kitesurfer uit Brazilie zoekt een gastgezin in Nederland

saski9

Geen avatar

Berichten: 2
Juni 14, 2010, 12:54:25
edit2Rapporteer  
Haal de wereld in huis; wordt gastgezin!
 
In augustus komt Yuri naar Nederland. Hij wil de Nederlandse taal leren en onze cultuur ontdekken. Hij zal gedurende zijn verblijf een schooljaar regulier onderwijs volgen op een middelbare school. YFU (Youth for Understanding) is op zoek naar een gastvrij Nederlands gezin dat hun huis en hart open wil stellen voor Yuri.

Yuri
Yuri is een Braziliaanse jongen van 18 jaar. Hij houdt van zwemmen en kitesurfen. Momenteel volgt Yuri in Brazilië twee keer in de week Nederlandse les. Yuri verdiept zich momenteel in de techniek van zijn hobby kitesurfen. Hij zou hier graag beter in worden en zou het liefst bij een gezin in de buurt van Scheveningen wonen. Yuri omschrijft zichzelf als makkelijk in de omgang, extrovert en hulpvaardig.

Wie zijn wij?
YFU International Exchange is een internationale non-profit organisatie op het gebied van uitwisselingsprogramma’s voor jongeren. Ieder jaar vertrekken avontuurlijke Nederlandse jongeren naar landen over de hele wereld om hun grenzen te verkennen. Ook komen er elk jaar internationale studenten via YFU naar Nederland om kennis te maken onze manier van leven. Wij bieden zowel gastouders als uitwisselingsstudenten de kans om een andere taal en cultuur te leren kennen. Onze doelstelling is meer begrip tussen verschillende landen en culturen te bereiken.

Alle nationaliteiten
Naast deze basketballers nemen nog veel meer internationale studenten deel aan ons uitwisselingsprogramma. Voor 30 van hen zoeken wij tevens een gastvrij Nederlands gezin. Deze jongeren komen uit: Amerika, Argentinië, Australië, België, Brazilië, Chili, China, Ecuador, Estland, Litouwen, Mexico, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Thailand en Turkije.
 
Gastgezin worden?
Bij het koppelen van student en gastgezin wordt rekening gehouden met de interesses, gewoonten en hobby's van zowel het gastgezin als de uitwisselingsstudent. Ook gezinnen met kleine kinderen, eenoudergezinnen of gezinnen zonder kinderen kunnen gastgezin voor YFU zijn.
 
Geen vergoeding, wel ervaring!
De ouders van de student zijn verantwoordelijk voor zak-, kleed- en schoolgeld. Nederlandse gastgezinnen krijgen geen financiële vergoeding, maar beleven met het gezin wel een bijzondere ervaring. Haal de wereld in huis! Dit is niet alleen voor de student, maar ook voor u een unieke kans om een andere cultuur te ontdekken. Wil uw gezin de wereld in huis halen? Neem contact met ons op:
 
 
YFU Nederland
Postbus 25
3645 ZJ Vinkeveen
 
T:   0297-264850
E:   info@yfu.nl
W:  www.yfu.nl
Langbeest

Berichten: 3272
Antwoord #1 Juni 14, 2010, 19:00:05
edit2Rapporteer  
18 jaar en naar de middelbare school??? dat zal hij gaaf vinden
martijnc

Berichten: 669
Antwoord #2 Juni 15, 2010, 00:10:26
edit2Rapporteer  
Heel erg leuk, maar wel apart dat het gezin geen vergoeding krijgt terwijl je wel moet zorgen voor zak kleed en schoolgeld.
saski9

Geen avatar

Berichten: 2
Antwoord #3 Juni 15, 2010, 06:47:49
edit2Rapporteer  
Nee, het is zo dat zijn eigen ouders zak en kleed geld geven.

als gezin zorg je  voor zijn kost en inwoning.
Janus

Berichten: 524
Logs: 0 | 4 uur
Antwoord #4 Juni 15, 2010, 13:50:54
edit2Rapporteer  
"Naast deze basketballers nemen nog veel meer  etc" ??
Basketballers?
Jeromez

Berichten: 3323
Logs: 0 | 427 uur
Antwoord #5 Juni 15, 2010, 18:05:11
edit2Rapporteer  
"Naast deze basketballers nemen nog veel meer  etc" ??
Basketballers?

 schater grappig
koen-tjeee

Berichten: 464
Antwoord #6 Juli 01, 2010, 13:25:15
edit2Rapporteer  
Nl persoon zoekt Braziliaans gezin. Liefst in de omgeving van Combuco!!
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.