Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2 3 ... 5
1  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Waar is deze mintgroene Waroo 2008 verkrijgbaar? Gepost op: December 10, 2007, 05:48:30
Ik snap het probleem niet,

Je geeft best wel veel centen aan een nieuwe kite uit... Logisch dat je dan toch een kleur kiest die jij, of je wijf leuk vind? Het is immers een nieuwe kite... Kijk bij een tweede handse dan heb je nie veel keus... tenzij je bij de Hema een mooie Mint  blauwe (of wat voor kleur het ook is) spuitbus haalt  Grin

2  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Video: Youri Zoon is back! Gepost op: November 15, 2007, 02:37:02
Erg mooie stijl van Youri!

Ook fijn dat er eindelijk weer eens een kitefilmpje is waar niet van die F^ck RMB onder gezet is!

3  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Tribal/impact 2006 of een Wook 2006 iemand ervaring Wook? Gepost op: Oktober 16, 2007, 18:01:33
okee thanks,

Nou die Wook4 kan ik nergens testen want die liggen al lang niet meer in de winkels en idd niemand in mn omgeving heeft die.

Die tribel en impact. ja dat geloof ik wel, aangezien ik zelf met een dream vaar en het dus alleen maar beter kan zijn.

Maar thanks voor de posts, misschien ga ik toch maar opzoek naar een goeie deal voor tribals.
4  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Tribal/impact 2006 of een Wook 2006 iemand ervaring Wook? Gepost op: Oktober 16, 2007, 02:06:11
Okee, thanks maar hebben jullie wel ervaring met die Wooks? of alleen met de f-ones?
5  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Tribal/impact 2006 of een Wook 2006 iemand ervaring Wook? Gepost op: Oktober 15, 2007, 16:24:58
Hallo,

Ik wil andere kites kopen, maar omdat mijn budget niet zo groot is, zat ik aan 2006 kite te denken. Kijk ik heb dan wel een ouder model maar wel een nieuwe!!!

Goed, ik vaar nu een Dream uit 2005 8m2 en die bevalt alleen die is wat oud aant worden (yelly fished continu alle kanten op) omdat de dream bevalt lijkt me dat de opvolgers me ook wel zullen bevallen,

Maar ik had een mooie aanbieding gezien van Wooks, weet iemand hoe die varen? Ik ben echt gericht op golfrijden en verder een beetje oldschool big air backloopjes en misschien eind herfst eens een kiteloop.

Maar iemand ervaring met een wook 2006? of moet ik echt bij de f-ones blijven?

Aloha
6  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Steunbetuiging clubhuis op de Slufter!!!!!! Gepost op: September 24, 2007, 15:21:59
Tuurlijk is zon clubhuis top!! maar laten we het dan voor ALLE watersporters beschikbaar stellen, dus ook voor de windsurfers. Kortom zoek es uit of die gasten ook op een forum zitten en post het daar ook effe.

Ik hoor alleen maar over kite keet etc, kom op, die gasten varen ook de winter door. die willen ook een kopje koffie kunnen drinken vooraf. En ik denk dat het ook beter is, want de gemiddelde windsurfer is niet fan van een kiter en vise versa. dan komt er ook wat meer gezelligheid terug op het water!

Maar goed, ik ben dus Pro watersport centrum achtig iets. Net zoals de Spot in Zandvoort!! echt relaxe sfeer daar!! iedereen kan binnen lopen, je kunt er omkleden. En niets gezeik over lidmaatschap.
Ik was afgelopen donderdag op scheveningen gaan varen omdat ik met de auto niet naar de slufter kon omdat die stuk was, dus dan maar met de trein. Ging ik ff vragen hoe dat met dat club gebeuren in elkaar zat op scheveningen bij jumpteam. Nou dat heb ik geweten. Wat een eikels. Ik werd eerst de huid vol gekaffert dat ik niet lid was, vervolgens werden er nog weet ik veel wat voor verwijten naar mn hoofd gesmeten. Ik kon er niet eens ff een bakkie koffie drinken. Nee niets voor mij. Surfen zou juist gezellig naar elkaar moeten zijn. Goed de volgende dag dan naar de spot geweest met de trein, en tuurlijk ik betaal daar dan 50 cent meer voor mn koffie. maar ik word niet verweten dat ik niet lid ben en weet ik voor belachelijk uitgemaakt.

Goed ik ben pro clubhuis of iets op de slufter, maar laten we het dan voor alle watersporters openen en dan niet met een verplichting tot lidmaatschap, meer meer zoals de spot het georganiseerd heeft in zandvoort!

Btw als er gezocht wordt naar mensen die mee willen helpen zoiets dergelijks op te zetten. dan bied ik me wel aan! trettrettret@hotmail.com

Groeten,

Jelke
7  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Rondreizen na school, ervaringen? Gepost op: Augustus 05, 2007, 20:05:12
Ga gewoon lekker een jaar naar austrailie. Heb ik ook gedaan na mn middelbare school!! Echt top tijd gehad. Daar een surfboardje gekocht en het hele land rond gereist en niets anders gedaan dan gesurft en dik feest gevierd!! Als ergens nog een relaxe surfcultuur hangt dan is het daar wel!
Als je het mij vraagt is het relaxer om met een golfsurfboardje rond te reizen en lol te trappen, dan twee maanden lang tot aan je zak in het water staan om een stelletje kneuzen uit te leggen hoe ze moeten kiten in de brandende zon. Sta je daar... net zo lang tot je kop zo rood is als een kreeft en tot je zak verschrompeld is tot een bedorven pruim... Nee gewoon lekker rond trekken man.. veel relaxer. en kiten... ach kan je daar ook maar surfen is net zo leuk! en zo doe je ook wave ervaring op zodat je als je terug komt, lekker kunt gaan waven met je kite spullen!

Ayo
8  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: 6 praktische vraagjes Gepost op: Juli 25, 2007, 05:44:09

vraag 6: tot ie knetterhard is, en dan nog 2 x pompen met je volle gewicht.

Dat zou ik dus niet doen. Gewoon die kite zo hard op pompen dat je de leading edge een paar mm in kunt drukken. Loop anders eventjes naar iemand anders op het strand die ook een North kite heeft en voel eventjes aan zijn LE.
Als je LE kneiterhard op pompt en je laat je kite een keertje hard crashen, dan wordt de druk in de LE zo hoog dat ie gewoon kapot klapt.
Het gaat er simpelweg om dat je kite zo hard is opgepompt, dat ie zijn vorm vast houd.
9  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: F-one Bandit Gepost op: Juli 11, 2007, 12:46:11
hey is een c-shape.

Nietes het is een sle

Nee man het is een bow.

Nietes het is een sle

Neehee het is een c-shape

Nee. een bow.

Een c-shape

bow

c-shape

Bow

Nietes een sle

Nietes

welles

nietes

Welles

 loser loser loser loser
10  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Zomaar een filmpje.......................LEN10 in Noordwijk Gepost op: Juli 02, 2007, 14:29:02
Triest dat je er trots op bent dat je met crap Ruben overal op het net gooit...

Slechte kwaliteit, slecht gefilmt, camera beweegt alle kanten op, Ruben onwaardig.

Jammer.

Ruben onwaardig.... aj jaj jaj wat een geoouwe H&$r, die gast is god niet...

11  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Welke 2 maten Tribal2 Gepost op: Juni 20, 2007, 14:51:00
@tret; ik zou toch voor die 11 gaan, zeker als je een 8 eronder hebt zitten. je kunt misschien beter een mutant goedkoop op de kop tikken voor weinig wind. mutant met weinig wind is unbeatable. planeert snel aan en je kan bijna tegen de wind inlopen. volgens mij kun je ze 2dehands voor rond de 100 eutjes vinden.

Nou kwakboks,

Je hoort het. Ik zou ook voor de 11 gaan, anders kan je straks sneller varen als ik met mijn BoxerSLE 9, en daar word ik niet vrolijk van... (tong_kitesmiley)
We kunnen beter nog je golfsurfboardje erbij fixen, dan kan je zeker lekker knallen met een 11.

Aloha dude, enne.. ze geven nu 80% kans op regen aan voor zondag.
Zal je zien dat het regent bij de Peppers, en aan zee de zon schijnt en het waait...
Nou ja, zal mij weinig boeien zolang er geen regen in mijn bier valt.
Komt goed Brenkie, één dagje niet surfen kan ik wel missen voor de Peppers!

Silversurfer, ik denk dat je gelijk hebt! ik was sowiezo van plan om straps op mijn golfsurfboardjen te lamineren! Dus Brenkie, werk aan de winkel!!!

Thanks voor jullie tips, ik ga ff flink zoeken voor een Tribal 2 11m2!!!!!!!!!!

12  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Welke 2 maten Tribal2 Gepost op: Juni 20, 2007, 02:40:48
Ik weeg momenteel 75 kilo.
En ik vaar met een 128x38 board.
En vaar meestal of op de slufter, Blokkendam of Kijkduin. Dus wavespots.

Het verbaasde me, hoe snel die maat van me weg kwam met zn 9 dus dacht ik, misschien dat een 11 wel genoeg is. En ook wat iedereen zegt, een 11 stuurt veel sneller dan een 13 dus kan ik als het goed is ook door meer sinussen prima op gang komen. echter heb ik wel wat overlap met die 8 als ik een 11 neem en is dus de 13 een betere beslissing. Ik heb alleen een hekel aan een trage kite.... (geschokt_kitesmiley) Die heb ik namelijk op dit moment (die x2)

Om het eventjes samen te vatten (want ik wordt er gewoon niet wijs uit)

Mijn voorkeur gaat naar een wat snellere kite uit (11m2) maar ik wil niet op de kant staan, dus zou het een 13m2 moeten worden. Maar goed, als ik met sinussen met die 11m2 ook prima op gang kan komen, dan is die misschien wel weer relaxer.... wa die wa die wa die waaa... ik weet het dus nog steeds niet. Wel bedankt voor jullie reacties, maar misschien kunnen jullie nog wat tips geven nu jullie mn board maat en gewicht en zo weten.

groeten Jelke
13  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Welke 2 maten Tribal2 Gepost op: Juni 18, 2007, 20:10:09
Aloha,

Een maatje van me heeft net een Boxer SLE 9m2 gekocht. Hij kan gewoon even snel varen als mensen met een vegas 14 uit 2007 of een fuell 15 uit 2006  Huh echt ongeloofelijk. Maar goed, ik sta dan ook wel met mijn x2 12 te varen (kan net niet genoeg hoogte houden) maar echt fun is het niet vooral omdat dat apparaat echt te langzaam draait. (ligt ook wel een beetje aan mijn te kleine bar)

Dus ik heb besloten om maar een tribal2 aan te schaffen! (natuurlijk eventjes heel erg goed gaan zoeken voor een goeie aanbieding)
Ik heb een Dream 8 en daarmee moet ik dus de Tribal 2 mee combineren. Echter denk ik wel na een tijdje ook een Tribal2 van 8m2 aan te schaffen aangezien die natuurlijk ook weer lekkerder varen dan een dream (als ik alle berichten moet geloven).

Goed komt er dus op neer ik heb een 8je en heb nog een grotere nodig. Zal ik dan een Tribal 11 of een 13 kopen. Kijk, de windrange hoef ik niet naar te kijken. Dat zegt niks, is namelijk van veel meer afhankelijk en voornamelijk van je techniek.
Voordeel van de 11m2 tov de 13m2 lijkt me, dat ie sneller stuurt en dus kun je gemakkelijker schijbare wind in je kite opbouwen en heb je dus ook sneller vaart. 13m2 is daarentegen weer groter dus ja die start theoretisch gezien dan ook sneller.

Dus wat zou je doen een 11m2 icm een 8m2 of een 13m2 icm een 8m2?

Thanks,

Jelke

Ps. Iemand nog een paar vinnen van 4,5+- cm liggen?
14  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kiteboard open Noordwijk....Wat vonden jullie er van? Gepost op: Mei 31, 2007, 06:35:13
Misschien interpreteren we het wel allemaal anders en anders intrepreteren we het allemaal wel misschien.
15  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kiteboard open Noordwijk....Wat vonden jullie er van? Gepost op: Mei 30, 2007, 20:37:26
Okee ik moet het dus maar normaal vinden dat iedereen sjag loopt te doen en zo,

Ik heb daar gelopen, met weet ik niet hoeveel mensen een leuk gesprek getracht te starten maar het heeft tot weinig intresante gesprekken geleid. De enige gast die relaxed was, was een kereltje bij PL stand die me fatsoenlijk en eerlijk heeft verteld over de vaareigenschappen van zijn kites.

En als ik het goed begrijp ligt het dus helemaal aan mijzelf als er op een evenement een k^t sfeer hangt... dan heb ik zogenaamd de surf attitude niet... pff waar is dat op gebaseerd zeg. Als ik post, dat de surfsfeer er niet hing, bedoel ik gewoon simpelweg dat iedereen er vet sjag rond liep, men alleen maar geintreseerd was om heel stoer op een zit zak te zitten. Ik heb weet ik niet hoeveel windsurf en golfsurf feestjes meegemaakt, maar daar hing zeker wel een relaxere sfeer.
En iedereen doet het zogenaamd vrijwillig... kom op zeg wat een onzin. Al die kites liggen daar inderdaad om te testen, maar al dat testen leid ook gewoon weer tot verkopen. En als je een kite wilt testen kan dat ook bij een test centre... Een grote marketing truc. Niets vrijwilligs aan. Al die gasten die vrijwillig voor zon stand gaan zitten omdat ze ieder jaar met meer korting een kite mogen kopen... ja die doen het dan schijnbaar vrijwillig... maar ja dan zal er aan die korting die ze krijgen ook wel een soort van sociale verplichting aanhangen....

En dan nogmaals, ik vraag in deze topic wat iedereen er van vond. En als ik vind dat er een tennis sfeer hangt, die er naar mijn mening ook zeker hing, dan hoef ik daar niet op afgezeken te worden., is gewoon een mening.  Geef gewoon je mening over het evenement....
16  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Kiteboard open Noordwijk....Wat vonden jullie er van? Gepost op: Mei 29, 2007, 21:00:07
Nja dat verklaard dus, ik was er maandag en idd de helft van de lui ging halverwege opruimen etc etc... maar goed als die gasten een twee daags evenement organiseren dan lijkt het mij wel zo logisch dat het de tweede dag ook leuk georganiseerd moet worden....

Maar ja als het dan zondag wel leuk was, dan ga ik misschien volgend jaar nog een keer.
17  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Kiteboard open Noordwijk....Wat vonden jullie er van? Gepost op: Mei 29, 2007, 20:48:49
Aloha,

Nou gisteren naar de kiteboard open geweest in noordwijk... maar aj aj aj ik vond er echt serieus geen bal aan. Natuurlijk heeft het er wel mee te maken dat het niet waaide, maar buiten dat om was er ook bar weinig te beleven.
Alle kites waren maar een beetje op een hoopje geduwd,
Als je ergens ging kijken was er ook niemand die een praatje met je maakt over de spullen die zijn uitgestald (en ja ik heb liever een commercieel praatje dan geen praatje) sterker je wordt heel stoer vanuit een tent aangekeken van:"kijk mij, ik hoor bij een merk"....maar opstaan en ff iets vertellen hoo maar...
De helft van de standjes waren rond een uurtje of 1 opgeruimd,
Er stonden naast surfspullen misschien 4 standjes met andere meuk,
nja dan kun je op dat trampoline ding maar das ook maar voor 5 minuutjes leuk,
Goed dan gaan ze een of andere hardloop wedstrijd organiseren.. sorry hoor maar bedenk dan tenminste iets dat wel met kiten te maken heeft.
En dan het volk, Goed er lopen natuurlijk relaxe lui rond, maar ook veel lui die volgens mij alleen maar voor het imago bepaalde spullen dragen of zich zelf zo opdirken met de koelere merken en die er lopen om gezien te worden.
Er hing gewoon niet de relaxe sfeer die er gewoon hoort te hangen op surf feestjes...alleen maar een sfeer die ik herken van de tribunes bij hockey velden en tennis banen.. van kijk mij met mijn stoere zonne bril (bij focking regen).

Nee het was een beetje jammer..
18  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: tribal 07 Gepost op: Mei 16, 2007, 02:12:13
Gwensio, heb jij ook een tribal 13? laat maar zie het al op je fototje...  (sealedlips_kitesmiley)
19  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: tribal 07 Gepost op: Mei 16, 2007, 01:59:05
Ik zou zeker voor de 13 gaan.

Want de wind range van een 13 sluit perfect aan met die van een 8je dus als je er ook een 8je bij koopt later, kun je met 2 kites volledig uit de voeten!!!! ik heb zelf een dream 8 en daarmee kan ik al heel vroeg varen ( ik heb er een grotere windrange mee dan door F-one wordt aangegeven) en ga der dus eigenlijk vanuit dat je dat met een 13 ook kunt eerder wegkomt dan aangegeven.

20  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Vinnen , maten vaar gedrag en merken! Gepost op: Mei 08, 2007, 17:15:12
Aloha,

Ik heb een best drive, een redelijk stijf board met redelijke concave maar met echt uber kleine vinnetjes. De kleinste namelijk.

Als ik bochten fully powered inzet slide ik meestal weg of hou ik simpel weg mn rail niet. Ook bij harde windvlagen in combinatie met een x2 (Yeah oldschooL) heeft mijn rail ook weinig te houden.

Nou kan ik zelf ook natuurlijk logisch redeneren dat grotere vinden geen overbodige luxe zijn. Maar de vraag is dan natuurlijk hoe hoog ze moeten zijn en hoe ze der uit moeten zien. Hieronder wat fototjes:



 De een heeft zo'n rond stukkie er in en de andere is redelijk normaal.
Dan hebben we die van brunotti nog,  die heel goed schijnen te zijn maar die zijn echt heeeel groot.

Ik vaar regelmatig in echt choppy water, probeer veel golven te pakken maar vind het natuurlijk ook leuk om los te gaan op vlak water.

Nou heeft iemand advies met het testen van verschillende vinnen? zo ja, what to do?

Thanks AyO,

Jelke
21  Army of KiteLounge / KiteLounge / Re: Kevin Langeree, euro dance pary Gepost op: Februari 16, 2007, 16:36:13
HAHA Geweldig,

Ik vind het meesterlijk, De omgeving waar iedereen het in kijkt is natuurlijk anders waardoor het er slecht uit komt te zien!! en volgens mij was dat ook helemaal de bedoeling.

De jaren 80 begin 90 aankleding, dat foute bandje om zn hoofd, en die belachelijke danspasjes die toen ook helemaal in waren..  schater

En dan nog op een internationale site zetten haha!!
22  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: gaaf filmpje van Top Hat Gepost op: Februari 15, 2007, 01:07:28
Die pulley bar? wat houdt dat in? kan ik ook mijn vijflijnse bar ombouwen? want dan stuurt mn kite sneller als ik de berichten moet geloven..

Thanks.

Jelke
23  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: x2 verkopen of 5ft bouwen? Gepost op: Juli 21, 2006, 06:10:07
Ik heb er al echt zin in, lekker poedelen in de zee bij Guincho...  YeSS

Hoop niet dat ik al te veel zwemles krijg tussen die bakken door..... (cry_kitesmiley)
24  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: foto`s naish raven, torch en boxer 2007 Gepost op: Juli 20, 2006, 06:10:20
Gevonden in franse webshop:

6.0 E 730,=
9.0 E 830,=
12.0 E 930,=
15.0 E 1030,=

ex. bar a E 386,=

Uhm ik weet niet hoor..?? Huh  ?? maar dat is toch eigenlijk niet normaal?? Das toch abnormaal??

Ik bedoel als ik op de site kijk van een lukraak gekozen shop in nederland, kost een Raven 2006 (jaa de 2006) :

Naish Raven 06 (kite only) 8 € 849,00 
 Naish Raven 06 (kite only) 9 € 909,00 
 Naish Raven 06 (kite only) 10 € 969,00 
 Naish Raven 06 (kite only) 12 € 1.049,00 
 Naish Raven 06 (kite only) 14 € 1.099,00 
 Naish Raven 06 (kite only) 16 € 1.149,00 
 Naish Raven 06 (kite only) 18 € 1.195,00

Kun je beter een nieuwer model kopen, is even duur...of zelfs goedkoper.... Huh
25  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Springen Gepost op: Juli 20, 2006, 06:01:41
Koop een x2 of een x4, dan spring je altijd. Hoef je niet veel voor te doen, eigenlijk niets... YeSS. Meestal stap ik met een droogboard terug op de kant.  Joepie
Pagina's: [1] 2 3 ... 5


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.