Wildcards voor NK Freestyle 2011 voor deelnemers NK Jeugd 2011

Evan
Administrator

Berichten: 9651
Logs: 0 | 1481 uur
Augustus 30, 2011, 12:21:03
edit2Rapporteer  
Beste Wedstrijd Rider,

Zoals aangekondigd worden er dit jaar 3 wildcards aan deelnemers van het NK jeugd uitgedeeld voor deelname aan het NK Freestyle in Scheveningen.

Het weekend van 3 en 4 september 2011 van het NK Freestyle windraam valt vóór de tweede stop van het NK Jeugd. Hierop heeft de wedstrijdleiding besloten over te gaan tot een voorlopige toekenning van de wildcards.

De winnaars van de eerste stop zijn Liam Whaley bij de jongens en Vera Klabbers bij de meisjes. Daarnaast heeft de jury besloten om Stijn Zwart uit te nodigen. Stijn gaf een goede indruk door gepowerde moves met technische - en gestylede triks. Drie deelnemers waarop we in de toekomst moeten letten!

Deze wildcards zijn alleen geldig wanneer het NK Freestyle doorgaat op 3 en 4 september. Wanneer de wind onvoldoende is het NK Freestyle later wordt gehouden, volgt er een nieuwe toekenning naar aanleiding van de resultaten van de tweede stop van het NK Jeugd.

Met sportieve watersport groet,
Het NVWK Bestuur.
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.