Herinnering aan zonering op IJmuiden

Jelle

Berichten: 1293
April 05, 2008, 02:41:24
edit2Rapporteer  
Nu de winter voorbij is en de strandhuisjes weer geplaatst zijn, lijkt het me belangrijk dat we ons (weer?) houden aan de voorgeschreven zones op IJmuiden.

Kiten mag ten noorden van de kinderzoekpalen. De laatste draagt in top een bootje. Ongeveer ter hoogte van die paal staan 2 houten palen en dat is de officiële grens. Ook in het water mag je niet ten zuiden van die grens komen, maar als je ver genoeg uit de kust bent, zal het wel geen probleem zijn. Dit zal wel zijn om zwemmers rust te geven.

Dus niet rechtdoor uit de parkeerplaats je kite neerleggen en gaan kiten.
Dus ook niet kiten in het ondiepe gedeelte van het verboden gebied.

De andere zone waar je mag kiten is bij IJmuiderslag, kijk maar even op de borden bij de strandopgang voor de precieze grenzen.

Lang niet iedereen leest dit, dus spreek elkaar er op aan.
Het zou zonde zijn van een prachtige spot, als ze het gaan verbieden. Vorig jaar waren de ambtenaren zo vriendelijk om rond te lopen, flyers uit te delen en het aan iedereen te vertellen. Het zou de goodwill ten goede komen als we nu zelf de verantwoordelijkheid nemen en aan zelfregulatie doen. Dat is dé manier om de overheid terug te dringen.

Ook voor onzalige gebeurtenissen is het veel beter als die niet op verboden terrein plaatsvinden.

Morgen lekker noord, maar ook onweerwaarschuwing!


Gerard
Gast
Antwoord #1 April 05, 2008, 20:41:45
edit2Rapporteer  
Goed werk gozer!  ThumpsUp
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.