als je nog moet gaan eten?????????????

kite king

Berichten: 74
Februari 15, 2005, 18:35:09
edit2Rapporteer  
Vrouw vindt penis in fles ketchup
Een Zweedse vrouw zegt dat ze een penis gevonden heeft in een fles tomatenketchup. Viktoria Ed deed die zeer bizarre ontdekking nog voor ze de ketchup van het merk Godegaarden wou gebruiken voor haar broodjes.

Haar echtgenoot Stefan en hun kinderen Madeleine en Simon hadden al saus uit de fles genomen. "Het object in de fles zag eruit als een penis, van gemiddelde grootte. Ik moest ervan kokhalzen. We hadden net onze inkopen gedaan en we willen graag weten hoe in hemelsnaam een penis in een fles ketchup belandt", zei Viktoria Ed aan het persagentschap AFP.

De ketchup van het het merk Godegaarden werd vervaardigd in Turkije en werd gedistribueerd door de firma Axfood. De winkel waar vrijdag de ketchup gekocht werd, heeft de hele voorraad  uit de rekken laten halen. "Ik koop nooit meer dat merk, voor geen geld van de wereld." De politie heeft de fles met het object in beslag genomen.
 %proost% %proost% %proost% %proost% %proost%
haaaanz
Gast
Antwoord #1 Februari 16, 2005, 01:43:26
edit2Rapporteer  
hahaha
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.