Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Beste keuze ozone c4/ slingshot? Gepost op: Juli 18, 2016, 14:10:41
Mede kiters,

Ik ben opzoek naar een nieuw setje kites. Nu is er gelukkig niet veel keus en weinig opties om te kunnen kiezen welke kites het worden Roll Eyes.dus wil ik jullie kennis en hulp graag gebruiken.  Ik vaar nu ongeveer 2 seizoenen en heb de basics goed onder de knie. Nu vaart m'n vriendin ook en is nog bezig om de basics onder de knie te krijgen. Wij hebben allebei gelest met rpm's en hebben een setje fluid ego v4 2013 gehad. Nu heb ik een voorkeur voor ozone c4/catalyst en slingshot rpm. Nu lees ik op verschillende forums dat de ozone c4 niet echt een beginners kite is, maar de rpm wel? De catalyst word wel veel over gepraat als beginners kite. Is de c4 echt alleen een aanrader voor gevorderde freestylers of is deze kite goed genoeg om je skills op te kunnen verbeteren als beginner. Wat zijn de grote verschillen tussen rpm en c4 dat de rpm wel een beginners kite is? Ik ben trouwens aan het kijken naar 2014/2015.

Alvast bedankt voor alle reacties.

Gr
2  Algemeen / Zelfbouw & Reparatie / Re: QR vervangen f one bandit dos bar Gepost op: April 08, 2015, 13:25:07
Raymond bedankt voor je reactie,

Ik heb inderdaad  de powerlijn al een keer vervangen dit zit vast op de bovenzijde vast van de chickenloop en gaat los zoals je aangaf, maar bij de hedendaagse QR zit dit anders vast ik neem aan dat ik deze dikke power lijn inclusief beschermslang  niet door de nieuwe QR kan krijgen. Hoe kan ik dit dan oplossen. Ook gaf u aan dat de hedendaagse met een pin vast zitten (bij mij dus niet)  mijn oogje in mijn powerlijn is dus ook veel groter. om het aan te passen voor een nieuw systeem.

Gr
3  Algemeen / Zelfbouw & Reparatie / QR vervangen f one bandit dos bar Gepost op: April 08, 2015, 12:33:02
Beste me kiters,

Ik zit met de de vraag of iemand kennis heeft met het vervangen van de Qr met klittenband van een f one bandit dos voor een hedendaagse. Is hier eventueel een topic over of heeft iemand dit zelf al gedaan.

Zo heb ik nog een vraag voor de bar vaak zie je dat de bar gelijke lijn lengtes heeft. Bij de f one is dit niet het geval hoe kan je dan toch je bar tunen?

Alle informatie is welkom.

Alvast bedankt

Ruurt
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.