje: wat ik impliciet bedoelde, is dat je niet precies voor de rotsen je meest radicale nieuwe tricks moet gaan oefenen. Dat kan dus je kite kosten als je wordt gedwongen om te releasen.

Natuurlijk moet je releasen als je in de problemen zit. Geen enkele kite is een ritje ziekenhuis waard... of mogelijk erger...


doyouwaroo

Geen avatar

Berichten: 74
Antwoord #4 Juli 05, 2009, 11:27:33
edit2Rapporteer  
bedankt voor de info !

Hoe zit dat met die rotsen. zitten die overal op het strand. strand...ook als je verder downwind richting die rode berg gaat ?



Kitepilami

Berichten: 169
Antwoord #5 Juli 07, 2009, 00:13:28
edit2Rapporteer  
Strand is prima te doen hoor. Een stuk richting de Montagna Roja gaat het strand over in rotsen. Maar het klinkt allemaal erger dan het is, er is meer dan genoeg ruimte en Medano is gewoon een topspot!

Ohja, check www.muchoviento.net voor windvoorspellingen. Deze site houdt rekening met de lokale windcondities.


« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.