Tipke Tipke Tipke (Tarifa)

Els_

Geen avatar

Berichten: 9
November 15, 2010, 21:00:52
edit2Rapporteer  
Supertipke (ik spreek uit ervaring) voor een volgend kitereisje:
Wie van plan is om nog een kitereisje te doen –niet te ver, niet te duur, windzekerheid, ...- kan ik maar 1 ding aanraden: Probeer Tarifa eens, en dan vooral bij Kevin & Lisa van High Flyers! Ik heb zelf een fantastische week gehad, ga volgend jaar zéker terug (eerst janmmer genoeg terug wat sparen) en kan dit iedereen aanraden!

Waarom Tarifa? Tarifa is een supermaf –echt bizarrrrr hoe je na een week daar iedereen lijkt te kennen- stadje in het zuiden van Spanje met behalve de perfecte weersomstandigheden om te kiten het hele jaar door (wind én zon én verschillende kitestranden voor alle windrichtingen) bovendien ook dag en nacht een topsfeer in de barretjes en restaurants in de steegjes van de oude stadskern. Verder zijn er voor de niet-kiters of als er dan uitzonderlijk toch een dagje geen wind is (gelukkig was dit bij mij niet het geval) nog genoeg andere mogelijkheden in de buurt om je tijd te vullen: whale-watching, dagtrip naar Marokko (= 20 min varen  Smiley), Spaanse les, duiken, mountainbike en allerlei andere sporten.
Ook makkelijk te bereiken via luchthaven van Malaga (leve Ryanair!).

In Tarifa zelf zijn er enorm veel kitescholen, maar wat High Flyers zo uniek maakt is dat het er bij hen allemaal zo persoonlijk aan toe gaat. Je laat Kevin & Lisa gewoon weten hoe je wil dat jouw week eruit ziet en zij zorgen daarvoor. Je slaapt in een heel gezellig appartement (er is plaats voor 8 personen!), in een rustig straatje, op 2 sec wandelen van de stadskern en op 4 seconden van het strand. Echt heel gezellig ingericht, alsof het je eigen thuis is. Vanaf het moment dat er wind is komt Kevin je oppikken om naar de ideale kitespots in de buurt te rijden en daar blijf je tot zo lang je zelf wil (of zoals zij het zelf zeggen: as long as there’s wind, light or energy in your body). Heel wat anders dus dan andere kitescholen waar je een gigantisch bedrag betaalt om 3 uurtjes per dag het water op te kunnen!
Als je ’s avond thuiskomt staat er altijd een superlekker vieruurtje te wachten in het appartement, vers gemaakt door Lisa (vooral de brownie is echt verrukkelijk  ThumpsUp). 

Bij High Flyers betaal je dus gewoon een bedrag per week, waarin dan àlles inbegrepen zit (en met àlles bedoel ik: overnachting + ontbijt, gebruik kitemateriaal (Ozone), kiteles zo veel je wil, ritjes naar de beste kitespots in de buurt, vieruurtjes,...)

Voor mij echt dé ideale manier om op kitetrip te gaan. En door de formule waarin je zelf bepaalt hoe je wil dat jouw week eruit ziet is het eigenlijk perfect voor iedereen, zowel beginners, gevorderden, kiters met/zonder materiaal, als je alleen gaat, met familie of een groep vrienden, of je een 100% kitevakantie wil of liever wat afwisseling,...

Alleen van die Hollanders daar werd ik gek, (lawaaaaaaaaaaaai dat die maken!) dat die maar allemaal thuisblijven!

Meer info kan je vinden op hun site of via facebook.
http://www.ikspamopkitehigh.com/
Morres

Berichten: 9427
Antwoord #1 November 15, 2010, 23:13:37
edit2Rapporteer  
........ik vind je niet alleen irritant en dom, maar ook erg doorzichtig en dom, maar dat had ik al gezegd.
Je begint nadat je vers geregistreerd hebt, te posten over Tarifa, alsof het een onbekend fenomeen is A: in de kitesurf wereld, en B: op dit forum(doe de search eens...). Vervolgens spam je ons helemaal kapot dat highflyers zo geweldig is. Persoonlijk zou ik nu als ik niet zou kitesurfen al HE-LE-MAAL niet meer daar gaan leren kiten A: omdat jij het spamt, en B: omdat ze blijkbaar op deze manier aan klanten moeten komen..
Daarnaast is tarifa helemaal niet een heel geschikte plek, ja het waait er veel, maar als er Levante staat, wordt je niet vrolijk op Tarifa, 55knopen offshore is voor héél erg weinig mensen weggelegd, ookal zou het de helft zijn, is het voor weinig mensen weggelegd.


Komt nog eens bovenop dat je zeikt dat er teveel hollanders daar zijn, vervolgens kom je naar een nederlandse website, schrijf je in het nederlands dat een nederlande school daar zo geweldig is, maar dat je niet moet gaan want er zijn zoveel nederlander...kom op zeg, doorzichtige piet is van de sinterklaasboot ontsnapt zeker.

edit: ik neem al mn woorden terug, gezien het BELABBERDE nederlands op die website, zijn ze vast niet van NL
Evan
Administrator

Berichten: 9651
Logs: 0 | 1481 uur
Antwoord #2 November 15, 2010, 23:46:19
edit2Rapporteer  
Zo Morres. Weer de moderator aan het uithangen, is dat een hint?

Is helaas wel erg verkapte reclame zo, slotje dus.
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.