Voorzitter blikt terug op ALV NKV vergadering!

mijngatindelucht

Berichten: 408
September 30, 2007, 17:08:36
edit2Rapporteer  
Dat was de ALV 2007... een goed gevoel...

Overdag/vrijwilligersdag:
+ gezellig met veel vrijwilligers bijelkaar. Voor de eerste keer ook dat we als bestuur elkaar zien varen!
+ goed om bijvoorbeeld andre poldervaart te spreken over zijn ervaringen met het BPR en Natura 2000
+ heerlijk gekite! Mede mogelijk gemaakt door F-one en Bladekites, dank jullie.
+ alle vrijwilligers mochten met de reddingsboot van het jumpteam meevaren. Hoge golven grote verhalen!

- we hebben meer vrijwilligers dan dat er waren. We gaan komend jaar vrijwilligersdagen organiseren waarop we een nog grotere opkomst verwachten door betere geografische keuze/dagindeling/activiteiten.


BBQ
+ geslaagd als doorgewinterde BBQ'ers als Jasper (Jappy) tevreden knikken. Bedankt Jumpteam vrijwilligers!
+ goede opkomst voor een herfstige dag

- te weinig afmeldigen. Als er van de 117p zich maar 10p afmelden wordt er niet goed nagedacht over de kosten en organisatie die het vergt


ALV
+ mooie locatie en uitstekende service, bedankt Billabong en personeel!
+ lekker muziekje van HP en film en foto oa door Dave en Maarten
+ met 60 personen een goed volle tent
+ goede interactie, kritieken, aanwijzigingen en opmerkingen van veel mensen in de zaal. Het was super om de enorme betrokkenheid te zien. o.a. de groep Mirns, Emiel (KONA...tenminste dat staat nog op de site Wink en Chris (slis) Hanglos bedankt voor de input

- de op de wc geplakte sluferhufter stickers. Erg triest, vooral gezien de leeftijd van betrokken personen. Hoe moeten we het imago van kitesurfen verbeteren als al op de ALV dit soort dingen gebeuren...

...hierop inhakend...komend jaar wordt belangrijk. In de procedure voor het BPR en Natura 2000 zal naast alle wettelijke documenten ook het imago een grote rol gaan spelen. Dus wie zijn we, waar staan we voor? Losbandige, zuipende, overal tegen trappende, stickerplakkende thrillseekers of net iets anders? Zo zie ik ook de mogelijkheden voor gezelligheid gecombineerd met verantwoordelijkheid.

Zowel in het doorlopen van de procedures als het bouwen aan een goed imago gaat veel tijd en energie zitten. Gister heeft zich een aantal nieuwe vrijwilligers aangemeld, super! En nogmaals, iedereen kan bijdragen ook als je weinig tijd hebt. Veel handen maken licht werk.


Als afsluiting van dit verhaal...een super dag dus. Een dag waar ik veel aan heb om het komende jaar weer kleur te geven. Nogmaals bedankt iedereen voor jullie aanwezigheid en inbreng!

Tot op het water, Ivo


> notulen komen online
~Arjan
Founding Father

Berichten: 1841
Antwoord #1 September 30, 2007, 21:53:34
edit2Rapporteer  
Bedankt voor het snelle verslag ThumpsUp, ik ben zeer benieuwd naar de notulen en ben eerlijk gezegd best trost op wat hier gebeurd. Helaas was ik er niet bij!

Ook bedankt voor het benoemen van de gevaren van het vervelende (groeps)gedrag dat een klein aantal volwassen kiteboarders op dit moment kenmerkt. Met het, zoals jij het omschrijft, 'losbandige, zuipende, overal tegen trappende, stickerplakkende thrillseekers' imago gaan we het niet redden. Het is inderdaad de kunst om 'gezelligheid' te combineren met 'verantwoordelijkheid' en niet met 'grenzeloosheid'.. Zo is onze sport ook: er zit veel 'power' in die 'gedoseerd' door kennis, ervaring en houding het best tot haar recht komt.

Ondanks het feit dat er veel werk aan de winkel is en vele handen licht werk maken is mijn advies om sterk selectief te zijn bij het benoemen van vrijwilligers voor de Nederlandse Kitesurf Vereniging. Zorg dat de meest betrouwbare mensen met de juiste visie en oog voor de oorzakelijke verbanden van zowel eigen als andermans gedrag aan de onderhandelingstafel belanden voor ons. We willen onszelf tenslotte niet uitroeien maar juist verder komen!

Good winds,
Arjan
Emiel

Berichten: 3004
Antwoord #2 Oktober 01, 2007, 15:54:19
edit2Rapporteer  
was gezellig en leerzaam! Topper!
Buur

Berichten: 989
Antwoord #3 Oktober 01, 2007, 16:07:30
edit2Rapporteer  
Bij deze een aantal foto's van de dag! Wat ik zelf een leuke dag vond.Er moet wel worden gekeken of er een manier is te verzinnen dat er meer leden komen...  en een live verbinding zodat mensen het thuis kunnen kunnen mee kijken... iets voor volgend jaar... en een apparte vergadering die over spots gaat en het veilig kiten in het algemeen... een alv is natuurlijk een vergadering die alles kort behandeld.

 

www.kitesurf-photography.com
Morres

Berichten: 9427
Antwoord #4 Oktober 01, 2007, 16:19:40
edit2Rapporteer  
ziet er profi. uit doeds
Matjas the scissor-kid

Berichten: 3460
Antwoord #5 Oktober 02, 2007, 12:22:25
edit2Rapporteer  
Citaat
Bij deze een aantal foto's van de dag! Wat ik zelf een leuke dag vond.Er moet wel worden gekeken of er een manier is te verzinnen dat er meer leden komen...  en een live verbinding zodat mensen het thuis kunnen kunnen mee kijken... iets voor volgend jaar... en een apparte vergadering die over spots gaat en het veilig kiten in het algemeen... een alv is natuurlijk een vergadering die alles kort behandeld.


Goed bezig  ThumpsUp

Jammer dat ik er niet bij kon zijn, maar ik heb verder geen vervoer dus was lastig komen.
Hopelijk de volgende keer  ThumpsUp

Greetz,  ThumpsUp

 
Jelle

Berichten: 1293
Antwoord #6 Oktober 02, 2007, 15:32:14
edit2Rapporteer  
 Zou leuk zijn om namen bij de foto's te hebben, zodat we 'ons' bestuur kunnen herkennen.

Of foto's bij de namen in de mailings.
Jappy

Berichten: 947
Antwoord #7 Oktober 02, 2007, 16:11:32
edit2Rapporteer  
Was weer een leuke en nuttige dag.

De BBQ was zeker top!!
@ Ivo: bij de volgende BBQ ben je zeker weer uitgenodigd (weer of geen weer!!!)
guiri

Berichten: 126
Antwoord #8 Oktober 03, 2007, 16:13:14
edit2Rapporteer  
@lekkerrrr...

van links naar rechts:
Salvador Santiago (secretaris), Ivo den Uijl (voorzitter), marijke groener (communicatie), Rutger van den Berg (penningmeester), Martijn Veldhuijsen (regiovertegenwoordiging) 

« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.