the pirate bay

Psychotic

Berichten: 1723
Juni 04, 2006, 01:55:21
edit2Rapporteer  
Ik moet zeggen, enorm onder de indruk van die lui. Eindelijk een groepje dat het hard tegen hard opneemt tegen de malafide organisaties als MPAA etc.

Voor diegenen die het gemist hebben, the pirate bay is werelds grootste torrenttracker. Die site zette alle dreigmails etc online en de reacties van de site waren ook altijd zeer cynisch tegenover deze organisaties. Ze werden van de week offline gehaald door de zweedse politie, in opdracht van de MPAA. Dagen erna liep de MPAA te brullen dat ze nu eindelijk de brutaalste site ter wereld het zwijgen op hadden gelegd. Nu is de site gehost in NL en zijn ze weer volledig operationeel.

Voor een wat uitgebreider overzicht van de ontwikkelingen rondom deze site zie:

http://tweakers.net/nieuws/42789/
http://tweakers.net/nieuws/42819/
http://tweakers.net/nieuws/42835/
http://tweakers.net/nieuws/42840/

Wat vinden jullie hier nou van? Ik ben erg onder de indruk van deze mensen. Eindelijk mensen die tegen deze haast criminele organisaties zoals MPAA ingaan en eindelijk eens tegengas geven.
rEwd

Berichten: 341
Antwoord #1 Juni 04, 2006, 02:48:41
edit2Rapporteer  
Met 1,3 TB aan opslagruimte kan ik alleen maar zeggen: "HULDE"

Heffing op CD-R's en DVD-R's, waar gaat die subsidie heen? Juist ja, naar de stichting THUISKOPIE.. Wat wordt ermee gedaan? Waarschijnlijk krijgt een slimme bobo er een dik salaris van.. De mensen die mogelijk gedupeerd worden krijgen er iig niets van te zien!

En al sloegen de piraten niet terug, er staan voldoende nieuwe sites te wachten om de dan ontstane leegte op te vullen. Kijk maar hoelang de torrentwereld op zijn gat lag na het neerhalen van suprnova.. 1 dag? De enige oplossing mijns inziens is het GOEDKOPER maken van cd's en dvd's...
Psychotic

Berichten: 1723
Antwoord #2 Juni 04, 2006, 03:00:03
edit2Rapporteer  
Heffing op CD-R's en DVD-R's,

En al sloegen de piraten niet terug, er staan voldoende nieuwe sites te wachten om de dan ontstane leegte op te vullen. Kijk maar hoelang de torrentwereld op zijn gat lag na het neerhalen van suprnova.. 1 dag?

ik zeg 1 woord, duitsland ThumpsUp

Daarnaast vind ik het een goed initiatief om eindelijk eens wat tegen die malafide organisaties te doen.
rEwd

Berichten: 341
Antwoord #3 Juni 04, 2006, 03:08:02
edit2Rapporteer  
ja, Duitsland inderdaad, maar dat maakt de heffing niet minder krom :/ ik zou nog liever 25 cent per dvd aan de belastingdienst overmaken! Die doet er tenminste nog iets nuttigs mee... Ik koop trouwens geen dvd's/cd's liever HD's daar betaal ik geen debiele heffing over Wink

Maargoed, bekijk t verschil tussen Amerika en Nederland eens, in Nederland heeft BREIN nog geen fluit te vertellen... Hoe veel geld er ook ingepompt wordt door de verschillende buitenlandse organisaties!
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.