om even bij stil te staan..........

Idefixe

Berichten: 8241
Februari 05, 2010, 20:44:22
edit2Rapporteer  
Hoort hier helemaal niet thuis maar ik plaats het toch even. Om heel even bij stil te staan.....

Turkse tiener levend begraven
Uitgegeven:    4 februari 2010 15:01
Laatst gewijzigd:    4 februari 2010 15:40
ANKARA - Een Turks meisje van 16 jaar oud is levend begraven door familieleden in het zuidoosten van Turkije.
© ANP

De puber werd het slachtoffer van eerwraak, omdat ze bevriend zou zijn geweest met jongens.
Dat heeft het Turkse persbureau Anatolië donderdag gemeld. De politie vond het lichaam van Medine Memi dankzij een tip.
Ze zat met haar handen vastgebonden op haar rug in een gat van 2 meter diep, dat was gegraven in een kippenren bij haar huis in het dorpje Kahta in de provincie Adiyaman. Het meisje werd al veertig dagen vermist.
Longen
Uit onderzoek bleek dat er een aanzienlijke hoeveelheid aarde in haar longen en maag zat. Dat betekent dat ze levend was begraven, aldus forensische experts.
''Het autopsierapport is huiveringwekkend. Volgens onze onderzoeksresultaten had het meisje geen blauwe plekken of sporen van drugs of gif in haar bloed'', aldus een van de forensische experts. ''Het meisje was volledig bij bewustzijn toen ze onder de grond werd gestopt.''
De politie heeft Medines vader en grootvader opgepakt. De vader zou tijdens zijn verhoor hebben gezegd dat hij er niet blij mee was dat zijn dochter mannelijke vrienden had.

Eerwraak
Bij eerwraak wijst een familieraad iemand aan om het vrouwelijke familielid te vermoorden die de familie-eer zou hebben aangetast.
Dat gebeurt vooral bij affaires buiten het huwelijk, maar soms worden ook slachtoffers van verkrachtingen omgebracht of vrouwen die met vreemde mannen hebben gepraat. Als families hun eer verliezen, worden ze door hun omgeving buitengesloten.


Ron Rodeo

Berichten: 4486
Logs: 0 | 50 uur
Antwoord #1 Februari 05, 2010, 20:49:22
edit2Rapporteer  
Ik hoorde het vanmiddag op de radio.
In wat voor wereld leven we toch.....zijn die gasten helemaal gek geworden?
dit gaat echt buiten je bevattingsvermogen. 

van je familie moet je het hebben!   
Evan
Administrator

Berichten: 9651
Logs: 0 | 1481 uur
Antwoord #2 Februari 05, 2010, 21:18:30
edit2Rapporteer  
Eerwraak
Bij eerwraak wijst een familieraad iemand aan om het vrouwelijke familielid te vermoorden die de familie-eer zou hebben aangetast.
Dat gebeurt vooral bij affaires buiten het huwelijk, maar soms worden ook slachtoffers van verkrachtingen omgebracht of vrouwen die met vreemde mannen hebben gepraat. Als families hun eer verliezen, worden ze door hun omgeving buitengesloten.[/i]

Ok, dit gaat mijn verstand te boven.... Het is dus eervoller om je dochter op gruwelijke wijze te vermoorden dan om ze met een vreemde man te laten praten. Leuke gemeenschap is dat daar.....
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.