Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2 3 ... 25
1  Algemeen / Buitenlandse ongelukken / Re: Nederlandse kiter in Langebaan overleden? Gepost op: Januari 08, 2015, 10:44:00
Heftig Sad.

Update: http://www.telegraaf.nl/binnenland/23530311/__Raadsels_rond_dood_kiter_NL__.html

Raadsels rond dood Nederlandse kiter

Joël Roerig
LANGEBAAN -
De 39-jarige aannemer Martin de Haan uit Deventer is dinsdagmiddag onder mysterieuze omstandigheden om het leven gekomen bij een kitesurfongeluk in Zuid-Afrika, waar hij in de Nederlandse winter bijkluste als kitesurfleraar.
 
Foto: Linkedin
Het Zuid-Afrikaanse zeereddingsinstituut NSRI werd om half zes gealarmeerd en vond de kitesurfer een kilometer van de kust met zijn gezicht naar beneden in het water drijven. Reanimatie haalde niets uit, aldus woordvoerder Casper Frylink. De politie is een onderzoek gestart, maar er was gisteren nog geen informatie beschikbaar.
De Haan werkte sinds 2013 een deel van het jaar als instructeur bij Cape Sports Center in het kustplaatsje Langebaan. Zuid-Afrika is een van de populairste bestemmingen voor Nederlandse kitesurfers, vanwege de goede wind, de mooie omgeving en omdat het seizoen naadloos bij het Nederlandse aansluit.
Eigenaar Anthony Teale van het Cape Sports Center bevestigde gisteren de identiteit van De Haan en noemde hem „een vakantiekracht”. Hij zei dat het erop lijkt dat De Haan op eigen houtje het water op is gegaan. Hij weigerde de omstandigheden echter verder toe te lichten. „De politie zal binnen een week wel meer duidelijkheid verschaffen”, aldus Teale, voordat hij de telefoon op de haak gooide.

In de knoop
Geschokte Nederlandse kiters vinden het voorval vreemd, omdat het water bij Langebaan heel kalm is en het niet extreem waaide. „Hij schijnt in de knoop geraakt te zijn en verdronken”, aldus één van hen. „Er komen in Zuid-Afrika maar één keer in de paar jaar dodelijke ongelukken voor en dan gaat het vaak om onervaren mensen. Dit klinkt als botte pech”, aldus een ander.
De in Rijssen geboren De Haan had sinds 2005 zijn eigen bouwbedrijfje De Haanbouw in Deventer, dat gespecialiseerd was in aanbouwen. Belastingadviseur Arnoud Dukkerhof omschrijft hem op LinkedIn als „een aannemer waar je op kunt bouwen”, bij wie „een afspraak een afspraak is”. Behalve kitesurfen behoorden windsurfen, snowboarden, vissen en snorkelen volgens zijn profiel tot zijn hobby’s.
2  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Kitedeal.nl live! Gepost op: December 14, 2014, 19:08:29
Door: Rowin Winkels

Kitedeal.nl live

Na een paar jaar onder de vlag van Flyboarden.nl cursussen te hebben verzorgd in diverse kitesporten zoals powerkiten, flyboarden en buggyen presenteren wij met trots onze eigen aantrekkelijke webshop www.kitedeal.nl.




Flyboarden.nl als basis
Al jaren zetten wij ons vanuit Team Flyboarden.nl in voor de kitesport. De kitesport blijft groeien en wij helpen graag mensen op weg. De website Flyboarden.nl bestaat dit jaar 10 jaar. In de beginjaren bood vooral het forum veel mogelijkheden om vraag en antwoord bij elkaar te brengen. Zowel beginnende als gevorderde sportbeoefenaars waren hier actief en elke vraag werd snel beantwoord.

De afgelopen jaren is er veel veranderd. Vragen worden naast het forum steeds vaker via onze social media kanalen beantwoord. Ook krijgen wij steeds vaker de vraag om mensen fysiek op weg te helpen. Op deze vraag hebben wij ingespeeld door vanaf 2010 cursussen te verzorgen in verschillende kitesporten. We zijn vooral actief met powerkiten, flyboarden, buggyen (en freestyle buggyen).

Hier komt bij dat we regelmatig het verzoek krijgen om een depowercursus te verzorgen in flyboarden als voorbereiding op een kitesurfcursus. En ieder jaar organiseren we het Schier kite-weekend met daarnaast in 2015 nog een leuk extra event.

Het ontstaan van Kitedeal.nl
Voor, tijdens of na het geven van cursussen vragen cursisten ons vaak of zij materiaal via ons aan kunnen schaffen. Wij werken al jaren samen met Vliegers & Co in Deventer die betrouwbaar kitemateriaal levert. Van hen krijgen wij dan ook vaak het verzoek om mensen mee te nemen en hun aangekochte materiaal onder deskundige begeleiding uit te proberen. 

De toegevoegde waarde van Kitedeal.nl
Een samenwerking met deze vliegerspeciaalzaak zorgt ervoor dat de kitematerialen snel vanuit voorraad geleverd kunnen worden, zodat wij mensen snel op weg kunnen helpen. Vooral de mogelijkheid om vooraf materiaal te testen, af te stellen of het aangeschafte materiaal de eerste keer onder begeleiding te gebruiken geeft veel mensen een prettig gevoel. Naast beginners krijgen wij ook van gevorderde kite beoefenaars vaak vragen over verschillende kitesporten en aanschaf van goed materiaal.

We wensen iedereen alvast een goed nieuw kitejaar in 2015 en nodigen je graag uit voor een bezoekje aan onze nieuwe shop www.kitedeal.nl

Team Flyboarden.nl
3  Algemeen / Trefpunt / Re: flyboard/landborden zondag 19-01-2014? Gepost op: Maart 07, 2014, 15:54:33
@Zeeland135: beetje googlen kan geen kwaad hoor. Voor ons is het kiten met een landboard / mountainboard.

Voor ons ook :-). Leuke sport om in de winter niet stil te hoeven zitten, voor degene die in Nederland blijven.

Misschien een stomme vraag, maar wat is flyboarden?


Bij deze een informatie pagina welke gaat over Flyboarden / kite landboarden

Groet,

Rowin (Flyboarden.nl)
4  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Flyboarden op Nickelodeon The Battle Gepost op: November 05, 2013, 22:47:36
Bron: Flyboarden

Hi kiteboarders!

De winter komt eraan... Voor ons een tijd om onze kiteboards even in de hoek te laten staan om op het strand te gaan flyboarden.

Begin september zijn wij benaderd of wij wouden meewerken aan het programma Nickbattle van het programma Nickelodeon. Op 19 september is er een uitzending gemaakt over een jong talent die graag jumps onder de knie wou krijgen bij het flyboarden. We hebben hem hierbij begeleid en dit is allemaal verwerkt in een TV uitzending. Bij deze een foto, gemaakt tijdens de uitzending:


Bij deze dan ook de aankondiging van de TV uitzending:

Aankomende zondag 10 november om 09:00 wordt het uitgezonden.
De herhaling is vrijdag 15 november om 15:35. We zullen zorgen dat de video later op ons youtube kanaal verschijnt en dan hij hier ook gepost worden.  Smiley


Groet,
Rowin.



5  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Nieuwe website Flyboarden.nl Gepost op: Februari 01, 2013, 21:49:51
Hallo allen!

We hebben sinds gisteravond onze nieuwe site online staan!  ThumpsUp
We zijn benieuwd wat jullie van de site vinden!

www.flyboarden.nl

Rowin
6  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Foto's Mirns 11-7-2012 Gepost op: Juli 15, 2012, 19:08:32
Hoi!

Ik sta op deze foto: http://www.flickr.com/photos/82479396@N06/7554776034/in/photostream

Ben benieuwd of je nog meer foto's hebt Smiley. Hij is in ieder geval goed scherp!
7  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Foto's Mirns 11-7-2012 Gepost op: Juli 12, 2012, 16:06:48
Toffe foto's! Zie me zelf ook nog terugkomen, lol!
Niet in de gaten gehad dat de foto gemaakt werd .

Mooie foto's!
8  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Vreemd verhaal; Caution Redline 122 verloren Gepost op: April 17, 2010, 19:40:20
Beste kiters van Nederland  Smiley,

Twijvel twijvel om dit bericht uberhaupt te posten... Het zit namelijk zo;

Ik was altijd in bezit van een Caution Redline 122 (appeltjesgroen) uit 2006.
Nu na een koude winter een verbouwing thuis ben ik het board kwijt, terwijl ik vorige week voor het eerst het water weer opwou. Ik kwam er dus vorige week achter dat ik me board nergens terug kon vinden. Hoe dom zul je wel denken! Maar tijdens de verbouwing hebben we wat verkast maar ik kan hem nergens meer terug vinden.

Ben dus bang dat ik hem al langer kwijt ben. Wie, wat, waar wanneer. Geen idee, maar als je hem toevallig in de schuur hebt staan en je denkt; He dus hij meld zich toch. Bij deze graag bellen, PB-en. Ik geef mezelf weinig kans, maar niet geschoten is altijd mis natuurlijk. Mijn vaste locaties zijn Mirns /IJmuiden /Wijk aan Zee.

tel; 06 29 13 80 69
9  Algemeen / Trefpunt / Re: Vrijdag 4 en zaterdag 5 Sept. IJmuiden Gepost op: September 04, 2009, 06:51:39
Ik ga nu zo na ijmuiden, vanaf Deventer met trein. Dus stukje verder reizen .

Ik vaar met een witte ozone kite 7 meter. ( Sport + ) Ga wel richtig ijmuidenslag omdat maatje van me gaat landboarden. Mzzl
10  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Kite-Landboard Event / Competetie , tijdens Breakfest 2009!! Gepost op: Augustus 23, 2009, 13:30:24
Hoi Allen,  Smiley

Het betreft hier geen kitesurf evenement, maar wel een tof evenement om deze bij te wonen!  YeSS




Volgende week zondag, 30 augustus vind Breakfest 2009 plaats! Dit is een groot straatsport, lifestyle en muziekfestival op het pinkpop terrein van Landgraaf!   Cool

Het flyboard evenement en de wedstrijden beginnen echter op zaterdag al  ! Deze zullen zondag worden vervolgt met een prijsuitreiking na de competetie!!

Voor meer info zie de agenda op onze website!  ThumpsUp

Check it out over here!!

And info over Breakfest over here!


Cheers Rowin 
11  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Flyboarden.nl compleet vernieuwd! *** Nk flyboarden dit weekend *** Gepost op: December 04, 2008, 16:04:51
heb hem veranderd... werkt nu wel   ThumpsUp
12  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Flyboarden.nl compleet vernieuwd! *** Nk flyboarden dit weekend *** Gepost op: December 04, 2008, 15:34:06
Hallo Kiters!   Smiley

Na lang wachten is het dan eindelijk zo ver, de nieuwe Flyboarden.nl is in de lucht. Flyboarden.nl is de site voor iedereen die wat wil weten over de mooie sport: Flyboarden! De site biedt veel materiaal voor de windloze uurtjes en is dan ook zeker een bezoekje waard. De Flyboarden.nl Crew wenst u veel leesplezier!






>>>>>  http://flyboarden.nl <<<<<<
Als alles goed is, is vanaf vanavond onze website ook bereikbaar via www.flyboarden.nl Cool


(meer over het Nk flyboarden a.s. weekend op IJmuiderslag vind je onder agenda op onze website  ThumpsUp )


Met vriendelijke groet,

Flyboarden.nl
Rowin Winkels
Paul van Haaren

13  Army of KiteLounge / KiteLounge / shark surfing Gepost op: Augustus 17, 2008, 22:07:02
Misschien oud maar ik had het nog nooit gezien vette shit  ThumpsUp


http://www.youtube.com/watch?v=VJnxYsZNzwM


gr. rowin.
14  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Dutch Lagoon Session (foto's andijk 19 mei !!) Gepost op: Mei 23, 2008, 00:56:28
hee. ik zie tom
15  Army of KiteLounge / KiteLounge / Re: Examentopic?! Gepost op: Mei 23, 2008, 00:53:26
Eco ging wel vandaag idd Smiley.

Alleen heb engels echt zwaaaar verziekt  ThumpDown.

Heb nu 5 examens gehad. volgende week woensdag alleen nog wiskunde en dan ben ik klaar. nu eerst even paar dagen bijkomen  Smiley
16  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: gaatje in trommelvlies Gepost op: Januari 30, 2008, 01:47:04
Heey!

Dit heb ik ook 2 keer meegemaakt! De dokter raadde mij aan om even 3 weken niet te zwemmen/ surfen etc, douchen kon wel omdat water dan niet direct in je oor kan komen, stroomt er langs.

Bij mij zat er ook veel water in me oor en dit heeft voor hoofdpijn en duizeligheid gezorgt. 100x zitten blazen en en gek bewegen en kwam water langzamer hand steeds meer uit.

Ik kon zelfs als ik me neus dicht kneep en druk op me mond zette, dus gwn mond dicht en gebolde wange doen uit me oor blazen. Kwam er gwn lucht / gespetter uit me oor  Tongue

Maja, na 3 weken is het wel over denk ik. Probeer het voortaan te voorkomen want het groeit steeds langzamer dicht als het vaker gebeurd.
17  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Nieuwe Ozone Kites! Gepost op: Januari 26, 2008, 23:54:02
Ozonekites op het water zijn er sinds 2006. De afgelopen jaar zijn er in de kitewereld velen overgestapt op Ozone.

Ik vind het design, simpel maar mooi. Verder twijvel ik er niet aan of ze rocken  Joepie.

Ik heb de Ozone Instinct Sport II 12 + 7 al besteld. Ze komen snel binnen!  Cool
18  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Nieuwe Ozone Kites! Gepost op: Januari 26, 2008, 05:11:33
Heey!

Het heeft even geduurd, maar Ozone kites komt met 3 nieuwe tube kite's uit voor 2008! Dit zijn de:

- Ozone Instinct Light II
- Ozone Instinct Sport II
- Ozone Instinct Edge II

Meer informatie: Ozone kites





Ozone Instinct Light II



Ozone Instinct Sport II


Ozone Instinct Edge II


Alle informatie over de kite's en foto's staan nu op Ozonekites.com



Gr. Rowin  Joepie

[/size]
19  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Hooked. F-one bandit Gepost op: Januari 25, 2008, 04:37:13
Woow wat een dikke LE, zal heel wat anders zijn dan die nieuwe ozone die eraan komt. Ben ik beiden erg benieuwd! Grin
20  Army of KiteLounge / KiteLounge / Re: zal je er mogen kiten ?? Gepost op: Januari 25, 2008, 04:34:15
Te masterlijk! Ze zullen het niet echt waarderen denk ik
21  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Len10 kiteoplaten Gepost op: Januari 25, 2008, 04:16:44
laten we dan in ieder geval met z'n allen afspreken dat je dit soort zaken alleen uitprobeert met genoeg vrije ruimte downwind Grin

Idd, maar nog beter, gewoon helemaal niet! Gewoon iemand je kite laten opgooien, of je kite ingraven met genoeg ruimte, dat is wel een veilige manier.
22  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Perfecte Kitelocaties en windstatestieken Gepost op: December 30, 2007, 01:15:29
Ziet er goed uit Smiley. Bedankt
23  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Lewis on atom08 Gepost op: December 27, 2007, 21:13:59
zieke movie
24  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: het grote 2007 Kitehigh Kerstboom project Gepost op: December 27, 2007, 21:10:57
25  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Perfecte Kitelocaties en windstatestieken Gepost op: December 26, 2007, 04:34:44
Oke tnx ian!

En hoe zit het met het de kosten. Valt nog een beetje mee?
Hoeveel was je kwijt voor hoeveel weken? Wat kost de ticket + je kitegear meenemen?

Ben erg benieuwd!
Pagina's: [1] 2 3 ... 25


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.