Cheapkitelines goes Alp d'Huzes

Arts

Berichten: 4
November 25, 2012, 14:12:36
edit2Rapporteer  
Cheapkitelines goes Alp d'Huzes

Mijn moeder is in 1998 op 50 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Het machteloze gevoel is dan onbeschrijfbaar. Ik doe mee aan de actie Alpe d’HuZes om me zowel lichamelijk als geestelijk volledig in te zetten om andere mensen de mogelijkheid te geven dit proberen te voorkomen.

Iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die deze ziekte heeft gehad of er aan is overleden. Alpe d'HuZes hanteert een strikt antistrijkstokbeleid. Hiermee garandeert Alpe d'HuZes dat 100% van het sponsorgeld ook daadwerkelijk ten goede komt aan onderzoek dat bijdraagt aan haar missie: Andere inspireren en faciliteren om Goed, Gelukkig en Gezond te leven met kanker.

Mijn actie;
Iedereen die tot juni 2013 een bestelling doet kan/mag €10,00 bovenop het orderbedrag storten. Cheapkitelines zal dit bedrag verdubbelen tot €20,00 en storten t.b.v. Alpe d'Huzes

Een losse bijdrage is natuurlijk ook van harte welkom!

Namens de zieken; BEDANKT!!
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.