Schoft...

Power Zone

Berichten: 258
Antwoord #25 Augustus 06, 2008, 23:21:47
edit2Rapporteer  
Wat je zou kunnen doen is het Waarborgfonds benaderen, dit is een instantie die jou in dit soort zaken voor een gedeelte schadeloos kan stellen, moet je inderdaad wel aangifte doen bij de politie.

Heb hetzelfde gehad ook in Zandvoort, werd met de brommer aangereden door een duitser in een BMW, man was heel betrokken en nam direct alle schuld op zich, gaf zijn telefoonnummer adres en vulde direct het schade/aanrijdings formulier in (politie was hier ook bij).

Achteraf bleek hij niet verzekerd te zijn en was zijn rijbewijs een half jaar eerder al in beslag door de politie. Uiteindelijk heeft het waarborgfonds toen 2000 gulden uitbetaald. Dit heeft bij elkaar wel ruim een jaar geduurd.

Ik kan natuurlijk niet in jou portemonnee kijken maar persoonlijk zou ik niet door al die ellende heen gaan voor 80 euro. (afweging geinvesteerde tijd tegenover opbrengst)

Mzzl Joël
RonaldvT

Geen avatar

Berichten: 30
Antwoord #26 Augustus 07, 2008, 01:00:50
edit2Rapporteer  
Het Waarborgfonds vergoedt alleen schades die door een motorrijtuig veroorzaakt zijn, voor op het water bestaat zoiets volgens mij niet.
Power Zone

Berichten: 258
Antwoord #27 Augustus 07, 2008, 01:09:36
edit2Rapporteer  
@RonaldvT: Ik heb het even opgezocht, en inderdaad dat gaat alleen om motorrijtuigen, tevens is er een eigen risico van € 250,--  dus dubbel niet van toepassing. helaas.
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.