hoe neem je een mal van een bestaand board

me
Gast
April 16, 2006, 01:00:12
edit2Rapporteer  
dit is geen grap of zo maar gewoon om mijn eigen board beter te maken.
we don't invent we make things better. Joepie
Elevation

Berichten: 1363
Antwoord #1 April 16, 2006, 02:00:51
edit2Rapporteer  
ik snap absoluut niet wat je ermee wilt.. als het al een zelfbouw is dan weet je wat je hebt gebruikt, voor de rest is de outline aan ondergeschikt belang ten opzichte van lay up...

Fré

Berichten: 393
Antwoord #2 April 16, 2006, 05:17:44
edit2Rapporteer  
Smeer je board in met iets vettigs, maak wat gips en jutte (van die bruine zwaar-geweven zakken) en leg de gips-jutte-mix op je ingesmeerd board...
Doe 't zelfde voor de andere kant, dan heb je 2 schone helften ...

Als je 't heel goed doen, kan je daartussen op de een of andere creatieve manier zelf je schuim gieten door 't een of ander gaatje ofzo... Dan heb je een schuimvorm identiek aan je favoriete board...  Kan je zelf lamineren enzo.....

Maar benieuwd of dit wel de richting is waarin je uit wil gaan....
SELDOM

Geen avatar

Berichten: 43
Antwoord #3 April 24, 2006, 23:18:21
edit2Rapporteer  
Hey Me,

Ik wilde ook eerst een board bouwen voordat ik ging shapen en me druk maken om het ontwerp. Wat heel goed werkt is je board in de vacuumzak stoppen met het ventiel op aan je dek.

Board op een plaat hout bevestigen dmv 4 blokjes hout van 2 cm thv je vingaten.  Rondom dmv hardboard verticaal tegen je rail plakken. Ik heb dat met houten blokjes van 3cm gedaan.

Dan alles omdraaien en aan de onderkan van de plaat hout een aantal gaten boren (20mm). Beter om dit te doen voor je het board vastschroeft.

Een emmer modelgips waterdun aanmaken en door de gaten gieten. 30minuten later is alles hard en je mal van de bodem is klaar.

Rails en dak moet je gewoon met een schuurklosje shapen.

Stuur me maar een mailtje voor wat fotos

Succes !



« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.