Gezocht: Een koppel voor ons BeachHouse op Zanzibar (Tanzania-Afrika)

B.S.

Geen avatar

Berichten: 1
Oktober 31, 2013, 21:57:53
edit2Rapporteer  
Is het altijd al een droom van jullie geweest om samen een seizoen een strandhuis te runnen in een watersportrijke omgeving? Dan is dit jullie kans! Wij zoeken in het hoogseizoen van 2014 (van juli 2014 t/m december 2014) voor ons Beachhouse in Zanzibar (Afrika-Tanzania) een enthousiast koppel die van aanpakken weten. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons Beachhouse. Hierbij moet gedacht worden aan gasten in- en uitchecken en zorg dragen voor een goed verloop van hen verblijf in het Beachhouse.
Ons Beachhouse bevindt zich op Zanzibar, dit is een eiland aan de oostkust van Afrika, dat deel uitmaakt van Tanzania. Het beachhouse ligt direct aan het parelwitte strand, helderblauwe zee (wat zich goed leent voor kitesurfen of brandingkanoën) en in een relaxte en paradijselijke Afrikaanse omgeving.

Voor meer informatie over ons Beachhouse en de omgeving check de onderstaande website:
http://www.hotelzanzibar.com/nl/beach-house/

Voor meer informatie over de werkzaamheden en/ of interesse, zien wij je email graag tegemoet:
info@hotelzanzibar.com
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.