Kitemag update

Marc de Munnik

Berichten: 1252
November 19, 2006, 22:37:01
edit2Rapporteer  
Hi Kitehigh

We zijn weer druk bezig met de volgende uitgave van het Nederlandse online magazine Kitemag.nl. De vorige uitgave was een groot succes, de download teller staat nu op ruim 1000 downloads en daar zijn we best trots op.

Zoals jullie verteld is komt er in de volgende uitgave een dikke kitekalender voor in je kamer met daarop foto`s van de proriders in Nederland. Ik wil jullie ook nog de kans geven om een vette foto in sturen dus laat die kans niet aan je voorbij gaan en stuur die shit in naar redactie@kitemag.nl  graag op hoge resolutie en erbij wie de betreffende foto heeft gemaakt.


De Mystic trapeze is nog steeds niet verloot! We hebben al een aantal inzendingen binnen, met daartussen een aantal leuke slogans. De actie loopt nog even dus stuur jou slogan in naar redactie@kitemag.nl Het liefst een Nederlandse slogan, en heb jij de beste slogan dan krijg je een Mystic Trapeze naar je huis gestuurd.

Zijn er nog iedeen voor de volgende uitgave laat ze horen. Heb je de laatste uitgave nog niet op je PC surf dan even naar www.Kitemag.nl

Greets, Marc de Munnik
www.Kitemag.nl
Pieter!

Berichten: 195
Antwoord #1 November 20, 2006, 02:40:06
edit2Rapporteer  
Die foto van de Kalender betreft dus een Amateur-rider foto!

Snel insturen die shit!!  ThumpsUp  Joepie
piede

Berichten: 1689
Antwoord #2 November 20, 2006, 03:15:16
edit2Rapporteer  
Zoals jullie verteld is komt er in de volgende uitgave een dikke kitekalender voor in je kamer met daarop foto`s van de proriders in Nederland.


Die foto van de Kalender betreft dus een Amateur-rider foto!

Snel insturen die shit!!  ThumpsUp  Joepie

Wat is het nou dan? Pro of amateur? En wie wil er nou een kitekalender met onbekende kiters op zn kamer??

Verder goed bezig hoor!!  ThumpsUp
Pieter!

Berichten: 195
Antwoord #3 November 20, 2006, 04:32:58
edit2Rapporteer  
Het wordt een kalender met foto's van Pro-riders, maar 1 maand is gereserveerd voor een amateur rider.

Dus als je een supersicke foto van jezelf hebt, stuur deze dan op hoge resolutie met vermelding van je naam en de fotograaf naar: redactie[at]kitemag.nl

En misschien kom jij op de kalender tussen de pro's!

(duidelijk zo?)
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.