Italie - vieste?

skydivesanta

Geen avatar

Berichten: 33
Februari 18, 2014, 08:36:53
edit2Rapporteer  
Beste Allen,


In de zomer ga ik op bezoek in italie bij de familie.

 

De stad waar ze wonen is Civitavecchia. Op zich heb ik daar al wat kiters gezien, maar de wind is eerder sporadisch dan regelmaat. Alsook na wat opzoekwerk denk ik niet dat dit de ideaalste spot is maar bon...(italie is blijkbaar toch niet echt een goed land om te kiten? Buiten de spots in sicilie en sardinie?)

 

Dus wou ik graag doorrijden naar Vieste.

 

Iemand daar ervaring mee met de spot? Alsook wat er er te doen valt buiten het kiten... Smiley


Ik hoor het graag!

PieNO

Berichten: 1721
Logs: 0 | 28 uur
Antwoord #1 Februari 18, 2014, 09:20:15
edit2Rapporteer  
Top bestemming. Ben er geweest. Het strand waar je moet zijn heet Spaggia Lunga Dit is een van de meest windzekere bestemmingen van europa in juni/juli/aug. Afgelopen jaar 7 dagen in juni alle dagen met de 8m gevaren. Mocht je op een camping willen gaan staan pak dan camping Oriente. Ik heb een nadeel kunnen ontdekken en dat is de sterke stroming. Vieste is een mooi goedkoop en gezellig dorp. http://www.kitehigh.nl/forum/index.php?topic=44671.0

http://kiteandwindcamp.com/italia-destinazioni/puglia/vieste/vento/ 
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.