Kiteboard open Noordwijk....Wat vonden jullie er van?

Buur

Berichten: 989
Antwoord #25 Mei 30, 2007, 21:02:12
edit2Rapporteer  
Ik denk dat veel van de kiters gewoon niet kunnen feesten en dan vrolijk de volgende dag weer aan de slag gaan. hahaha de helft met een kater, de andere helft zit nog na te spacen op een zak, dan is het toch logisch dat ze sjag zijn... ik was niet op het feestje... maar heb wel wat verhalen gehoord.... maarja.... je menig is wel eerlijk...
en verkijk je niet op de kitesport... er zitten ook wannabee's tussen...
mazzomrx

Berichten: 332
Antwoord #26 Mei 30, 2007, 21:12:15
edit2Rapporteer  
Okee ik moet het dus maar normaal vinden dat iedereen sjag loopt te doen en zo,

Niemand vertelt jou wat jij normaal moet vinden.

En als ik het goed begrijp ligt het dus helemaal aan mijzelf als er op een evenement een k^t sfeer hangt... dan heb ik zogenaamd de surf attitude niet... pff waar is dat op gebaseerd zeg. Als ik post, dat de surfsfeer er niet hing, bedoel ik gewoon simpelweg dat iedereen er vet sjag rond liep, men alleen maar geintreseerd was om heel stoer op een zit zak te zitten. Ik heb weet ik niet hoeveel windsurf en golfsurf feestjes meegemaakt, maar daar hing zeker wel een relaxere sfeer.

Op het moment dat jij begint over de relaxe sfeer van surffeestjes dan heb je het indirect over de mentaliteit cq gedrag van de surfers. Op KBO liepen er genoeg surfers rond dus dan refereer je naar hen. Moet je niet raar kijken als een surfer jou aanspreekt op jouw gedrag cq houding cq negatieve bril.

En iedereen doet het zogenaamd vrijwillig... kom op zeg wat een onzin. Al die kites liggen daar inderdaad om te testen, maar al dat testen leid ook gewoon weer tot verkopen. En als je een kite wilt testen kan dat ook bij een test centre... Een grote marketing truc. Niets vrijwilligs aan. Al die gasten die vrijwillig voor zon stand gaan zitten omdat ze ieder jaar met meer korting een kite mogen kopen... ja die doen het dan schijnbaar vrijwillig... maar ja dan zal er aan die korting die ze krijgen ook wel een soort van sociale verplichting aanhangen....

Eh??? Niet helemaal begrepen???? Het zijn vrijwilligers die de organisatie dragen en daar dus zijn. De enige in loondienst waren volgens mij diegenen van Lipton Ice Tea, oh ja en misschien ook diegene achter de bar.

Mensen bij de stand ; Het is van jou één grote aanname!!! Of verkeer je zelf in zo'n situatie dat je verplicht moet komen omdat je een beetje korting dan krijgy????? Of vind je het niet leuk dat jij niet in zo'n situatie verkeert?????  Huh

Beetje jammer dat jij zo'n blik hebt op zaken. Zaken die worden georganiseerd tbv de sport en diegene die de sport beoefenen....En ja als jij je zo uit dan is er het risico dat je erop wordt aangesproken. Want zo'n negatieve bril is een beetje zonde en geeft duidelijk weer dat je niet er iets van maakt maar eerder zal gaan zitten zeiken. Prima. Maakt je totaal geen minder mens ofzo.

Mening over het evenement??? Jij geeft een mening over de bezoekers en de importeurs die er zijn.

Je hebt niet over de kwaliteit van de organisatie.

Ik vind het goed georganiseerd. Ik hoefde niet lang te wachten voor muntjes en er was genoeg eten en ik elke keer op het moment dat ik moest naar de wc. De merken lagen volgens een logisch plan op het strand wat het makkelijk toegankelijk maakte.

 schater
mazzomrx

Berichten: 332
Antwoord #27 Mei 30, 2007, 21:20:16
edit2Rapporteer  
Oh ja ;

mooie foto's buur! Doe je mee aan de contest??
Buur

Berichten: 989
Antwoord #28 Mei 30, 2007, 23:12:39
edit2Rapporteer  
ja... doe mee... dat verdient hopelijk beter dan de google ads waar niemand op klikt...
(hint.............. hahaha)
Moza

Berichten: 1716
Antwoord #29 Mei 30, 2007, 23:28:17
edit2Rapporteer  
Ik was er niet bij, geen mening derhalve.

...maar ik ben het wel met je eens dat je kritiek kunt geven vanuit je eigen perspectief. Een beetje professionele organisatie is daar doorgaans ook blij mee denk ik.....zeker omdat het een herhaald evenement is/wordt.

Als je de sfeer niet relaxed vind...denk dan aan die dagen dat je met een brede smile op je bek van het water afstapt omdat het TOP was en je gezellig nog een biertje drinkt met je kitematen.....om die dagen gaat het toch, niet om de dagen waar je aan een kite kunt voelen.





Henning

Berichten: 581
Antwoord #30 Mei 30, 2007, 23:58:29
edit2Rapporteer  
Al die kites liggen daar inderdaad om te testen, maar al dat testen leid ook gewoon weer tot verkopen. En als je een kite wilt testen kan dat ook bij een test centre... Een grote marketing truc. Niets vrijwilligs aan. Al die gasten die vrijwillig voor zon stand gaan zitten omdat ze ieder jaar met meer korting een kite mogen kopen... ja die doen het dan schijnbaar vrijwillig... maar ja dan zal er aan die korting die ze krijgen ook wel een soort van sociale verplichting aanhangen....

Hmmm.. volgens mij waaren het toch voornamelijk importeurs die er hun kites hadden uitgestald...
En die zitten er voor het testen etc. en evt daardoor een kite te verkopen.

Zelf vond ik de KBO wel zwaar chil, het weer zat maybe niet 100% mee, waardoor sommige mensen hun energie niet helemaal kwijt konden. Maar wat boeit dat, dan bouw je tcoh zelf ene lekker feestje Smiley This mij teminste goed genoeg gelukt...
Spikey

Berichten: 160
Antwoord #31 Mei 31, 2007, 00:05:40
edit2Rapporteer  
@ mazzomrx

Dank u , had het niet beter kunnen brengen ..
lodo

Geen avatar

Berichten: 15
Antwoord #32 Mei 31, 2007, 05:43:34
edit2Rapporteer  
beetje jammer van al het negatieve,
ik ben zelf zondag avond van af zeeland nog even naar noordwijk gereden in mij eentje en heb echt een leuke avond gehad.
ik ben zelf niet iemand die de gesprekken opzoekt maar veel kwamen er gewoon naar me toe, en ik ken de er echt niemand.
maandag ben ik weer terug geweest met nog twee andere zeeuwse kiters, de wind sucks dat zeker.
maar wel een leuke dag gehad een beetje poging gedaan tot golfsurfen en nog mee gedaan aan de beach run, WAAROM EEN BEACH RUN VRAGEN JULLIE, WAAROM NIET?
al dat gezeur over dat het niks met kiten te maken heeft, bier drinken wel dan?
maar ik heb me erg vermaakt, jammer dat jullie dat niet gedaan hebben.
en jammer dat KBO 2008 nog zolang weg is.
trettrettret

Berichten: 108
Antwoord #33 Mei 31, 2007, 06:35:13
edit2Rapporteer  
Misschien interpreteren we het wel allemaal anders en anders intrepreteren we het allemaal wel misschien.
~Arjan
Founding Father

Berichten: 1841
Antwoord #34 Mei 31, 2007, 06:38:29
edit2Rapporteer  
Bedankt allemaal. Genoeg over interpretaties en misinterpretaties. Het punt is gemaakt en de reacties spreken voor zich.

Topic gesloten.

Arjan


« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.