*Warning* Beginner op zoek naar...

EnJoy

Berichten: 25
Maart 26, 2009, 23:51:55
edit2Rapporteer  
Hi,

Kom net terug uit Thailand waar ik met zeer zwakke wind eindelijk de eerste stap in mijn droom en IKO2 heb kunnen zetten, jaja, de beginnerscursus. Heb het virus echter volledig te pakken en na lang zoeken (nou ja, net vijf dagen terug maar het seizoen schijnt voor beginners nog niet echt van start te zijn gegaan, te koud...) een school gevonden die me as zaterdag al aan het Nederlandse weertje wil laten wennen :-)

Ze gaan me ook helpen met materiaal dus ga ik jullie niet mee lastig vallen maar (er is natuurlijk altijd een maar...) zie het niet zo zitten om in mn eentje op pad te gaan en jullie allemaal te gaan irriteren daar op het water. Daarom dus op zoek naar iemand net als ik om samen deze wondere wereld te betreden of iemand ietsje verder dan ik die ik af en toe mag irriteren :-)

Ik kom trouwens uit Rotterdam maar vind het niet erg om te rijden, wel enigszins gebonden aan de reguliere werktijden maar regels zijn er om uitzonderingen te maken toch?
The O

Berichten: 1931
Logs: 0 | 68 uur
Antwoord #1 Maart 26, 2009, 23:56:46
edit2Rapporteer  
Hallo enJoy,
kijk hier eens http://www.kitehigh.nl/forum/index.php/topic,23915.15050.html
genoeg r'dammers
EnJoy

Berichten: 25
Antwoord #2 Maart 26, 2009, 23:57:02
edit2Rapporteer  
Btw, heb het alweer door, zit in het verkeerde topic, maar eh, hoe ik naar het juiste topic verhuis heb ik nog ff niet door....
Power Zone

Berichten: 258
Antwoord #3 Maart 27, 2009, 00:12:32
edit2Rapporteer  
Er zijn maar weinig mensen die net na de opleiding goed genoeg zijn om niemand te irriteren en dat geeft ook niet want iedereen heeft daar gestaan toen hij of zij begon met kiten dus iedereen kan zich in jou verplaatsen als je weer over het strand terug moet lopen Grin

Zodra je je eigen materiaal hebt stuur je maar een PB-tje (mits je natuurlijk een beetje relaxt bent  ThumpsUp)

Mzzl vanuit R'dam
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.