Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Re: Naïsh Haze 2009 verloren Ouddorp Gepost op: Juni 17, 2017, 09:50:22
I ve seen the picture on Facebook. A collegae of mine had it send by an "friend" of het sister. But I cannot find it anymore and they didn't take the board with them unfortunately. So I don't know where it is
2  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Re: Naïsh Haze 2009 verloren Ouddorp Gepost op: Juni 14, 2017, 15:30:18
I have seen a picture of it on Facebook. it was standing against a pole near beachclub the Zeester, the first beachclub in Ouddorp. Adress Oosterduinpad.  I think they left it there, You can check it, it might be still there or hopefully someone gave it at the beachclub.
3  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Brunotti Waveboard verloren Ouddorp Gepost op: Juni 10, 2017, 13:33:21
Dinsdagavond 07-06 mijn waveboard verloren op Ouddorp. Waarschijnlijk aangespoeld tussen Rockanje en de Maasvlakte.
Graag een berichtje als je hem hebt gevonden of iemand erover gehoord.
Een vriend van me was alles kwijt, maar heeft zijn board inmiddels terug. Zijn kite, een rally 4 is ook nog zoek. Weet je er meer over stuur dan even een berichtje.
4  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Kleine Hooked Cabarete update Gepost op: Januari 08, 2009, 21:21:43
Wat een mooie foto's hebben jullie. Dat is weer eens heel wat anders dan strand en palmen. En lekker om er even uit te zijn.
Een voetbaltafel is ook erg leuk, competitie 2 tegen 2 bij gebrek aan wind.
Is er geen ruimte voor allebei of kunnen jullie een stukje land erbij kopen?

hopelijk krijg ik Branko nog eens mee naar Cabarete ThumpsUp

groetjes

eelke
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Zeereservaat verboden terrein voor watersport..Telegraaf Zondag 13/04 Gepost op: April 18, 2008, 06:08:13
@Bandit; Ik geloof niet dat je op hem kan stemmen Wink  hoeft ook niet hoor hij zit niet in de gemeenteraad.
maar bedankt voor't kompliment ik zal het doorgeven.
6  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Zeereservaat verboden terrein voor watersport..Telegraaf Zondag 13/04 Gepost op: April 18, 2008, 01:24:00
Mijn Pa, lid van de vereniging voor natuur- en landschapbehoud op Goeree Overflakkee, heeft contact gehad met degene die het stuk in de Telegraaf heeft laten zetten. Deze meneer kwam na het gesprek met mijn vader tot de conclusie dat hij toch wel wat eenzijdig inlichtingen had gewonnen, naar mijn mening zachtjes uitgedrukt. Dat de reporter(s) van de Telegraaf zijn gegevens niet geverifieerd hebben zegt genoeg over deze krant.
als het goed is komt er een rectificatie in Ons Eiland, de krant van G-O en misschien ook in de Telegraaf, maar dat is afwachten.
Mijn Pa is voorvechter van de natuur in nederland, maar heeft zeker begrip voor andere zaken die er spelen.
Ook hij ziet graag dat er plaats is voor iedereen en voor alle hobbies of werk.
In het kleine Nederland met vele mensen komt dat erop neer dat er veel overleg moet zijn en geen verkeerde dingen het land ingestuurd worden. Vandaar dat hij ook de bron opgezocht heeft. En in dit kleine land met veel mensen moeten allemaal soms wat moeten inschikken. Dat is niet leuk, maar is helaas niet anders.
maar om in ieder geval te zorgen open te staan voor andermans, construcieve, mening kunnen we er meestal op een goede manier uitkomen.
Het probleem is alleen dat niet iedereen dat kan of wil, er zijn teveel mensen alleen met hun eigen visie bezig (heilige huisjes) en staan niet open voor anderen en dat levert dan conflicten op die in dit geval onnodig zijn vanwege de foute info.
Ik hoop dat de rectificatie in de Telegraaf komt en dat we op zoveel mogelijk plaatsen kunnen blijven varen. Wij willen tenslotte de dieren geen kwaad doen en als we dat doen niet met opzet.
7  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Zeereservaat verboden terrein voor watersport..Telegraaf Zondag 13/04 Gepost op: April 14, 2008, 15:50:02
Inderdaad. De telegraaf maakt het allemaal veel erger dan het is door alles te arceren, maar alleen de gebieden die geel gemaakt zijn op het plaatje van de slufterhufters zijn niet meer toegankelijk.
Die stukken zijn  compensatiegebied voor de dieren vanwege de aanleg van de tweede maasvlakte. Dat valt dus best mee en vanuit het oogpunt van de milieumensen en natuurliefhebbers gezien is het ook niet meer dan logisch dat ze hiervoor strijden.
Wij willen graag voor onze hobby strijden en dat doen zij ook. Dus ik vind de term groene taliban niet echt van toepassing hier. Natuurlijk heb je echte fanaten, maar die heb je overal. De meeste mensen zijn gewoon vrijwilligers die zich voor de dieren in willen zetten en dat ook wel genuanceerd kunnen doen. En wees nou eerlijk er is toch nauwelijks ruimte voor de beesten in Nederland tegenwoordig!
Maar door dat plaatje in de telegraaf wordt het allemaal veel te overdreven.Het stuk van de sluferhufters.com  is de realiteit en niet de Telegraaf!
Dus we kunnen gewoon onze mooie hobby blijven doen, alleen moeten we iets meer rekening houden met het feit dat we niet overal meer mogen komen.

Geen paniek!!!

Beste mensen,

Van een totaal verbod is geen sprake, het beheerplan bevat de gebruiksbepalingen voor vijf   
kleinere rustgebieden binnen het bodembeschermingsgebied. Voor deze gebieden zijn verschillende bepalingen. Recreatie op de meeste plekken blijven bestaan, in het beheersplan is o.a te lezen:


http://slufterhufters.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=584&p=3900#p3900
8  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: electroshocks brouwersdam Gepost op: Maart 25, 2008, 21:06:20
Ja dat was schrikken gister.Ik kreeg zelf een flinke schok door mijn been net voor ik mijn kite neer wilde laten.
ondanks dat ik geen onweer hoorde en lichtflitsen kon ontdekken, was de lucht toch erg statisch gister.
en thomasr die groen fuel is van John, ik zal het wel aan hem doorgeven

9  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: 2008 Gepost op: Januari 02, 2008, 18:05:45
tis geen trucage hoor, maar veel water zat er ook niet onder

ik zie geen water onder Flarip,.. kan dat?
10  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: 2008 Gepost op: Januari 02, 2008, 01:56:12
zo weet je gelijk wie'k ben
11  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: 2008 Gepost op: Januari 02, 2008, 01:53:25
jij hetzelfde gewenst Barry en dat je maar wat vaker naar zee komt om te varen.
Ben al naar evt. kitevakanties aan het kijken in het buitenland mocht het hier niet veel zijn.
12  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Foto's zondag brouwersdam Gepost op: December 24, 2007, 17:17:55
wordt weer tijd voor nieuwe foto's, moet alleen de temperatuur en de wind meewerken Grin
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.