Bar kwijt Edam

MV87

Berichten: 27
Juni 16, 2010, 23:58:37
edit2Rapporteer  
Na een half gelukte sprong vanavond op Edam crashte mijn kite en draaide een paar keer waardoor er een lijn om de kite heen gedraaide was. Dit gebeurde vlakbij de haven uitgang.
Terwijl ik bezig was met een selfrescue viel mijn oog op een paal in het water waarna ik dacht dat ik misschien beter mijn leash aan de paal vast kon maken zodat ik makkelijker (en veiliger aan land kon komen) mijn kite kon losmaken en naar de kant toe kon gaan. (ik zat op een kleine afstand van de steiger in het water). nadat ik mijn kite (blauwe Best Waroo '09 9meter) loslaat kwam er een kiter met een (groen/bruine north kite) om te vragen of hij me kon helpen door me een stukje naar de kant te trekken (hiervoor super bedankt dit scheelde een hoop tijd), ik ben samen met mijn kite veilig aan wal gekomen waar ik daarna door een aardige meneer op de camping met de auto naar de kitespot ben gereden.

Nu waren er meerdere kiters die gevraagd hebben waar mijn bar was en hebben deze mogelijk losgemaakt van de paal, ik kon hem later vanaf de steiger in ieder geval niet meer zien drijven aan de paal.
Nu zou die aardige mijnheer die op de camping stond gaan kijken met z'n surfplank als het vlak was of hij de bar kon vinden aan 1 van de palen. Maar omdat ik de bar zelf niet meer kon zien vanaf de steiger dacht ik dat 1 van de kiters misschien de bar gevonden heeft en heeft kunnen losmaken.

Mocht jij de bar hebben zou ik het super tof vinden als je een berichtje stuurt je krijgt uiteraard iets voor de moeite.
Ook voor de rest van de aanwezige kiters die mij gevraagd hebben of het goed ging of hebben geholpen, SUPER BEDANKT!!
Jullie mogen een biertje bij me halen als het weer een mooie dag is op Edam!

Marco

ps. het betreft een Best Redline 2009 bar.

Edit:
hij is gevonden
YeSS

« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.