Hurghada Colona Watersports Egypte -- king of the winds--

Ronald1
Gast
Juni 17, 2006, 15:25:21
edit2Rapporteer  
Mocht je nog twijfelen waar heen te gaan de komende maanden, niet meer nodig. Afgelopen week geweest met 5 dagen  5-6 en 2 dagen 7-8 bft, 32 C. Wind staat er s'morgens al en dipt soms rond middaguur, om namiddags weer toe te nemen. Hele relaxte lui die je altijd in de gaten houdt en direct uit het water vist. Altijd staat er iemand om je kite te launchen en te landen. Vanaf het strand in 1 rechte streep naar het rif op 500 m (schoentjes!), water op navelhoogte met badlauw en rimpelloos water , daarna broodje vlees en weer rammen. Al je materiaal kun je in ruime boxen daar opslaan, s'nacht bewaking. Vakantie voor Euro 500 totaal.

Vlieg beter niet met Martinair, kost je Euro 80 per kiteboard. Geen discussie mogelijk, ook al zit je perfect binnen de maten en gewicht. (angry_kitesmiley)

Dus geen vragen meer waar heen te gaan op dit forum ...... (hangloose_kitesmiley).
Darkwing
Gast
Antwoord #1 Juni 17, 2006, 15:57:39
edit2Rapporteer  
Vet hoor, lukt het ook om zonder schoentjes daar te kiten, of is dat echt af te raden?

Hoe had je je board verpakt, beetje onzin, 80 euro per board bij Martin Air....
surf

Geen avatar

Berichten: 585
Antwoord #2 Juni 17, 2006, 16:04:03
edit2Rapporteer  
Ben daar een paar maanden geleden ok geweest. Ik had alles in mijn boardbag van 135 cm gepropt, en zat er 3 kilo overheen, De rest van mijn kleding in mijn dagrugzak.
Geen probleem.
En ja, je kunt ook zonder schoentjes, maar pas op bij de zandbak voor koraal(wat er van over is) en steentjes e.d.
Ik zal de volgende keer eerder naar een ander plek gaan. Het viel mij eerlijk gezegt een heel klein beetje tegen. waarom.
na 100 meter zit je in de vaargeul, vooral de eigenaar of managers vond ik erg arogant, niet de gasten die je vliegers opvangen enzo hoor.
De zogenaamde zandbak en rif. tja, zo mooi was die nou ook niet.

Maar voor weinig geld toch een leuke week gehad, dat mag wel verteld worden. Maar de volgende keer toch naar Rad-Sur (of hoe je dat ook schrijft) of El Gauna.
ronkite
Gast
Antwoord #3 Juni 17, 2006, 16:11:46
edit2Rapporteer  
Jongens wij willen foto's zien (geschokt_kitesmiley) (geschokt_kitesmiley)
devi

Berichten: 46
Antwoord #4 Juni 17, 2006, 23:18:09
edit2Rapporteer  
wij zijn pas n week terug. 8 dagen geweest naar colona watersports. goede plek maar niet ideaal. van de 8 dagen waren er 2 dagen te weinig wind, 3 dagen goed (enkel een paar uurtjes per dag), en de rest veel te veel. niet alleen te veel maar bijzonder vlagerig. het kon varieren van 12 tot 30 knopen.

had veel te veel bagage bij, waaronder 2 planken. transavia heeft daar geen probleem van gemaakt. had veel te veel gewicht bij.
mijn advies, ga pas als je behoorlijk kan kiten. dan haal je t meeste rendement uit je vakantie.
jeroendejonge

Geen avatar

Berichten: 16
Antwoord #5 Juni 18, 2006, 05:30:33
edit2Rapporteer  
@ronald 1,ik heb precies de zelfde ervaring gehad de eerste keer dat ik ging. De 2de keer was de wind aan de matige kant en kon er alleen met 17 meter trekzakken worden gecruised. Maar top locatie.

BTW bij martinair heb ik 0 euro moeten betalen voor mijn board. Maar had dit wel duidellijk aan de reisorganisatie door gegeven. Volgende keer stop is mijn 3 kites in een dikke samsonite en huur ik terplaatse wel een boardje
1) net zo duur
2) geen gesleep
3) mooie kans om nieuw boardje uit te proberen
4) Bij lichte wind of harde wind, ruil je je boardje gewoon in

 YeSS      YeSS      YeSS      YeSS      YeSS
jeroendejonge

Geen avatar

Berichten: 16
Antwoord #6 Juni 18, 2006, 05:33:03
edit2Rapporteer  
@matijn.

Je kunt gaan kiten zonder schoentjes, maar oh oh als je geen hoogte kan houden om wat voor reden dan ook, dan moet je met blote voeten over een koraal rif van 10 meter. Dit ligt aan de kant op ongeveer 100 meter downwind van het kitecentrum
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.