16 mei: Cabrinha Demodag met Masterclasses van Annabel Westerop

Melanie

Berichten: 122
Mei 09, 2014, 14:37:56
edit2Rapporteer  
De Cabrinha Demodag wordt georganiseerd op 16 mei 2014 door Kitesurfschool Scheveningen in samenwerking met Cabrinha. Tijdens de Cabrinha Demodag zullen de nieuwste Cabrinha kites en boards op het strand aanwezig zijn om te testen.

De demodag vindt plaats bij strandafslag 10. Je kunt het gemakkelijkst gratis parkeren nabij het Markenseplein in Den Haag, vanaf daar is het nog 5 minuutjes lopen naar strandpaviljoen De Staat.

Demo Cabrinha

Wil jij de nieuwste gear van Cabrinha testen, dat kan! Op 16 mei organiseert Kitesurfschool Scheveningen in samenwerking met Cabrinha een demodag. Kom de enorme low-end en hang-time van de Switchblade ervaren, of duik de golven in met één van de vele boards die klaar liggen. Het nieuwste 2014 Cabrinha gear zal klaarliggen om getest te worden van 14.00 uur tot 18.00 uur bij strandslag 10 Scheveningen.

Aanwezig zal zijn:

Kites       Board         
Cabrinha Drifter       XCaliber 135         
Cabrinha Switchblade       XCaliber 138 Signature         
Cabrinha Vector       Spectrum 140      
Cabrinha Contra      Tronic 137         
      Skillit 5'10"         
      Stylus 155      
      Alias         
               
Masterclass

Op de Cabrinha Demodag is PKRA topper Annabel Westerop aanwezig om een speciale masterclass te verzorgen voor kiters die net een stapje verder willen gaan. Wil je eindelijk die backroll kunnen landen of kunnen loopen? Annabel Westerop en onze ervaren instructeurs zullen je de gehele dag van tips en trucs voorzien. Tevens zal Annabel Westerop een presentatie geven over het leven als professioneel kitesurfster.

Slackline, Beachvolleyball, Powerkiten

Tijdens de Cabrinha Demodag zullen er naast de masterclass en safety-clinic er andere activiteiten te doen zijn. Kitesurfschool Scheveningen biedt voor de onervaren kitesurfer een gratis Pre-Kitesurf clinic aan. Tijdens deze Pre-Kitesurf clinic zullen de eerste stappen in het kitesurfen gezet worden.

Balans is ook erg belangrijk tijdens het kitesurfen; hoe kan dit beter getest en verbeterd worden dan op een slackline? Naast de slackline zullen er meerdere volleybalvelden aanwezig zijn zodat er voor ieder wat wils is.

Safetyclinic

Safety expert Maarten Huisman van het NKV zal op de Cabrinha Demodag een safety-clinic verzorgen. Maarten is expert op veiligheidsgebied voor kitesurfen. In het verleden heeft hij gewerkt als kitesurfinstructeur, kiteschooleigenaar en IKO examinator. Daarnaast heeft Maarten jaren ervaring in het geven van snow safety cursussen in de Alpen. Zijn ervaringen zal hij tijdens de 2 uur durende clinic met ons delen. De clinics zijn niet alleen bedoeld voor startende kitesurfers, maar vorige keren kregen ook vergevorderden een aantal eye-openers.
Voor de safetyclinic graag opgeven via: info@kitesurfschoolscheveningen.nl






chrisv

Geen avatar

Berichten: 21
Antwoord #1 Mei 12, 2014, 17:42:06
edit2Rapporteer  
Ik ben er bij!
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.