Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2
1  Algemeen / Teruggegeven / teruggevonden / Re: Verloren op Oostvoorne: kiteboard, Slingshot misfit (2009) Gepost op: Juli 13, 2015, 21:32:54
Charlotte je board is terecht. Coen, een maatje van me, heeft hem in z'n auto liggen. Ik stuur je z'n nummer even via PB.
2  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Stan Keijzer op tv bij Fullproof Gepost op: December 19, 2014, 11:33:00
Eén van onze jongste GIN Kiteboarding teamriders Stan Keijzer heeft meegedaan aan het nieuwe programma Fullproof. Dit is een programma van de makers van Klokhuis waarin jongeren zelf natuurkundige experimenten doen die verband houden met een specifiek onderwerp. Voor "Wind" zochten ze uiteraard een kitesurfer om de experimenten uit te voeren. Kitesurfers hebben immers verstand van wind.



Over de opnames kun je één en ander lezen in het Kitesurf magazine van deze maand. De uitzending is morgen zaterdag 20 december om 10:00 uur te zien op NPO 3.





Foto's door Simone Vellekoop
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: [KH Awards] Beste allround kite nominatie 2014 Gepost op: December 14, 2014, 00:20:39
WC Eend!
4  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Freestyle clinic Dioneia Vieira Gepost op: Juli 25, 2014, 10:22:47
Helaas zit het niet mee met de wind en hebben we geen andere keuze dan de test en clinics af te blazen. Testen van de veelgebruikte maten is geen optie en bij een clinic wil je wat kunnen leren. We gaan kijken of we een andere datum kunnen prikken. Helaas zitten de resterende weken van Dioneia in Europa al vol met andere activiteiten. een clinic met haar zal dus sowieso naar volgend jaar schuiven.

5  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Freestyle clinic Dioneia Vieira Gepost op: Juli 15, 2014, 09:41:48
Goed om te weten. Dan proberen we dat erbij te houden. Helaas gaat Dioneia binnenkort weer terug naar Brazilië, dus een clinic met haar in NL zit er niet meer in dit seizoen. We gaan kijken of we iemand anders kunnen strikken van het internationale team.
6  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Freestyle clinic Dioneia Vieira Gepost op: Juli 14, 2014, 22:46:52
We gaan kijken of we ook zoiets in Nederland op poten kunnen zetten. Heeft een gratis clinic voor jullie toegevoegde waarde of is het testen het belangrijkst?
7  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: GIN Kiteboarding Benelux nieuwe website Gepost op: Juli 11, 2014, 12:24:05
Jullie zijn welkom om te testen. We hebben over een paar weken sowieso een testdag gepland staan. Misschien is dat een optie? En neem anders even contact op en we zoeken naar een mogelijkheid.

Voor de testdag check: www.inside-kite.nl/clinic
8  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: GIN Kiteboarding Benelux nieuwe website Gepost op: Juli 07, 2014, 21:28:25
Thanks Marc!
9  Nieuws & Video / Nieuws & Video / GIN Kiteboarding Benelux nieuwe website Gepost op: Juli 06, 2014, 20:02:38
Nieuwe website
Na een aantal jaren de oude site gedraaid te hebben werd het hoog tijd om de boel eens flink op te frissen. De afgelopen tijd hebben we daarom hard gewerkt om een nieuwe website voor GIN Kiteboarding Benelux. We zijn tevreden met wat er nu staat, maar hebben voor de toekomst nog de nodige uitbreidingsplannen. Neem dus regelmatig een kijkje voor updates.

www.ginkiteboarding.nl
www.ginkiteboarding.be

Teamriders gezocht
Wat we ook willen uitbreiden is ons team. Bij het "laatste nieuws" op de website zie je een oproep staan om riders te vinden die ons team willen komen versterken. Stuur ons een mailtje als je denkt dat jij onze nieuwste teamrider moet worden.

10  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Kitesurfer vaart op paalhoofd Gepost op: Mei 26, 2014, 12:28:50
Heftig verhaal Tim, mede doordat je het erg duidelijk en eerlijk hebt opgeschreven.

Over het algemeen ben ik voor m'n gevoel redelijk veel met veiligheid bezig als ik ga kiten, maar ook ik trof mezelf recent op het water met een kite die ik niet meer kon houden omdat de wind even flink door trok. Iedereen maakt wel eens zo'n "near miss" mee en meestal komen we goed weg. Jouw verhaal laat zien dat het muntje ook anders kan vallen.

Je plannen voor het organiseren van een avond met hulpverleners e.d. vind ik een super initiatief. Ik zou graag komen. Als je hulp wilt bij het op poten zetten ervan, dan hoor ik het ook graag van je.
11  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Lucas Keuning low wind sessie Workum Gepost op: Mei 12, 2014, 11:41:18
Lucas Keunig is onze jongste teamrider. Vorig weekend was hij in Workum waar helaas te weinig wind voor zijn kites stond. Gelukking sprong teamgenoot Michaël Meenderink bij en zo kon Lucas toch varen met een 11m Cannibal terwijl de rest met minimaal een 17m op het water stond. Dan is het toch wel lekker om slechts 35kg te wegen.

Michaël heeft meteen wat gefilmd met onderstaande video als resultaat.


http://vimeo.com/94872096
12  Nieuws & Video / Nieuws & Video / GIN Kiteboarding: Brazilian Flavours Gepost op: Maart 12, 2014, 13:35:18
Enkele weken geleden lieten we je de nieuwe GIN Cannibal zien met al z’n kenmerkende features. Nu is het tijd voor actie!

GIN heeft het Nederlandse productiebedrijf TheBank ingeschakeld om in Brazilië een video te maken met de nieuwe Cannibal in de hoofdrol. Dioneia Vieira, Thibaut Razeyre en Cicero Ferreira laten zien wat ze in huis hebben op freestyle gebied.

In de video is ook nog een bijrol weggelegd voor Nederlandse fotograaf Ydwer van der Heide. Hij heeft de promo foto’s voor de Cannibal campagne gemaakt.


http://vimeo.com/88811316


Wil je de GIN Cannibal testen? Neem dan contact op met Inside Kite
13  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: ziek van zeewater omgeving oostvoorne????? Gepost op: Maart 01, 2014, 20:04:07
Via via hebben we nog wat berichten binnen gekregen over mensen die kort na het kiten ziek zijn geworden. Uiteraard is het mogelijk dat je een verkeerd slokje binnen krijgt. Als je weerstand net wat laag is ben je er ook gevoeliger voor. Maar met meerdere mensen net dat ene slokje delen is natuurlijk niet heel waarschijnlijk.

M'n bericht is vooral bedoeld als waarschuwing. Als er inderdaad een verband is, dan is het nuttig dat gebruikers van het water daar vanaf weten. Ik heb de GGD van Rotterdam Rijnmond een berichtje gestuurd om ze te informeren. Hoort het niet bij hen thuis dan kunnen ze vast zeggen waar wel. Wie weet levert het een extra check op.
14  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: ziek van zeewater omgeving oostvoorne????? Gepost op: Februari 28, 2014, 14:25:16
Even een oude koe uit de sloot halen. Ik vond dit topic nadat ik eens ging zoeken naar watervervuiling en kiten.

Afgelopen zondag met een maatje aan het kiten geweest op Rockanje. Wat opviel was dat het water zoet leek. Vervolgens zijn we woensdag allebei flink ziek geworden. Ook de 12 weken oude pup die mee was was ziek. Onze meiden die het koude water niet in wilden hebben nergens last van.
Een vriend van ons was op de Slufter geweest en vervolgens ook ziek een paar dagen later. Twee weken eerder had hij dat ook al.

Zijn er nog meer mensen ziek thuis die dit weekend in die regio gevaren hebben?
15  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Natuurgebied strand Slufter = OFF LIMIT Gepost op: Augustus 16, 2013, 08:52:41
Ik ben met Karel79 eens dat die borden inderdaad duidelijker kunnen. De eerste keer dat ik op de Slufter ging varen heb ik ook aan iemand die er regelmatig komt gevraagd waar ik mag varen. Zijn antwoord was: "Trek de palenrij op het strand door en blijf daar westelijk van." Iets wat aansluit met wat je op het huidige bord ziet. Het kan dus duidelijker.
Het lijkt me ook raadzaam dat wanneer een nieuw bord geplaatst wordt dat hier groot bij komt te staan: "Let op! Nieuwe regels!". Ook al verandert de regelgeving feitelijk niet. Het zorgt er wel voor dat veel meer mensen de moeite zullen nemen het bord te bekijken. Met name de mensen die er al vaker zijn geweest en de regels al denken te kennen. Anders wordt het nieuwe bord zo voorbij gelopen en blijft het probleem bestaan.
16  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Nieuwe speeltjes binnen? Laat ze hier zien! Gepost op: April 11, 2013, 13:13:52
De Tablas Evil Twin boards kosten 632 euro. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 132x40 of 136x41.
Meer info over de Tablas board range kun je kijken op: http://www.tablas.se/boards
Wil je een keer testen laat het dan aan mij of één van onze teamriders weten.
17  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: GIN kiteboarding stopt (tijdelijk?) Gepost op: November 08, 2012, 02:30:29
Financieel hebben GIN Gliders (Koreaans bedrijf) en GIN Kiteboarding niets met elkaar te maken. Behalve dat ze de naam delen en dat kite ontwerper Robert Graham ook ontwerpen doet voor de gliders hebben de bedrijven niets meer met elkaar te maken.
18  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Shoot the YETI! Gepost op: November 09, 2010, 12:35:52
Met het uitkomen van de YETI heeft GIN een fotowedstrijd opgezet Het enige wat je hoeft te doen is je creativiteit de vrije loop laten gaan om een foto te maken die gerelateerd is aan zowel "kite" als "Yeti"



De maat mag je zelf kiezen, net als één van de smaken: Wasabi, Curry of Chilly.


Uiteraard zijn er bij iedere wedstrijd regels. Dat zijn in dit geval:

Hoe kun je deelnemen:

   1. Ga naar de GIN KITEBOARDING internationale
http://www.facebook.com/pages/Gin-kites/109112386344

   2. Druk op de “Like” knop
   3. Zet je foto op de wall (maximaal 1 foto per deelnemer)
   4. Stuur je vrienden naar de GIN KITEBOARDING pagina en laat ze hun waardering voor je foto uitspreken door je foto te “liken”
   5. De beste 5 foto's met de meeste likes gaan naar de finale en zullen beoordeeld worden door onze jury
   6. De winnaar krijgt een splinternieuwe YETI in zijn of haar favoriete smaak en maat. De andere 4 finalisten krijgen een GIN KITEBOARDING

De wedstrijd duurt van 8 november tot 13 december 2010.

De jury die de winnaar zal kiezen uit 5 foto's van de finalisten bestaat uit:

    * Geraldine Fasnacht (snowboard freeride, basejump en wingsuit, en GIN KITEBOARDING rider)
    * Sébastien Salerno (teamrider GIN KITEBOARDING internationale team)
    * Robert Graham (ontwerper van de GIN KITEBOARDING kites)

Wedstrijdvoorwaarden:

Door het insturen van een foto stem je in met de volgende regels:

    * Je moet zelf de fotograaf zijn en dus het auteursrecht bezitten van de foto die je instuurt voor de wedstrijd
    * GIN KITEBOARDING mag de foto's gebruiken die worden ingestuurd voor de wedstrijd
    * Iedere deelnemer kan slechts meedoen met één foto

 

Een foto met een herkenbare persoon erop kan inbreuk maken op de privacy van die persoon. Vermijdt foto's die anderen in verlegenheid kunnen brengen en probeer indien mogelijk vooraf toestemming te krijgen van de mensen waar je een foto van instuurt.
Provocerend materiaal zal worden verwijderd.
19  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Meet GIN testdagen Gepost op: Augustus 03, 2010, 12:21:53
Dat is inderdaad erg jammer. Kun je er niet een weekendje aan vast knopen? Het kiteweekend bij surfclub Texel is echt een gezellig evenement.
20  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Meet GIN testdagen Gepost op: Augustus 02, 2010, 09:27:41
Zo de plannen zijn gesmeed en de data voor de testdagen zijn vastgelegd. Wil je eens iets nieuws proberen? Dan moet je zeker een keer langs komen.
Zeker ook omdat je als deelnemer een flinke introductiekorting zult krijgen als je één of meer kites aanschaft.

Uiteraard zijn dit soort dagen sterk afhankelijk van het weer. Data zijn daarom onder voorbehoud. Je kunt op de ochtend van de testdag op onze
http://www.facebook.com/pages/GIN-Kiteboarding-NL-BE/139342512766651
of www.ginkiteboarding.nl zien of het door gaat.
De NL website moet nog verder uitgewerkt worden, dus voor info over de kites moet ik je nog even doorverwijzen naar www.ginkites.com.
Heb je vragen? Stel ze dan via info@ginkiteboarding.nl.

De data zijn:

28 & 29 augustus
10:00 - 16:00 uur Surfclub Texel
Paal 17, Ruijslaan, De Koog

4 & 5 september
12:00 - 16:00 uur IJmuiderslag
IJmuiderslag, IJmuiden

11 & 12 september
12:00 - 16:00 uur Hindeloopen/'t Mirnser Klif
Westerdijk 9, Hindeloopen/Murnserdijk 46A, Mirns

18 & 19 september
12:00 - 16:00 uur De Kous, Brouwersdam
Brouwersdam, Ouddorp

21  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Nieuwe distributeur GIN kiteboarding NL/BE Gepost op: Juli 22, 2010, 21:15:24
Deze maand heeft GIN kiteboarding nieuwe vertegenwoordiging gekregen in Nederland en België. Wendy en Bastiaan Oostdijck zullen vanuit hun bedrijf Inside Kite gaan zorgen dat shops en scholen worden voorzien van de nieuwste materialen van GIN.



Voor België is de distributie gedeeld met Franse GIN teamrider, en vorig jaar vice PKRA kampioen course racing, Sebastien Salerno. Zo kan iedereen in z'n eigen voorkeurstaal te woord worden gestaan.

GIN komt voort uit de paraglider industrie. Designer Robert Graham ontwerpt al meer dan 20 jaar paragliders en ruim 10 jaar kites. Zo heeft hij ook Advance kites opgezet. Sinds januari 2007 ontwerpt Robert kites voor GIN. Hierbij staat hoge kwaliteit en performance voorop. Aan veiligheid is ook gedacht. Het GIN safety systeem is als enige gecertificeerd volgens de Franse paraglider norm. De enige bestaande norm voor safety systemen in Europa.
GIN brengt de kites uit als ze vinden dat de kite echt klaar is. Kites zijn dus niet aan jaartallen gebonden.



GIN maakt twee types LEI kites. De Nazca II welke uitermate geschikt is voor wie snel over het water wil gaan voor bijvoorbeeld course racing. De nieuwe Zulu II is sinds april op de markt en is een echte allround/freestyle kite. Het ontwerp is vrij van katrollen en heeft daar voor in de plaats een aluminium low friction ring gekregen. Hierdoor zijn vastlopende katrollen en slijtende bridles naar het verleden verbannen.



GIN maakt tevens nog twee foil depower kites. De Inuit II en Eskimo IV waarvan de laatste de hight end freestyle kite is. Net als de andere GIN kites worden ze ontwikkeld in Zwitserland en zijn ze dus volop in de sneeuw getest.



Voor buggy rijders heeft GIN de Tonkawa in het assortiment. Deze is momenteel in 7 maten beschikbaar en zal mogelijk nog uitgebreid worden met twee extra maten. Zo heb je altijd de optimale kite voor je wedstrijden.



Uiteraard willen we een hoop evenementen gaan bezoeken, maar als je op een ander moment een kite wilt testen ben je ook welkom. Van alle modellen hebben we in Berkel en Rodenrijs een aantal maten liggen en van de Zulu II hebben we ze allemaal. Vanaf volgende week ligt de Zulu II ook in het noorden van Nederland voor je klaar bij SurfenShop.nl

Wil je testen, meer informatie of zie je jezelf als een geschikte teamrider voor GIN? Neem dan even contact met ons op via mail of telefoon.

info@ginkiteboarding.nl
010-8484888
06-14180912
22  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Snowkiten Gepost op: November 24, 2008, 10:18:21
Het kan ook anders lopen met snowkiten:

http://www.dumpert.nl/mediabase/311221/847a630f/snowkiter_kan_vliegen.html
23  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Prolimit Airtime Gepost op: September 03, 2008, 13:52:09
Ik bedoelde eigenlijk het 2008 model. Die hebben ze namelijk nog in m'n maat. Met 89 euro is die ook zeker niet duur:

24  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Prolimit Airtime Gepost op: September 03, 2008, 12:58:20
Bij www.aquatrends.nl hebben ze deze heuptrapeze voor een mooie prijs liggen. Ik kan echter bijzonder weinig op het internet vinden over deze trapeze. Zo'n bladder in je rug kan comfortabel zijn, maar hoe degelijk is zoiets en hoe vaak moet je bijpompen.
De trapeze wordt al een paar jaar gemaakt, dus je zou haast zeggen dat het wel werkt. Ik ben ze alleen nog niet in het echt tegengekomen.

Is er iemand die er meer over kan vertellen?
25  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Importkosten kites uit het buitenland Gepost op: Juni 08, 2007, 03:11:10
Op laten sturen met de vermelding dat het om tweedehands spullen gaat wil ook nog wel eens helpen om dergelijke kosten te ontduiken. Laat dan alleen wel even de kaartjes er af trekken, want dat valt natuurlijk op als het pakje gecontroleerd wordt bij de douane. Deze methode heeft voor mij al eens erg goed gewerkt met een groot pakket uit Amerika.

Je ziet ook vaak dat mensen het laten markeren als gift. Dat heeft echter geen enkele zin. Ook cadeau's moeten geïmporteerd worden voor je ze aan iemand kunt geven.
Pagina's: [1] 2


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.