Kitesurf slalom Delta Lloyd North Sea Regatta en Jumpteam Scheveningen

djeverest

Berichten: 34
Mei 07, 2014, 09:28:14
edit2Rapporteer  
De Delta Lloyd North Sea Regatta en Jumpteam Scheveningen organiseren op 7, 8 of 9 juni 2014 bij voldoende wind voor het tweede jaar een kitesurf slalom race!

Vaar je op een twin-tip, race-board of directional en wil je eens meedoen aan een echte slalom race?

YES YOU CAN!

Waar? Jumpteam Scheveningen
Wanneer? 1 dag in het pinksterweekend
Voor wie? Alle kitesurfers (ervaring op zee vereist)
Inschrijfgeld? 15 euro voor JTS leden, 20 euro voor overige deelnemers. Bij voorinschrijving 5 euro korting!

INSCHRIJVEN? Mail uiterlijk 5 juni je gegevens naar penningmeester@jumpteam.nl

In het Pinksterweekend is tijdens de Delta Lloyd North Sea Regatta (NSR) voor de tweede keer ook het kitesurfen vertegenwoordigd middels een slalom race. Er wordt een slalom parcours vlak voor de kust uitgezet dat de deelnemende kitesurfers zo snel mogelijk dienen af te leggen. Voorafgaand aan de slalom race wordt de theorie behandeld in een clinic voor alle deelnemers. Deelnemers ontvangen een goodiebag, lunch en mogen deelnemen aan alle NSR feestactiviteiten.

De prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens de officiële prijsuitreiking van de Delta Lloyd North Sea Regatta op 9 juni. Zie voor meer informatie www.nsr.nl en www.jumpteam.nl

Belangrijk: Voor alle deelnemers is het verplicht een aanvullende verzekering af te sluiten via de NKV (kitesurfvereniging.nl). De NKV is tijdens het event aanwezig en je kan lid worden zonder administratiekosten. Lidmaatschap kost 35 euro per jaar.


We zijn ons er bewust van dat het evenement (net als vorig jaar) samenvalt met de KBO in Noordwijk. Laat dat je echter niet weerhouden om mee te doen! Volgens ons zijn beide events een mooie aanvulling op elkaar. De KBO voor alle kitesurf freestyle en lifestyle en de Delta Lloyd North Sea Regatta kitesurf slalom voor alle freeriders en racers!

De prijzen voor deze razendsnelle slalom zullen verdeeld gaan worden over zowel kiters in de categorie raceboards als kiters in de categorie twintips en directionals, dus iedereen maakt kans op de prijzen!
djeverest

Berichten: 34
Antwoord #1 Mei 16, 2014, 16:12:32
edit2Rapporteer  
De inschrijvingen komen aardig op gang via penningmeester@jumpteam.nl en het beloofd weer een leuke slalom race te gaan worden om aan deel te nemen maar zeker ook om naar te kijken! Dit te gekke kitesurf evenement is er voor iedereen. Dat blijkt wel want we hebben deelnemers die meedoen in de twintip klasse op hun twintip of directional en ook deelnemers in de race klasse die meedoen op raceboards en zelfs hydrofoils!

Doe ook gezellig mee en strijd mee voor een plek op het Delta Lloyd North Sea Regatta podium. Schrijf je alvast in via het eerder genoemde e-mailadres (voorinschrijven = korting krijgen)!

Tip: Oefen de komende tijd eens je downloops om nog mooier en sneller de boeien te kunnen ronden!
Marc_87
Moderator

Berichten: 7541
Logs: 0 | 758 uur
Antwoord #2 Mei 16, 2014, 17:39:16
edit2Rapporteer  
Meh het is dat het tijdens het KBO is en dat ik nog niet met mijn Hydrofoil goed genoeg uit de voeten kan anders had ik mee gedaan.
djeverest

Berichten: 34
Antwoord #3 Juni 06, 2014, 09:09:31
edit2Rapporteer  
Update 6-6-2014:

Zaterdag 7 juni zal de Delta Lloyd North Sea Regatta kitesurf race doorgaan. Helaas hebben we te maken met marginale omstandigheden, waardoor we alleen een go durven te geven voor de race klasse bestaande uit deelnemers op grote planken en hydrofoils. De twintip/directional klasse zal helaas GEEN doorgang vinden. Zaterdag hebben we te maken met de meest gunstige windomstandigheden van het pinksterweekend. Er wordt weliswaar een lichte aflandige wind voorspeld, maar voor de racers mag dit geen probleem vormen. Wij adviseren de deelnemers wel een zwemvest en zonnebrand mee te nemen.

De inschrijving voor de raceklasse op de dag zelf is nog mogelijk tussen 9:45 en 10 uur.
Om 10 uur volgt de skippersmeeting met om 11 uur de eerst mogelijke start.

We kijken uit naar een sportieve en zonnige dag, tot morgen!
Boudewijn

Berichten: 851
Logs: 0 | 257 uur
Antwoord #4 Juni 06, 2014, 13:31:36
edit2Rapporteer  
Een boot lijkt mij aanwezig voor dit event toch? met de zoals jezelf al zei aflandige wind
Peer

Berichten: 1037
Logs: 0 | 60 uur
Antwoord #5 Juni 06, 2014, 17:43:46
edit2Rapporteer  
Ik zou het wanneer er een boot is best aandurven met een grote twintip en 19 meter tube. Dit moment is er (net als gisteren) ook weer meer wind dan de windfinder (en andere voorspellingen) aangaven.
Dikke kans dat er morgen gewoon 12 knopen wind staat...
Michiel.
Moderator

Berichten: 15917
Logs: 0 | 308 uur
Antwoord #6 Juni 07, 2014, 17:56:53
edit2Rapporteer  
Ik zag een aantal kiters met aflandige wind starten vandaag op de webcam. Gelukkig Kon ik mij herinneren dat dit ditmaal ook goed geregeld was.

Jammer van de windomstandigheden Sad
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.