natuurgebied ???

youne nl

Berichten: 233
Juli 23, 2008, 09:34:01
edit2Rapporteer  
Halleee ,mijn vraag is eigenlijk waarom de stukken die beschermd zijn zo slecht staan aangegeven?
Je kunt het eigenlijk alleen maar op het internet vinden wat wel en niet mag !!
Zet er duidelijke borden neer (die voor iedereen duidelijk leesbaar/begrijpend zijn ) of zet het af met boeien, dan ben je volgens mij al goed op weg.
Ook moet de nkv. echt de publiciteit gaan zoeken naar mijn mening!!!
groeten
Mark1970

Berichten: 194
Antwoord #1 Juli 23, 2008, 09:49:37
edit2Rapporteer  
Publiciteit?
Je hebt helemaal gelijk, je moet je tegenstander met gelijke wapens bestrijden.
Waarom niet als NKV zijnde een wetenschapper/ instituut inhuren om onderzoek te doen naar de directe gevolgen van kitesurfen op vogel-broed gebieden?
Probeer feiten te verzamelen waarmee wij, de kiters, sterk staan op juridisch vlak.
Het helpt ECHT niet als we ons maar blijven profileren als aardige jongens met een sportieve hobby en constant 'in gesprek zijn' met de locale autoriteiten..
Met een aantal rapporten waarin onderzoekers gefundeerd stellen dat een kite de groene grutto NIET wegjaagd van zijn nest heb je een dikke stok om mee terug te slaaan..
rikdekker

Berichten: 737
Antwoord #2 Juli 23, 2008, 09:59:22
edit2Rapporteer  
Klopt ook ergens wel, en zijn ZAT kitesurfers die niet of nauwelijks op internet kijken omdat ze liever lekker aan het beulen zijn, en meer mensen zien kiten op een spot en denken van " oooh daar mag het blijkbaar, de rest doet het ook"

vaak gebeurt het varen in natuurgebied uit ontwetendheid. wat mark zegt klopt zeker, op kitehigh kan je je frustraties afreageren, maar met publiciteit bereik je wat!
Michiel.
Moderator

Berichten: 15917
Logs: 0 | 308 uur
Antwoord #3 Juli 23, 2008, 13:49:51
edit2Rapporteer  
Dat van een tegenonderzoek is al eens geopperd. Helaas zijn de kosten hiervoor enorm hoog. Zo hoog dat het erg aannemelijk is dat ook de vogelbeschermung zelf dit niet heeft gedaan. Het zijn hun eigen bevinden die ze in de publiciteit gooien. Kortom, gore leugens (want er is totaal geen wetenschappelijke onderbouwing) die nu dankzij de komkommertijd boven komen drijven als een drol ThumpDown
litewave

Berichten: 607
Antwoord #4 Juli 23, 2008, 22:45:20
edit2Rapporteer  
Ja en dat doen ze omdat als straks moet worden aangetoon of er sprake is van bestaand gebruik, er moet worden getoetst of het schadelijk is.
Als ze nu heel hard roepen dat het schadelijk is, treed er een regeltje in werking dat die gene die zogenaam schadelijk moet gaan aan tonen dat het niet schadelijk is
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.