vakantie cabaret +/- 17 mei tot de 28e . waar ??

nikkikop

Berichten: 47
April 16, 2007, 23:44:41
edit2Rapporteer  
beste mensen,  ik ben van plan om  eerdaags naar cabarete  te gaan  . vroeg me af of iemand nog een goed hotel weet  ?  en is all inclusief  een goed plan of  niet ? 
mijn vriendin wil er ook leren kiten is dit een beetje te doen of is het te druk  ?  alvast bedankt  . gr nik
jeroen90

Berichten: 726
Antwoord #1 April 16, 2007, 23:45:58
edit2Rapporteer  
ik zit van 23 tot 8 mei ook in cabarete. In viva wyndham hotel. Dit is all inclusief eerste x dat ik erheen ga dus weet niet of je er goed kan leren kiten.
nikki1
Gast
Antwoord #2 April 17, 2007, 00:02:37
edit2Rapporteer  
he mag ik vragen wat jij hier voor betaal
jeroen90

Berichten: 726
Antwoord #3 April 17, 2007, 00:17:44
edit2Rapporteer  
uhm ik heb geen idee. Ga gewoon met me ouders mee. Iedergeval bij neckerman geboekt. Volgens mij was het rond de 1000 euro pp miss meer miss minder. maar rond dat bedrag ergens.
kitestertje

Berichten: 1132
Antwoord #4 April 17, 2007, 00:20:47
edit2Rapporteer  
wow dat is goedkoop, en dan helemaal naar de domenicaanse?? ga ik ook eens voorstellen hier Grin
gerhardmessink
Gast
Antwoord #5 April 17, 2007, 00:22:46
edit2Rapporteer  
Je moet maar eens kijken op Hookedsports.com Ik ben hier vorig jaar 3 weken  geweest! echt erg leuk.
Kan je ook leuk downwinders maken met de Ned eigenaar Ybo.

Veel plezier
gerhardmessink
Gast
Antwoord #6 April 17, 2007, 00:28:02
edit2Rapporteer  
€ 1000 pp goedkoop????

Ga maar es vliegen over Brussel met Jetair Ik heb vorig jaar 640 eu betaald incl  2 golfsurf boards en een kite set voor 2!! personen retour
Regel dan verblijf bij Hooked en je zit op een super plek en veel goedkoper!
kaaiman

Berichten: 2
Antwoord #7 April 17, 2007, 01:54:09
edit2Rapporteer  
ben anderhalf jaar geleden in viva windham geweest. Helemaal super!
voor de deur kiten!
Kiteschool/verhuur 150 meter naar links ( www.laureleastman.com )
Echt de perfecte spot
Mr. Wicked
Gast
Antwoord #8 April 17, 2007, 09:59:45
edit2Rapporteer  
Viva windham zit op Bozo beach. Niet echt de beste plek om te leren (shorebreak). Kitebeach is beter maar wel drukker. Hoewel eind Mei erg rustig is.
Hooked zit echt ver bij Cabarete vandaan. Is op de dag nog te doen (6 kilometer) maar s'nachts ellende om thuis te komen.
Ik zou voor iets op Kitebeach gaan. Stuur ff een mailtje naar info@kitelounge.com. Das ook gelijk een van de betere scholen op Kitebeach.
RoBLMD

Berichten: 103
Antwoord #9 April 17, 2007, 13:49:51
edit2Rapporteer  
Zat ook in Viva Windham. echt een super hotel all incl. Goed eten en mooie kamers.
Hotel zit een paar minuten lopen van Cabarete centrum.
Buster

Berichten: 181
Antwoord #10 April 17, 2007, 14:39:20
edit2Rapporteer  
Als je een echt gezellige vakantie wilt hebben zou ik naar Alis Surf Camp gaan, daar hebben ze mooie appartementjes... zie b.v. www.kiteclubcabarete.com
ik heb via martinair 610euro betaald voor ticket...
jeroen90

Berichten: 726
Antwoord #11 April 17, 2007, 15:57:58
edit2Rapporteer  
ik vind 1000 euro niet duur hoor. Als jij 650 betaald voor ticked moet je nog apartement huren eten halen drinke kopen. Bij ons zit alles er al bij.
Flakkee-local
Gast
Antwoord #12 April 17, 2007, 17:51:25
edit2Rapporteer  
regel een ticket bij jetair belgie, een bel effe hooked cabarete of mail, super relax plek. kan je goed zitten en ybo en chantal weten precies waar je goed kan kiten en gaat zelf vaak mee downwinders. hij weet precies wat leuk en niet leuk is daar, ideaal en echt super daar, heb zelf van de winter drie weken gezeten daar. Joepie Joepie
Tassie

Berichten: 2
Antwoord #13 April 17, 2007, 22:48:13
edit2Rapporteer  
Wyndham is de beste plek. Ik ben er in februari geweest. Je kunt voor het resort op het strand je kite oplaten en varen (ook niet al te druk). Je bent op loop afstand van Cabarete - waar het echt gezellig is en je met je voetjes in het zand kunt eten und saufen. Kite beach is net te ver lopen. Resort zelf is ok, eten is goed. Zorg echter dat je een app. niet aan de voorkant hebt, aan het strand maar in de tuin. Voorin is het echt lawaaig - tot 7u sóchtend terugkomende dronken amerikanen en daarna het ontbijt...
Hooked Cabarete

Berichten: 246
Antwoord #14 April 17, 2007, 23:45:32
edit2Rapporteer  
Toch maar even een reactie plaatsen.
In Cabarete heb je veel verschillende accomodaties waaronder die van ons.
Een hoop mensen zijn in de afgelopen al bij ons geweest en volgens mij heeft 99% een top vakantie gehad.
Wij zitten inderdaad niet in het centrum van Cabarete maar om nou te zeggen dat we megaver van Cabarete afzitten is ook wel weer een beetje overdreven. We zitten op de spot Encuentro waar veel wordt gegolfsurft en gekite. Cabarete is iets van 5 minuten op de brommer die we je ook aan kunnen bieden als je dat zou willen. De meeste mensen nemen er een bij omdat je op die manier gewoon een stuk flexibeler bent en je ook eens van de hoofdweg af kan gaan. Denk aan dominicaanse wijken waar onwijs leuke restaurantjes zitten of gewoon een stukje Cabarete uit. De afstand valt dus wel mee en ik heb hier nog nooit iemand over horen klagen. Eerder horen we juist dat het hier tenminste lekker rustig is. Als je de drukte op wilt zoeken ga je naar Cabarete en als je buiten de drukte lekker wilt relaxen blijf je op Encuentro. Ik heb zelf op  Kitebeach gewoond en kan je vertellen dat de uitlaatgassen onze kamer binnenwaaide en niet kon slapen vanwege al het verkeer wat langs reed. Kitebeach zit overigens ook een stukje buiten Cabarete. Onderstaan even een copy/paste van een post waarop ik laatst heb gereageerd mbt de AI formule.

Ja ja, ik leef nog. ik was op trip met een aantal mensen gister en was daarom de hele dag afwezig. Hooked. ligt ongeveer 5 minuten uit het centrum van Cabarete. De meeste mensen die bij ons komen nemen een brommertje erbij zodat ze gemakkelijk zichzelf kunnen vervoeren.
Laatst heb ik ook gereageerd op een post hoe ik over de All Inclusive hotels denk. Wij hebben idd geen stoelendans rond het zwembad, maar nog steeds gezellig. Onderstaand stukje gaat over Punta Cana, maar geeft een goed beeld mbt de AI hotels zoals het Azuro en Windham etc. Gisteren was ik toevallig nog in het Windham en zag allemaal mensen op een rijtje stoelen zitten die een of ander spelletje aan het doen waren. Als je zoiets leuk vindt ga dan naar het Windham wat wel een van de betere AI hotels is trouwens.
 
Cabarete is inderdaad de place to be als je wilt kitesurfen in de DR, in Punta Cana heb je simpelweg weinig wind. Het is er inderdaad wel mooi maar ook in de omgeving van Cabarete heb je supermooie stranden. Hier op Encuentro een stukje naar links kom je echt onwijs mooie baaitjes tegen waar je echt het 'onbewoond eiland' gevoel krijgt. En de bergen die hier vlak achter liggen zijn heel erg mooi en een stukje verder heb je super mooie watervallen en rivieren. Voor de natuur zit je hier dus sowieso heel goed,.We nemen trouwens zelf ook wel regelmatig mensen mee naar de echt mooie stukjes waar je normaal niet zou komen.. Het probleem in de AI hotels is dat een hoop mensen werken met commissies. De touroperators zeggen dat het gevaarlijk is en dat je zodra je het resort verlaat, word besprongen door een bosneger. Ze proberen de mensen binnen te houden dus, als ze al naar buiten willen en iets willen zien van het land kunnen ze het beste met een tourtje mee, waar de medewerker van de touroperator weer een percentage over krijgt. De Dominicanen zijn een onwijs vriendelijk volk. Ze helpen je gelijk als je een probleem hebt (bv met de scooter) en maken graag een praatje met je. AI betekend ook iedere avond van hetzelfde buffetje eten samen met een hoop engelsen die je normaal in Voetbalstadia tegenkomt en bv Russen die voor het eerst hun land uit zijn gevlucht. Zo kan ik nog wel even doorgaan en heb nog wel 1000 en 1 voorbeelden van mensen die ik hier ben tegengekomen die in een AI hotel zaten omdat ze eigenlijk dachten dat het goedkopen was of een andere reden hadden. De boodschap is eigenlijk; Als je de surfsfeer wilt proeven en iets van de locale cultuur wilt meemaken, Ga NIET in een AI hotel maar zoek een andere accomodatie. Eten doe je in Cabarete al vanaf 2,50 / 3 euro dus daar hoef je het niet voor te laten en je kan ook nog eens je eigen restaurant uit zoeken of je gaat lekker barbecuen op het strand. Zelf organiseren we ook regelmatig etentjes in Dominicaanse wijken of gaan naar een indiaans restaurant waar je op kussens zit en met je handen van bananenbladeren eet. Surper relaxed altijd.
 
Onze gasten hebben gratis storage op kitebeach zodat je niet steeds heen en weer hoeft te slepen met je gear. Of je moet een downwinder gemaakt hebben natuurlijk maar ook dan is het een kleine moeite om je spullen even mee te nemen op de brommer of ik breng je even. En velen kiten ook gewoon hier op Encuentro en dat is op steenworp afstand.
Op kitebeach kun je perfect kiten en heerst een relaxte sfeer bij school waar we mee samenwerken. Je vriendin zal zich hier ook prima vermaken bij bijvoorbeeld de andere niet kitende vriendinnen. Je maakt gemakkelijk contact hier en je zit midden in de scene.
Af en toe worden er party's georganiseerd, bv Full Moon kiting eergisteren. Kiten op kitebeach met een paar dikke vette spotlights die tot 200 meter uit de kust alles verlichten. Biertje erbij leuk toch?
Ook kun je bijvoorbeeld mee met de downwinders die we regelmatig maken wel of niet samen met EH of op een van de trips. Niet in een van die safaritrucks(vrachtwagen in zebrakleur) maar gewoon met een paar man leuke dingen doen zoals Off road, canyoning of een kitetrip.
Cabarete is vlakbij. Je hebt er megaveel restaurantjes en met je brommer ben je er binnen 5 min. Uitgaan kan dus gewoon. Ook zie met een brommer zoveel meer van het land, je kan overal even inrijden zoals bv de Dominicaanse wijken hierachter. (Moet je zowieso even doen, ook al zit je toch AI of ergens anders)
Het lijkt misschien ver maar de afstanden vallen best wel mee hier.
Oja, Ik heb zelf een aantal weken in het Centrum gezeten van Cabarete en vond het absoluut niet relaxed.  Misschien persoonlijk maar de herrie man daar. Motoconcho;s en geen lekker plekje vinden om even lekker te relaxen. Hier ga ik in mijn hangmat liggen, hoor niks om me heen en zzzzzzzzzzzz
 
Het is nog vroeg hier dus Nu eerst een bakkie 



Als je vriendin wilt leren kiten heeft Mr Wicked wel gelijk om naar kitebeach te gaan. Bozo is flinke shorebreak.
Er zitten verschillende scholen die eigenlijk allemaal goed zijn. Er worden wel verschillende materialen gebruikt dus daar zou ik wel even naar kijken als ik jou was. Bow vs C. etc.

Oja, en mr Wicked of Werner. Misschien kun je stoppen met het op verschillende fora bashen van andere bedrijven naast dan met welke je zelf te maken hebt. Thanks!

Qua kosten kun je dus al vrij goedkoop hier zitten als je een beetje weet waar en hoe je moet boeken.
Via Jetair kun je megagoedkoop vliegen maar ook zijn er nog een aantal andere opties voor goedkope vluchten. Chantal weet altijd wel de aanbiedingen en is redelijk op de hoogte van vluchtprijzen etc. dus je kan haar altijd een mailtje sturen.
Mr. Wicked

Berichten: 1
Antwoord #15 April 18, 2007, 05:38:29
edit2Rapporteer  
Wij zitten inderdaad niet in het centrum van Cabarete maar om nou te zeggen dat we megaver van Cabarete afzitten is ook wel weer een beetje overdreven.

Oja, en mr Wicked of Werner. Misschien kun je stoppen met het op verschillende fora bashen van andere bedrijven naast dan met welke je zelf te maken hebt. Thanks!

Bashen? Laat me niet lachen man. Het enige wat ik zeg is dat je op Encuentro 6 tot 7 kilometer uit Cabarete zit. Leuk dat je er een brommertje bij kan krijgen maar dan moet je er ook even bij vertellen hoe het verkeer hier is. Verleden maand 4 buitenlanders op brommertjes doodgereden!

Ik zeg helemaal nix slecht over je hotelletje, alleen dat het ver weg is. Ik zeg ook nix slechts over de mensen waar je mee samen werkt. Kiteclub = goeie school hoor. Nix mis mee. Downwinders met EH = harstikke leuk. Allemaal geen probleem. Maar wel even realistisch blijven als het om afstanden gaat. Wink



Hooked Cabarete

Berichten: 246
Antwoord #16 April 18, 2007, 08:01:45
edit2Rapporteer  
Van die 4 buitenlanders en hun brommertjes is nieuw voor mij, je weet ook dat roddels en nieuws over ongelukken erg snel gaan hier, toch raar dat ik er niets over heb gehoord. Als je je ogen open houd en gewoon je verstand een beetje gebruikt is er niets aan de hand, Ik heb nu iets meer dan 2 jaar mijn appartementen en brommers op de weg en in die 2 jaar is er 1 keer iets gebeurd wat ook nog een keer meer aan de persoon zelf lag dan aan de tegenpartij. dus dat valt allemaal wel een beetje mee en trouwens kan overal gebeuren. Ik denk dat de mensen die hier gezeten hebben wel beter weten en trouwens ben ik helemaal niet van plan om een discussie aan te gaan over afstanden en het verkeer hier........als we nog even doorgaan woon ik bijna in Puerto Plata. En, zolang ik over het algemeen  alleen maar positieve reacties krijg mbt het verblijf/locatie en de brommers vind ik het prima.

anyway; Succes met de Kitelounge en je zitzakken en laten we het hier verder maar bij houden. See you on the beach

Greetz Ybo

Ps, Nik; Ik zag net dat je vanochtend Chantal al een mailtje had gestuurd. Check je mail dus :-)
tilburg

Berichten: 45
Antwoord #17 April 18, 2007, 16:18:17
edit2Rapporteer  
He jongens,
Zover ik het begrijp wonen mr. wicked en hooked in... op... rond....bij.. Cabrete.... en zouden ze allebei een prima tour guidekunnen zijn voor entousiaste kiters die daar naar toe willen gaan(like me)!!!
Ik weet spaanstalige landen zijn ook helemaal weg van soaps.

Ik heb nog een vraagje: ik twijfel om mijn eigen set me te nemen 2x kites 1x een board, afhankelijk van de prijs en service hebben jullie een verhuur? zo ja kun wat info. geven.

greetz,

Hooked Cabarete

Berichten: 246
Antwoord #18 April 18, 2007, 19:49:21
edit2Rapporteer  
Wij zijn hier 2 jaar geleden heen gegaan om een accomodatie voor kiters, surfers en actieve mensen op te zetten. check even de link van een interview dat Kitehigh ongeveer een jaar of 3 geleden met ons heeft gehouden http://www.kitehigh.nl/i_ybo_chantal_hookedsports_cabareten.php , ondertussen zijn we lekker bezig en hebben al een hoop mensen de vakantie bij ons doorgebracht. We hebben zelfs zoveel aanvragen dat we nu op dit moment bezig zijn met de bouw van een aantal appartementen extra. Groter dan dat willen we niet worden omdat dan het kleinschalige eraf gaat, en dat is nu juist wat onze gasten leuk vinden. Verder doen we een hoop trips, downwinders, gewoon dingen die we leuk vinden zeg maar...
In ieder geval; We werken samen met een school op kitebeach waar ze ook materialen verhuren. Ik geef zelf altijd de voorkeur aan zelf mijn spullen mee te nemen als ik ergens heen ga. Je weet hoe je eigen kites en board varen en bent daar ook aan gewend. het meenemen van spullen in het vliegtuig is niet zo duur als sommige mensen denken en als je het een beetje slim aanpakt gratis. (zoek even op bagage vliegtuig).
Huren kan natuurlijk ook maar over het algemeen ben je goedkoper uit als je je eigen spullen inpakt. Voor prijzen om te huren check even onze website www.hookedcabarete.com of stuur even een mailtje naar info hookedcabarete com

jeroen90

Berichten: 726
Antwoord #19 April 19, 2007, 20:55:20
edit2Rapporteer  
gaan er ook nog meer mensen naar cabarete deze periode?
margrietje

Berichten: 311
Antwoord #20 April 20, 2007, 19:32:45
edit2Rapporteer  
lkrr mensen maar er is al heel vaak dingen gevraagd over t super leuke dorpje cabarete..ben er 2 keer geweest maar ozek gewoon ff goed in deze site....

ik wordt waarschijnlijk in juni geopereerd dus ga er niet heen dan ben ik alleen maar jalours op mensen die er wel kunnen kiten enz.!!
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.