Kiter in Gooi gezocht voor krantenartikel!

mijngatindelucht

Berichten: 408
Augustus 03, 2007, 14:39:44
edit2Rapporteer  
De NKV kreeg dit toegestuurd:

Goedemiddag,

Ik ben als verslaggever voor het regionale dagblad De Gooi en Eemlander in Hilversum op zoek naar een kitesurfer die uit de regio Gooi, Vechtstreek of Eemland komt en het leuk vindt om zijn hobby kitesurfen aan mij uit te leggen. Het verhaal is bedoeld voor onze zomer rubriek Zomerse Hobby. Bij het verhaal moeten diverse foto's komen van deze persoon in actie. Als jullie iemand weten, laat het mij dan zo snel mogelijk weten.

Interesse? Mail mij dan even op voorzitter@kitesurfvereniging.nl / of voeg msn toe denuijl@hotmail.com

Groet Ivo
xray

Berichten: 3688
Antwoord #1 Augustus 03, 2007, 15:07:34
edit2Rapporteer  
Emiel!
chico

Berichten: 1112
Antwoord #2 Augustus 03, 2007, 16:07:34
edit2Rapporteer  
Emiel, doe ff gelijk wat zeggen over Gooise matrassen. Verkoopt goed. Sex en gevaarlijk kiten is goed voor de verkoop cijfers van de Gooi en Eemlander
deltomaso

Berichten: 83
Antwoord #3 Augustus 03, 2007, 21:59:10
edit2Rapporteer  
Nou wie wil? Mooie gelegenheid om het eens vanuit het perspectief van een kiter te vertellen! Meteen een verhaal erbij dat de meeste ongelukken voortkomen uit degene die volledig onbekwaam en zicht te informeren aan de sport beginnen. Vooral vertellen hoeveel lol wij aan onze sport beleven. Daarna een pdf-je van het artikel naar al die k.tkranten die bij gebrek aan nieuws onze sport als suicidaal beschrijven. Misschien dat ze de volgende keer dan ook eens een leuk verhaal over kitesurfen plaatsen. (ik woon helaas niet in de regio...)
Stanley

Berichten: 1039
Antwoord #4 Augustus 03, 2007, 23:46:18
edit2Rapporteer  
Ongelukken komen gedeeltellijk voort uit onbekaamheid.
Helaas is het meerendeel te weiten aan gebrek aan ontzag voor de krachten welke door de kite worden gegenereerd. En onder die groep kan je een heleboel ervaren kiters plaatsen.
Vooral onder het motto ja maar ik heb de kite 100% onder controle.

Zou het in het stuk alleen maar hebben over de leuke kant van het kiten.
De mens heeft de verschrikkelijke eigenschap negatieve stukjes eerder te onthouden dan positief.
mijngatindelucht

Berichten: 408
Antwoord #5 Augustus 04, 2007, 00:48:36
edit2Rapporteer  
Er is inmiddels iemand die contact heeft opgenomen. Dank jullie!
Goonie

Berichten: 674
Antwoord #6 Augustus 04, 2007, 03:08:44
edit2Rapporteer  
Laten we dan hopen dat er heeeeeelllllll veeeelllllll positieve verhalen los komen want als je de telegraaf leest met een diploma ding dan word het echt tijd dat we daar met zijn allen eens wat aan gaan doen.. Mischien gewoon een leuk filmpje maken en daar in hilversum door de bus gooien dat bandje.. Toch??? Tja wie niet waagt wie niet wint... En he.. wees eerlijk.. Als het jou filmpje is en je ziet jezelf op tv met een leuke shot.. Maar wel goed doen hoor anders kom je in de catogorie de leukste thuis... :-)
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.