kleinste strut fuel lek bij naad ventiel..

rudirudi

Geen avatar

Berichten: 24
Juli 22, 2007, 22:24:51
edit2Rapporteer  
hee mensen,

na enkele lessen en redelijk varen toch maar een set gekocht. een slingshot fuel 2005 ( bijna ongevaren ) met een cabrinha Icon 140. vandaag voor het eerst maar kijken of dat ding de lucht in wil in workum. na een beste bui kom ik weer bij de kite. hmm beetje zacht. maar daar sist ook iets? ( nog niet eens de lucht in geweest) de geleerde heren er even naar kijken en al snel waren we er achter dat het een strut was. ding er uit en zien waar het lek zit. nu zit het lek bij het ventiel. daar waar het ventiel op de strut is geplakt laat hij nu voor meer dan de helft los. ik ga trachten dit te lijmen. welke lijm raden jullie me aan? en zal ik eerst het hele ventiel er af trekken en dan er weer opnieuw op zetten of dat stuk wat nog vast zit er op laten zitten?? verder nog belangrijke dingen die ik wel of niet moet doen bij het plakken van het geheel?

mocht dit niet helpen dan moet er denk ik een nieuwe strut komen. wat kost zo'n ding? kan ik er een kopen of moet ik een hele set kopen?? en waar haal ik een? slingshot importeur of een winkelier?

groeten Ruud
Gertjan

Berichten: 1376
Antwoord #1 Juli 22, 2007, 22:35:21
edit2Rapporteer  
Repareren met lijm die in het plaksetje zit of met zacht pvc lijm.

Voor een nieuw tube kan je  kiterepair.nl proberen.
Jolien.

Berichten: 1152
Antwoord #2 Juli 23, 2007, 14:08:31
edit2Rapporteer  
nieuwe tube ---> mistertube.nl
Elevation

Berichten: 1363
Antwoord #3 Juli 23, 2007, 14:22:19
edit2Rapporteer  
misschien ff roy zoon contacten, die heeft regelmatig schade kiites en ik hoorde hem tijdje geleden zeggen dat ie nog best wat losse bladders had liggen, misschien heb je geluk...  denk dat je even via zijn website mmoet kijken, weet niet precies die site, anders ff natural high bellen, die kunnen hem vast wel ff contacten voor je...
rudirudi

Geen avatar

Berichten: 24
Antwoord #4 Juli 23, 2007, 16:24:18
edit2Rapporteer  
thanks mensen, ik ga vandaag bij een kiteshop langs voor lijm, mocht dat niet lukken, dat maar een nieuw bladder er in.

groeten Ruud
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.