Laat berichten zien
Pagina's: [1]
1  Algemeen / Gevonden / Vermist / Gestolen / board gevonden vrouwenpolder 1 nov Gepost op: November 01, 2008, 21:22:40
Vandaag (1nov) ong 17.00 boardje in zee gevonden op vrouwenpolder ongeveer voor de standtent
bel/mail me ff  dan kun je 'm ophalen. (als je natuurlijk weet dat ie van jouw is)
06-24587204
rutger@iceguru.nl





2  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Iemand ervaring met een arm uit de kom!!! Gepost op: April 14, 2008, 19:19:05
echt even goed rust houden man en dan vooral hard je spieren trainen is the only way tis mega niks en saai bovendien maar als je het niet doet ben je echt mega fucked. Ben zelf n paar weken rust geoon weer gaan sporten en ja hoor weer mis en weer en weer is er echt ontelbare kere uitgelazerd. uitijndelijk maar laten opereren (kijkoperatie) na een jaar revalidatie en shit ging het dus weer mis maar dna midden op zee. weer laten snijden door een goeie chirurg met de ouderwetse methode inmiddels bijna 2 jaar geleden maar het is eindelijk gefixed.  Joepie
dus sterkte en liever nu wat langer uitstellen dan dalijk jaren ellende, je weet hoe het voelt de eerste x is bij de tiende x echt niet minder mega niks man

tip als je je die niks mitella zat bent neem een cappechontrui en vraag je meisje of moeder de zak ervan een stukkie hoger er op te naaien en je hebt de perfecte geef je schouder rust trui.
3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: nieuwe helm Gepost op: April 14, 2008, 13:45:17
haha nee ben geen vertgenwoordiger van dat spul,

ben dit ding via de TU tegengekomen, en ik ben deze vinding even aan het testen

zaterdag met even met een conventionele helm gevaren, en ik moet zeggen helemaal niks op je hoofd is natuurlijk het meest relax, maar die smartcap zit al weer een stuk meer relax dan zo'n "normale" helm.

4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: nieuwe helm Gepost op: April 11, 2008, 15:35:17
smartcap is niet gemaakt van d3o (dat nieuwe spul wat ik rib-cap zit)
Materiaal is opgebouwd uit 5 lagen schuim vaarvan een harde laag. Dit materiaal is wat je ook veel aantreft in beschermende motorkleding.
Probleem bij een gewone helm is vaak gewicht, en pasvorm, hiervoor is dit denk ik een goed alternatief, Bovendien is er geen harde rand die in je nek knalt als je hoofd naar achter knalt.

http://www.smartcap.nl/lightweight.pdf


5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / nieuwe helm Gepost op: April 09, 2008, 23:07:10
ook geen zin een zo'n arelaxte helm?
ik dus ook niet , maar heb nu iets nieuws gevonden. Heet smartcap is super licht 125 gram, neemt geen water op , kan 'm plat meenemen, goed geventileerd, kan in de wasmashine oh ja en je kunt er natuurlijk ook mee snowboarden.

wat vinden we ervan

mzl rutger
6  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: met wie kan mee rijden van delft? Gepost op: September 07, 2005, 09:00:17
ja hoor rij maar mee ga zat wel even noor oostvoorne denk ik, doe ook IO dus das makkelijk
7  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: schouderoperatie Gepost op: September 03, 2005, 17:53:02
volgens mij had ik vooral net wat meer geduld moeten hebben als ik het zo hoor, en die artsen en fio maar zeggen dat als je geen last heb alles gewoon mag doen
8  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: schouderoperatie Gepost op: September 03, 2005, 17:42:19
thnx mensen

rudolf ja inderdaad precies dezelfde ingreep gehad. ben al weer bij die arts geweest voor oa mri, maar ben ook al weer aan het trainen gegaan. ga het denk ikeerst maar een tijdje met harder en vaker trainen proberen.
rutger
9  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / schouderoperatie Gepost op: September 03, 2005, 14:48:39
beste mensen na vorige zomer goeie wakeboardcrasch een schouder die steedsuit de kom gaat in maart laten opereren, nu twee keer gevaren en hij is er weer uitgeklapt, oftwel alles voor jan lul laten doen (angry_kitesmiley)
iemand hier ervaring mee?
en is het slim om weer onder het mes te gaan, vaar zelf liever gewoon door dit jaar
Pagina's: [1]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.