Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2
1  Army of KiteLounge / KiteLounge / Re: Research project - Hulp nodig! Gepost op: Oktober 14, 2013, 09:26:07
Ingevuld!

Mag ik weten wat je hiermee wil bereiken?..
Betere SEO en SEA of?

Ik probeer voor Airush uit te zoeken wie precies welke producten koopt. Dus doelgroepen definiƫren, maar dan ontzettend gedetailleerd. Dit is zegmaar stap 01 Smiley

Thanks alvast guys!
2  Army of KiteLounge / KiteLounge / Research project - Hulp nodig! Gepost op: Oktober 10, 2013, 11:08:58
Hi Guys,

Ik loop op dit moment stage bij Airush in Zuid-Afrika en onderdeel van mijn research opdracht is de volgende survey. Zouden jullie die in kunnen vullen?

http://www.airush.com/2014/airush-2013-lab-rat-survey/

Zou top zijn!

Alvast bedankt!

 YeSS
3  Algemeen / Trefpunt / Re: Beginners omgeving Utrecht Gepost op: Juni 30, 2013, 19:07:22
Ik knal je ook even een PM'etje. Ik heb een cinquecento, kan nog 1 iemand bij met kitespul. Vaar normaal vaak op zandmotor, vlak water wakestyle sessies.
4  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Andre Phillip naar Tona Gepost op: April 19, 2013, 12:36:47
Tona is het boardmerk van een maatje van hem daar uit de buurt. Denk dat ie gewoon met Cab kites blijft varen. Tona heeft hem iig niet 'gekocht' ofzo, ze hebben net hun eerste boards uitgebracht.

Waaronder een hele kicke Skate, die we maar nergens kunnen testen.. Grrrr

PM me ff. Ik ben importeur van Tona voor de benelux en heb een testboardje Smiley
5  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Re: Verloren: Airush Smart Bar II - Mirns Gepost op: Januari 29, 2013, 12:49:19
Nog een laatste verwoede poging. Heeft iemand mijn bar gevonden of weet iemand wie hem heeft gevonden? Ik ben hem op 3 november verloren op mirns.
6  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Re: Verloren: Airush Smart Bar II - Mirns Gepost op: December 02, 2012, 20:58:28
Helaas nog steeds niet gevonden. Ik heb wel dit topic gezien: http://www.kitehigh.nl/forum/index.php?topic=44150.0

Hierin vermeld gebruiker "Es" een bar gevonden te hebben. Helaas krijg ik hem niet te pakken en heb ik nog geen antwoord op of dit mijn bar is. Kent iemand hem toevallig?
7  Algemeen / Teruggegeven / teruggevonden / Re: Bar mirns gevonden 25-11-2012 Gepost op: November 26, 2012, 15:58:52
Hi Mart,

Is het een Airush Bar uit 2012 zonder donkey dick?

Gr. Roland
8  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Verloren: Airush Smart Bar II - Mirns Gepost op: November 10, 2012, 15:26:01
Na toch zeker 5 jaar zonder spul verloren te hebben is het mij dan toch gebeurt. Afgelopen zaterdag (3 november) na een koude maar goede sessie op Mirns ben ik mijn barretje vergeten mee terug te nemen.

Hij is redelijk goed herkenbaar aan:
1) Grote chickenloop, geen donkeydick
2) Hij is ingekort naar 35cm ipv de standaard 40cm

Als iemand hem toevallig gevonden heeft hoor ik het graag! Uiteraard wacht deze eerlijke vinder een gepaste beloning!  YeSS
9  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / Re: Mirns: bar en trapeze gevonden Gepost op: November 10, 2012, 15:15:49
Hij ES,

Is het heel erg toevallig een airush bar die wat korter is dan normaal en een grote chickenloop heeft zonder donkey dick? Grin

10  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: QR trekken of niet? MET POLL Gepost op: Juni 06, 2011, 11:34:00
Gewoon heel hard aan een kant van de bar trekken, dat is wat ik doe. Mijn kites (LF hifi comp 2010) hebben nogal eens last van dat hindenburgen, dus dat ze uit de lucht vallen. Soms heel handig, makkelijk om zelf te landen ... Soms niet zo, maar in principe, als je aan een kant van je bar trekt, en hem weer snel rond laat draaien, dan is het niet zo'n probleem.

Safety trek ik overigens niet zo snel. Wat ik dan nog eerder zou doen, is 2 meter powerlijnen binnenhalen zodat hij vol gedepowered is Smiley
11  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Flymi & MaartenR & Yusca 30knp @Mirns Gepost op: April 18, 2011, 14:25:11
Nu nog met droogpakken en handschoenen? ..

Ik vaar al weer heerlijk met blote voeten en blote handen.. Wink.. (vaar dan wel in boots..)
12  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: vanaf hoeveel knopen ongeveer? Gepost op: November 22, 2010, 12:10:54
Ja, ik kan ook met m'n 13m in 9 / 10 knopen al varen, maar dat is niet chill ..
11m kan vanaf een knoop of 14, maar wordt bij 17 al lekker gepowered.
Zijn overigens ook C kites --> high aspect ratio --> lage low-end.
Weet niet wat voor een kites jij vaart? Kahoona's? Cults? (dat zijn de kites die in halve maten komen die ik ken)
13  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: vanaf hoeveel knopen ongeveer? Gepost op: November 18, 2010, 14:50:40
Ik weeg rond de 65 kg, vaar met m'n 11 meter vanaf ongeveer 17 knopen tot 22, dan 9 meter tot aan de 30 / 35 (afhankelijk van hoe constant de wind is), dan door met de 7 meter, en die heb ik tot nu toe in vlagen van ongeveer 45 knopen gehouden.

De truc is gewoon dat je goed kan edgen, en niet in de poephouding gaat zitten maar je kite laag boven het water hebt zodat je druk kan geven met je edge.

Vaar overigens 2010 LF hifi comps Smiley
14  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: lijn snijd deel duim eraf. Gepost op: November 01, 2010, 11:42:30
Ho shit man, Blauwe OR diablo toch? Met de nieuwe lijnen? Ik had je nog opgegooid..
Beterschap en sterkte er mee!!
15  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Boardbag Gepost op: Oktober 06, 2010, 19:02:22
Ik zou een golfbag kopen.. Ik heb die prolimit unit van 140, en daar passen twee boards en 3 kites in met een beetje proppen.
Voordeel is dat het het formaat is van een golftas (ofjah, het ziet er zo uit), dus je hoeft maar iets van 30 eu te lappen Smiley
16  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: vraagje: impact vest Gepost op: Oktober 06, 2010, 19:00:07
Ach joh.. Als je gaat loopen e.d. kan ik me voorstellen dat het soms fijn is. Maar die keer dat ik ermee voer zat het alleen maar in de weg.
Toen ik leerde loopen ben ik een keer of 2, 3 echt hard gevallen (zegmaar, ok, geen loops meer vandaag), maarja.. Kiten is en blijft een extreme sport .. Beetje doorbikkelen joh!
17  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: windsurfers die last hebben van kiters Gepost op: Oktober 05, 2010, 14:53:49
Maargoed je weet dat het mis kan gaan dus je blijft in water waar je nog kunt staan, wat dus dicht bij de kant is maar wel met voldoende afstand van andere kiters en het strand. Zo'n set kost een fortuin, dus alleen daarom al let ik echt wel op. Nog belangrijker is dat ik ook weer heelhuids naar huis wil, ja ook beginners hebben een realiteits besef.

Dit is precies het verschil tussen jou, en de andere "beginners" die op dit moment lichtelijk ge-generaliseerd worden omdat er weinigen zijn zoals jou die afstand nemen. Het gros gaat midden tussen de andere kiters staan Smiley
18  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: windsurfers die last hebben van kiters Gepost op: Oktober 05, 2010, 14:00:01
ik heb het volgende op windsurfing.nl gepost (was daar vroeger ook lid toen ik nog aan windsurfen deed).

Wij, als kitesurfers, zijn bewust van dit probleem, ik denk echter dat jullie (als in, de windsurfers) het lichtelijk generaliseren, en ons allen in een hokje stoppen.

Het probleem is als volgt. Z / ZO / O wind is altijd problematisch voor kitesurfers, want aflandige wind & kiten is een no-go. Als er iets verkeerd gaat, ben je je spul kwijt. Dat schiet dus niet op.
Er zijn een aantal spots waar je mag kitesurfen, en die geschikt zijn voor dergelijke wind, dit zijn er niet veel, vandaar dat je honderdtallen aan kitesurfers op het water ziet. Op dagen met een lekkere ZW is dat niet het geval, omdat er veelal aan de kust gevaren kan worden.

Nu is dit op zichzelf staand natuurlijk geen probleem als iedereen weet wat hij doet. Er zijn echter lesscholen die het nodig vinden om ook met deze wind nog les te gaan geven, en daarmee de al schaarse spots volgooien met ongeleide projectielen die niet weten wat ze doen. Daarnaast heb je nog je incidentele beginner die voor het eerst gaat varen etc. etc.

Nu, wij proberen als kitesurfers hier zeer zeker wat aan te doen (de overmatige drukte op spots), onder andere door te proberen om kitescholen hun eigen plekje te geven, of een maximaal aantal kitescholen per spot toe te kennen. Dit is en blijft echter een langzaam traject, omdat er gemeente, rijkswaterstaat, en weet ik al niet wat voor een bureaucratische partijen er betrokken bij zijn.
Mocht er daarnaast met een 7 bft. een beginner op het water staan, dan ben ik de eerste die tegen hem zegt (of schreeuwt, net wat gepast is) dat hij meteen van het water af moet gaan omdat ik geen zin heb om door zijn toedoen gewond te raken.

Ik vind het persoonlijk een slechte zaak om als windsurfers kitesurfen aan banden te gaan leggen en vice versa. Als ik op het water sta ga ik graag aan de kant voor een windsurfer die een golfje pakt, die een sprong maakt etc. etc. etc.
Wellicht heeft het te maken met het feit dat ik zelf veel heb ge-windsurft, wie weet, maar ik denk dat als we allemaal een beetje opletten dat het prima naast elkaar kan.

Mijn advies, gooi een slotje op dit topic, en loop niet op elkaar te bitchen die ene paar dagen dat het Z / O / ZO is en het een beetje druk is op je spot. Mocht je een rotte appel tegenkomen die continue geen voorrang geeft scheld hem wat mij betreft de huid vol, maar wees vooral coulant tegen beginners, en mensen die een foutje maken, dat kan altijd gebeuren.
19  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: depowerlijn gebroken Naish cult 2009 Gepost op: September 28, 2010, 19:48:06
oehh.. ik zou er wel voor zorgen dat je alle lijnen even lang houd.
Als je de lijnen ergens vastmaakt, en je bar naar je toe trekt (dus volledig powered) dan zouden alle lijnen even lang moeten zijn.
Eventueel kun je op je bar nog het eea aanpassen. Je lijnen zullen namelijk altijd een beetje oprekken (geen 10cm overigens)...

Overigens, betreft het je depowercord (die door je bar heen loopt?) of je depowerlijnen.
Voor je depowerlijnen, zie bovenstaande verhaal. Voor je depowercord; kijk even of je het goede systeem hebt, naish heeft twee verschillende groottes depowercords, eentje voor de SLE's en eentje voor de C's. De C's zijn korter Smiley
20  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Board voor iemand redden Gepost op: September 20, 2010, 15:51:06
Even je leash losmaken en om de voetband heen doen.. rustig naar de kant varen en je leash weer vastmaken Smiley
21  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Boardbag in huurauto Gepost op: Augustus 31, 2010, 19:22:32
Past waarschijnlijk wel.. Wij hadden een renault clio, en daar paste onze boardbag (twee boards, 3 kites), twee tassen handbagage en twee tassen normale bagage in.. Beetje afhankelijk hoeveel personen je mee wilt nemen overigens, wij waren met z'n tweeen, dus de achterbank konden we dichtklappen Smiley
22  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Kiten op Fuerteventura Gepost op: Augustus 16, 2010, 11:24:18
Hey,

Ik ben er net vrijdag van teruggekomen. (wou nog een verslagje gaan schrijven).

Ik zat in hotel Playa Park Club (Corralejo). Allemaal best prima vond ik.
Is een goed compromis tussen strand en centrum qua afstand.
Het is beide dan ongeveer 15 minuten lopen. Je kan bij het hotel een fiets huren voor 8 euro per dag of 21 euro voor drie dagen enz. Neem nummer 211  Wink die was ok.

Flagbeach is naar mijn mening prima voor beginners. Genoeg ruimte en kiters die je helpen. Heb een hoop gekloot gezien daar dus let ff op wie je je laat helpen. Verder moet je je voorbereiden op een hoop geslachtsdelen  Grin

Het water is wat choppy met een lichte deining en het blijft niet te diep, al kan je niet staan. Ik vond de golfslag net niks maar heel goed te doen voor als je al lekker kan varen. Die rotsen waar iedereen het over heeft vind ik geen enkel probleem. Gewoon ff checken en opletten.

De wind is wat nederlands. Toch vlagerig wat ik niet had gedacht en valt heel soms helemaal weg. De wind lijkt hard maar valt mee eenmaal op het water. Zal de warm/koude wind theorie wel zijn. Waait er wel veel bdw.

Je kan op flagbeach een rescueservice kopen. 30 euro voor 15 dagen, dan halen ze je op als je shit hebt. Doen ze ook als je niet hebt betaald maar dan kost het je 100 euro. Kiters zijn behulpzaam als je problemen hebt dus je kan ook daarvan een sleepje gokken.
Je kan een parasolletje en strandbed huren en ook wat drinken kopen sinds kort volgens mij. Heb er geen gebruik van gemaakt.

Auto zou ik vantevoren reserveren als je wil en sommige busmaatschapijen rekenen 25 euro voor als je een kiteboardje mee wil (per rit vooral bij "Torres") heeft mij dus 50 eurie gekost voor vervoer van vliegveld. Huur bdw geen auto bij Alonso, dikke maffiabaas en zeikstraal.

Oja en Zonnebrand meenemen!!!

Wil je meer weten hoor ik het wel.
Groeten!


Eens op (bijna) alle fronten..
Rescue service moet je niet afsluiten! Als die gast je op komt halen en vraag of je gaat dokken, gewoon zeggen dat je dat doet, en vervolgens niet betalen, maar de politie bellen. Zoiets als verlaten van een hulpbehoevende, is strafbaar (ook in fuerte). Die kerel vraag reteveel geld om je even met z'n bootje op te komen halen, dikke onzin!

Flag beach is inderdaad vet!
Mocht je al wat beter kunnen varen dan is de vuurtoren spot bij El Cotillo ook goed om te checken! Zorgen dat je er bent met hoog water, dan loopt de lagune vol, en heb je perfect glad water!!
23  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Zondag: KIJK UIT Gepost op: Augustus 16, 2010, 11:18:50
Haha.. Gister op brouwersdam ook heel de dag met 7 gevaren.. Heerlijk, die paar seconden hangtime en >4m hoogte!!
Geen beginners, tussen de golven perfect vlak water om stevig wat snelheid op te bouwen voor een sprong! I like it!

Wie was trouwens gisteren met een gele 2011 torch keihard aan het rippen (op hoogte van eurofun), holy crap wat waren die loops nice!!
(durfde gisterochtend nog wel te loopen, maar toen de wind wat meer kracht kreeg toch niet meer.. haha)
24  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: 20 of 24 meter lijnen voor mijn naish bolt? Gepost op: Augustus 12, 2010, 01:20:15
Die lange lijnen heb ik er 1 keer op gehad, vond het zelf echt ruk varen.. (moet zeggen dat ik er nog wel een 14m boven heb zitten die ik kan pakken Smiley )
25  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Naish Charger. Gepost op: Augustus 06, 2010, 13:17:32
Naish Charger is volgens mij een kite om te vermijden.. Het is hun eerste "Delta" shape, en naar verluid heeft hij praktisch gezien geen bardruk..
Ik denk dat als je delta wilt, dan zou ik gewoon voor een bandit of evo gaan. Smiley
Pagina's: [1] 2


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.