Laat die reclame maar komen!

piepklein

Geen avatar

Berichten: 6
September 01, 2009, 09:14:25
edit2Rapporteer  
Hey

Ik ben opzoek naar 2 nieuwe kites tegen scherpe prijzen!! Meer bepaald de switchblade, nemesis of rpm in maatje 8 en 12. Via deze ietwat bizare weg hoef ik niet alle kiteshops af te gaan (ben in tijdsgebrek wegens vertrek naar Afrika voor een jaar). En ben er vrij zeker van dat hier wel mensen rond "surfen" met contacten in shops of shops zelf!

Graag zo veel mogelijk reactie!!

Afrika: Mensen die dromen van die ideale surf met niemand op het water in een echte Afrikaanse vibe kunnen ook contact met me opnemen! IK vertrek samen met m'n vriendin om op een km van kotubeach (the gambia) een guesthouse te runnen! Goedkoop verblijf, waarbij je echt nog een keertje op avontuur kunt gaan!!

Gegroet
Flyingtrunkie

Berichten: 1804
Antwoord #1 September 01, 2009, 09:22:30
edit2Rapporteer  
Verwacht je nu dat alle shops je een aanbieding gaan doen, en smeken of je a.u.b. bij hun je kite gaan kopen? Beetje de omgekeerde wereld....
Ik weet nog wel een site:
www.google.nl
suc6
piepklein

Geen avatar

Berichten: 6
Antwoord #2 September 01, 2009, 09:29:22
edit2Rapporteer  
Goh nee, smeken nu niet!!

Dit is eerder vanuit het motto: wie niet waagt niet wint!! Normaal zou ik zelf hier en daar gaan rondhoren maar ik heb momenteel de tijd niet. En ik zou het echt niks vinden om op een km van het strand te wonen onder een Afrikaanse zon zonder kite's. Man, dan word ik knettergek!!

En via site's krijg je standaard prijzen te zien als ik ineens twee kite's koop verwacht ik toch wel een korting!

Nee... dan maar zo proberen!!


Shooter

Berichten: 57
Antwoord #3 September 01, 2009, 09:58:05
edit2Rapporteer  
Luie donder, Als je iets voor de beste prijs wil dan moet je er iets voor doen! Op deze manier krijg je het niet eens gegund van de shops!

Als je er echt minimaal iets aan wil doen, maak je een standaard mailtje, stuur je deze naar alle shops en je krijgt reacties. Half uurtje werk!


KappuhH

Berichten: 3273
Antwoord #4 September 01, 2009, 10:08:00
edit2Rapporteer  
Hier gaat een slotje op want dit is niet the way to go. Ga maar lekker zelf zoeken. Vooral bij webshops kun je vaak leuke korting krijgen.
Evan
Administrator

Berichten: 9651
Logs: 0 | 1481 uur
Antwoord #5 September 01, 2009, 10:12:14
edit2Rapporteer  
Je hebt gewaagd en verloren, of je moet nog een persoonlijk berichtje krijgen naar aanleiding van dit topic want deze gaat op slot.

Zonder er zelf moeite voor te doen moet je niet verwachten dat je de beste deal krijgt. Dus bel wat shops af (via mail geven ze niet altijd de beste prijs), je gaat mij niet vertellen dat je wel tijd hebt om hier reacties te plaatsen, maar niet even een belletje kunt doen van een paar min
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.