mauritius..

NorthVegas

Berichten: 161
Maart 16, 2009, 07:41:01
edit2Rapporteer  
ik vertrek 28 maart voor 2 maanden naar mauritius.. ik zijn bij le morne.. zijn er nog meer die die kant opgaan.. gr nick
Parkie

Berichten: 1640
Logs: 0 | 12 uur
Antwoord #1 Maart 16, 2009, 19:08:06
edit2Rapporteer  
Misschien wel..............
joepje

Berichten: 206
Antwoord #2 Maart 21, 2009, 14:26:04
edit2Rapporteer  
Misschien niet.......
koen-tjeee

Berichten: 464
Antwoord #3 Maart 26, 2009, 17:20:53
edit2Rapporteer  
Nick,

Ontzettend veel plezier daar.. Ik ben jarloers op je!
Tot in mei

Groetjes Koen
VincentC

Berichten: 2608
Antwoord #4 Maart 27, 2009, 11:27:47
edit2Rapporteer  
Je gaat je wel vermaken daar! Doe Steve, Freddo en Yoan van Yoaneye de groeten !
NorthVegas

Berichten: 161
Antwoord #5 Maart 31, 2009, 14:52:04
edit2Rapporteer  
Je gaat je wel vermaken daar! Doe Steve, Freddo en Yoan van Yoaneye de groeten !
hey vincent.. waar kan ik hun vinden.. ik zit in le morne... waar heb jij gezeten... gr nick
Parkie

Berichten: 1640
Logs: 0 | 12 uur
Antwoord #6 Mei 18, 2009, 13:20:41
edit2Rapporteer  
Misschien wel..............

Haha, dus toch Smiley

Zitten nu met Nick op het terras in Indian Resort.

En al heeeeeeeeel lekker geript.
xray

Berichten: 3688
Antwoord #7 Mei 18, 2009, 14:50:47
edit2Rapporteer  
Zo, vandaag geen wind dus tijd om een verslagje te typen.
EJ heeft zich uitgeleeft!

N de soulboarders zijn gearriveerd op dit hemelse stukje aarde.
Na een relaxte vlucht waar we naast de allerlaatste kiteblaadjes, quantum of solace een sterrenhemel zagen waar je u tegen zegt (je zag de sterren n de melkweg tot aan de grond boven de sahara)  kwamen we rond een uur of 6 aan op dit eiland.
De pick-up stond al klaar en de chauff zette ons af bij een ideaal chaletje, waar je makkelijk met 8 man in zou kunnen bivakeren.
Het waaide al van de planeten n toen we hoorden dat de winkels om 12.00 dicht zouden gaan zijn we als een speer boodschappen in gaan slaan om daarna zo snel mogelijk naar le morne te scheuren.
X-ray d8 dat de short cut sneller zou zijn n in het begin leek dat ook zo, tot de dirtroad steeds beroerder ging worden met diepe plassen. Op een gegeven moment splitste de weg zich op en we kozen de weg het dichtst langs de kust..........toen kwamen we er8ter waarom die andere weg r was.....deze kwam uit op een soort van ravijn(tje). Deze weg nemen we dus niet meer,maar we kwamen wel aan waar we wilden zijn.
X-ray meette een dikke 20 knopen n binnen een 10 minuten stonden we op het water n dan weet je met1 weer waarom dit het ware kiteparadijs is.......Het water is heerlijk warm, net zo warm als de lucht, het water is zo mooi helder dat je zo op de bodem kijkt, soms zelfs eng helder als je in een vette sprong naar beneden kijkt n al dat vlijmschrepe koraal onder je ziet. Owja en dan nog die golven........In de lagune heb je spiegelglad water n de boy's gingen helemaal uit hun dak daar, terwijl ik (voor het eerst hier met m'n surfboardje) niet wist hoe snel ik aar manawa moest komen, want daar liepen al mooie golven van een meter of 3. De boy's kwamen ook al snel deze kant op en we waren allemaal aan het genieten. Zo gaaf om op vette swell te kiten, Rick moest wel ff wennen aan het feit dat deze golven erg hard gaan n je echt meenemen n dat die kite dan op een heel andere manier moest sturen, maar het springen vanaf de top van 1 golf van 3 meter vond hij geen probleem.......... Naar buiten varend zijn we allemaal zow verschrikkelijk hoog door de lucht gevlogen.
De soulboarders hebben hun mannetje hier al gestaan hoor!
Een local kwam ook op Manawa meespelen n in eerste instantie herkende ik hem niet maar dat bleek Marcus.......'De Marcus' te zijn. terwijl wij met 7-9 en x-ray zelfs met 10 aan te knallen waren was Marcus met een 5,5 aan t rippen. Na een half uurtje hield hij het voor gezien n ging naar One-eye. Ik zag die golf daar al zow mooi lopen n toen de boy's in de lagune nog even wilden laten zien wat HIGH in de ware zin van het woord betekend, scheurde ik naar One -eye. 4 jaar geleden was ik voor het eerst op deze golf, n wat is die gaaf zeg. Full speed down the line op een golf die volledig tegen de wind aan komt denderen. Kijk je 8er je dan kijk je zo de tube in n bij de cut backs hang je als in een skateboardbaan tegen de coping.
Als de golf omslaat komt r een regen naar beneden...je ziet 8er de golf bijna g1 hand voor ogen, ja nog net een giga regenboog van de zon die door die spray schijnt.
Tijd om even te pauzeren, even bij te praten met de local's ( vrijwel dezelfde jongens als 4 jaar terug hangen hier nog rond, inclusief Peter Tyuskevich) en een lekkr pitabroodje te halen op de kitestek. X-ray had het al over deze broodjes gehad en na zo'n sessie smaken deze broodjes nog lekkerder.
Klaar voor de tweede sessie heb ik foto's van de boy's gemaakt, allemachtig wat vlogen ze door de lucht n dan met die Le Morne op de achtergrond.....onbeschrijfelijk!
Roni ging met mij mee naar One -Eye, waar hij wel erg dicht in de pocked zat, jemig wat een mooi gezicht was dat! X-ray en Rick waren platte bochten aan het draaien voor kitebeach en op Chameau aan t springen.......We zijn doorgegaan tot we volledig verrot waren.
De 'maid' van het huisje had voor ons een plekje gereserveerd in een leuk restaurantje, waar we lekkrr gegeten hebben. Rond een uur of 20.00 wilden we nog maar 1 ding nl slapen.........Helemaal gesloopt waren we hihihihi.
Vanochtend was de passaat in1s weg, maar echt erg konden we t niet vinden. Ff chillen n boodschappen met de 'maid' gedaan die voor ons gaat koken vanaaf.
We worden alweer onrustig want de palmbomen beginnen te bewegen.........Life's a beach! 

Natuurlijk horen hier foto's bij!




Roni-Size

Berichten: 284
Antwoord #8 Mei 25, 2009, 10:55:39
edit2Rapporteer  
Hey Nick ik  vond het reuze gezellig man....

Nog bedankt voor alles.. de bbq en het regellen van het etentje,  mooie tent en lekkere visjes gegeten ... het chillen op Le-Morne...Man het was weer een hele gave trip met de soulboarders groep...
Gister wel laat thuis half twee in de nacht en om vijf uur weer op het werk haha.....maar ik kan er weer ff tegenaan.

Geniet daar en trap nog een paar golfjes voor me doormidden...
Aloha !!!

Ronald.



xray

Berichten: 3688
Antwoord #9 Mei 25, 2009, 16:17:46
edit2Rapporteer  
Yep, Nick heeft zijn connecties al wel weer! Heb nog nooit zo veel kreeft gegeten.....

Wat een gezellige trip was het! Geniet nog van je tijd daar gast en zie je in nederland.

Meer verhalen en foto's op http://www.soulboarders.com/forum/index.php/topic,2196.0.html
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.