Atentie! ivm gestolen board

Flakkee-John

Berichten: 782
Juli 30, 2007, 02:48:07
edit2Rapporteer  
Ik weet niet hoe iedereen er over denkt, maar afgelopen vrijdag is tijdens de Funsport Experience het board van John Koch gestolen. Voor zover het nu blijkt lijkt het dat dit board bewust meegenomen is. Dit druk ik dan nog voorzichtig uit.

Voor diegene die John niet kent. John is DE organisator van een aantal mooie kite surfevents, downwinders en andere brute dingen voor alle kiters. Hij steekt hier heel veel tijd en energie in.

Wat ik dan zo bizar vind dat op 1 van deze events het board van de organisator gestolen wordt. Hier heb ik geen woorden voor en diegene die dit gedaan heeft tja wat zal ik zeggen. ..... die motten we een paar vinnen recht in zijn muil rammen. Ik vind dit absoluut te gek voor woorden. ThumpDown Hier kan ik nog wel een stuk over schrijven, maar laat het nu er maar bij zitten.

Mijn idee is in ieder geval om te kijken of er toevallig geen shop of importeur of wat dan ook niet coulant kan zijn en John uit de brand kan helpen nu zijn board gestolen is. Ik weet John dat je geen platzak scholier bent, maar ik vind het zo bizar dat tijdens een event wat jezelf organiseert je eigen board wordt gestolen. Dit gaat gewoon te ver.

Mogelijk dat een shop hiermee iets kan doen en op deze manier je niet de moed en de zin en de energie die je in de events steekt laat gaan, zodat je gewoon deze super events wil blijven organiseren.

Nog een idee om anders tegen inkoop een board te krijgen en als we als kiters ieder een euro in een pot gooien dan kan het volgens mij ook zo gebeurd zijn.

MEDEKITERS laat even weten wat jullie hiervan vinden???

Ik hoop dat jullie over deze situatie net zo'n rotgevoel hebben als ik en zo het board terug krijgen. By the way het ging over een Naish thorn van 2007 met de groen witte voetbanden.

Ik weet dat er meer gestolen wordt en er zullen er meer roepen waarom dit niet voor iedereen gedaan wordt, maar een organisator van kiteevents die dagen bezig is geweest om alles goed te organiseren krijgt als stank dat zijn board gestolen is. Ik dnek dat dat genoeg moet zijn

John Roos
MCdrijver1

Berichten: 159
Antwoord #1 Juli 30, 2007, 03:20:24
edit2Rapporteer  
geen woorden voor dit is egt slecht,
gewoon allemaal een paar euro en dan een nieuwe halen, daar heb je die man gelukkiger mee dan dat ie zelf het board uberhaupt gekocht zou hebben.
egt leuk dat mensen medeleven tonen en toch een oplossing zoeken
Jolien.

Berichten: 1152
Antwoord #2 Juli 30, 2007, 04:36:41
edit2Rapporteer  
Ja mooi kl.ote!!
Iedereen kan toch weel een paar euries missen voor die gast?   Tenslotte regeld hy vette events..!
Michiel.
Moderator

Berichten: 15917
Logs: 0 | 308 uur
Antwoord #3 Juli 30, 2007, 13:19:44
edit2Rapporteer  
Zieke shit weer. Ik zie hem weleens op de Grevelingendam in de winter. Is er nog meer gestolen? Kan me het zo niet voorstellen dat zijn board het enige is op zo'n event.

Wel niet stigmatiseren (maar doe het toch), waren er weer grote groepen duitsers? Meen vorig jaar regelmatig berichten te hebben gelezen dat er af en toe kitegear onder de armen van een duitser werd ontdekt, terwijl dat niet van hun is. Lekker annoniem, zover van huis. Kan ik mooi meenemen naar de Heimat!
Toyboy
Gast
Antwoord #4 Juli 30, 2007, 16:14:54
edit2Rapporteer  
geef mij maar een nr van een bank rekening waar het op komt voo rhet boardje. ik spaar deze week me Fooi wel even op uit de horeca en aangezien het hoogseizoen is Wink Joepie  (wendy_kitesmiley)op het ow zo zonige texel. schiet het al lekker op!


ICU!!!
SSFuel

Geen avatar

Berichten: 30
Antwoord #5 Juli 30, 2007, 17:56:12
edit2Rapporteer  
Neem even contact met me op John!! kiteboard@live.nl

LaterZz
F*ck Gravity

Berichten: 192
Antwoord #6 Juli 31, 2007, 20:13:34
edit2Rapporteer  
Beste mensen,

Ik ben er inderdaad heel erg ziek van dat een kiter, want dat moet het geweest zijn, mijn board heeft meegenomen. Het kan misschien per ongeluk geweest zijn maar dan moet je er nu toch wel achter zijn en het forum bezocht hebben.

Ik waardeer het ook enorm dat John Roos, a.k.a. Flakkee Teefje   zijn ongenoegen heeft geuit en iets op poten wil te zetten.

Nogmaals, ik waardeer dit initiatief enorm maar er zijn er jammer genoeg zoveel waarvan gestolen wordt dat het gewoon verstandig is je te verzekeren tegen dit soort ongein, wat ik nu ook zeker ga doen.

Ik heb even op de site van Funsportpolis ( www.funsportpolis.nl) gekeken en kom idd dicht in de buurt van het eerder genoemde bedrag van € 100,-

De drive om nog meer en nog mooiere evenemnten te organiseren is mij met dit voorval niet weggenomen, maar zet me wel aan het denken. Heb ik namens BEST kites afgelopen weekend nog een heel mooi kiteboard als hoofdprijs kunnen schenken wordt er ook nog eentje gestolen......... 

Inmiddels hebben verschillende partijen kontakt met mij opgenomen zoals Xwatersports ( thanks Harm) en Aboards (thanks paul) om mijn "probleem" op te lossen.

Ik hoop dat jullie in ieder geval uit willen kijken naar een Thorn 2007, 125. Deze heeft een opvallende schade in de rail aan de hielzijde, tussen de voetbanden. Deze schade is hersteld met een epoxy injectie waardoor deze ietsje bobbelig is. Daarnaast zijn de vinnen licht beschadigd.
Mocht dit board jou aangeboden worden wees dan zo verstandig om nee te zeggen omdat dit ding gestolen is van een "fellow kiter" en bedenk je hoe jij het zou vinden als iemand iets van jouw zuur verdiende centen iets steelt.

Goed, Ik hoop iig dat ik op 15 en 16 September weer een boel mensen mag verwelkomen op de alweer 6e editie van de Funsport Experience aan de Brouwersdam waar we een 2daags feestje gaan houden met natuurlijk weer leuke en vette prijzen (dit keer geen boardje) wellicht een kite voor DAVE !!

Mahalo,

John Koch
www.funsportexperience.com
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.