muiderberg

*Maximus*

Berichten: 791
April 01, 2007, 23:58:27
edit2Rapporteer  
even een klein verslagje van muiderberg 31-03-07: ik kwam om ± half 1 aan in muiderg en voelde dat het redelijk waaide. ik mijn spullen op zetten enzo en ging het water op, ik het ging voor geen meter dus zette een grotere maat op en toen ging het veel beter.
na een tijdje kiten kwam ik erachter dat het heeeél erg druk was en stoorde me er best aan.

na 2 u gekite te hebben zag ik ineens iets in een boom hangen, ik zag het niet goed maar toen ik dichterbij kwam zag ik dat er een kite in een boom hing  ThumpDown ik zou graag wat meer willen weten over dit

mijn mening van muiderberg is: het is een top spot, redelijk vlagerig maar daar wen je wel aan, op 31-03-07 was het heeeel erg druk (te druk was niet leuk meer), het op en neerlaten van je kite ging redelijk makkelijk omdat het schuin aanlandig was.

maar goed, het was voor mij een hele leuke dag ondanks dat het zo druk was maar het is wel een spot waar ik alleen maar naar toe zou gaan als het anders meer zou kunnen.

gr. max
nlkiter

Berichten: 33
Antwoord #1 April 02, 2007, 00:44:00
edit2Rapporteer  
Xam, ik was het. Domme pech, en niet opletten tijdens mijn eerste sessie sinds meer dan een half jaar. Verkeerde inschatting, onderste lijn pakte de laatste tak van de boom en de kite kukelde er zo in. Kreeg hem heel beneden, totdat de kite het laatste zijtakje niet meer kon ontwijken ....

Weet niet of dit alles is wat je wilde weten ("Ik zou graag meer willen weten over dit ...") maar meer heb ik er niet aan toe te voegen.



gijsv2

Berichten: 248
Antwoord #2 April 02, 2007, 01:09:18
edit2Rapporteer  
ging die dag trouwens 2 kites in die boom, een gele cabrinha en volgens mij erder een north
Olaf Pasker

Berichten: 283
Antwoord #3 April 02, 2007, 01:10:22
edit2Rapporteer  
het was erg druk is was er vandaag ook en ik liep met me kite in de lucht in het water vlak langs de kant krijg ik ineens waar hij vandaan weet ik ook niet een kite in mijn lijnen ik denk K*T stel dat me kite een loop daardoor had gemaakt zat ik gewoon helemaal vast in die lijnen die zaten overal om me heen.

die jongen stuurde zijn kite blijkbaar door een stuur fout in die van mij ik schrok me egt helemaal kapot maar waar ik me nog erger aan ergerde is dat hij niet eens sorry of wattan ook zijn.( het kan ook zijn dat ik het niet heb gehoord)

maarjah voor de rest was het een erg lekkere dag om te kiten en heb eindelijk me neiuwe pro-x kunnen varen.

gr. Olaf
Roberthanoy
Gast
Antwoord #4 April 02, 2007, 01:15:38
edit2Rapporteer  
die jongen met die bruin/beige naish boxer en dat witte zwembroekkie waar die zich maar al te cool in voelde was ook lekker bezig met die kite die die bij iemand anders naar binnen stuurde!! loser
Tjok
Gast
Antwoord #5 April 02, 2007, 01:32:56
edit2Rapporteer  
die gast met die boxer vaarde voor de 10 de x en hij is talentje!!
Unhooked21
Gast
Antwoord #6 April 02, 2007, 01:40:03
edit2Rapporteer  
Roberthanoy,

dat was ik, ik was aan het varen en vervolgens stond er iemand midden in het water met zijn kite op 12 uur. Waarvan ik dus d8 dat hij dus even ze rust pakte of iets, vervolgens stuurt hij ze kite zonder om te kijken of iets in waardoor ik hem er dus vol in knalde :S

Uiteindelijk wel alles netjes op kunnen lossen maar erg vrolijk werd ik er niet van, maargoed was opzich wel geinig gister al1 beter als er volgende x stuk of 30 mensen minder komen... want dit was iets teveel van het goeie !

Gr.
Roy Ek
Gast
Antwoord #7 April 02, 2007, 02:53:15
edit2Rapporteer  
Was er gisteren ook, er was genoeg ruimte, alleen niet aan de kant, waar iedereen op  1m2 zit te kiten

Het is net alsof niemand meer hoogte kan lopen....

Kijk sommige mensen moeten het leren, (en moeten ook nog leren niet hun kite op 12uur te houden,) maar er zijn er ook te veel die perse bij de kant moeten gaan varen.

Maar ja blijf daar allemaal maar lekker, dan heb ik de ruimte achterin Smiley
Azrael
Gast
Antwoord #8 April 02, 2007, 03:12:03
edit2Rapporteer  
Nou, ik vond het ook niet fijn dat iedereen aan de kant aan het kiten was. Als beginner is het heel moeilijk om dan in het verdere gedeelte te komen omdat je altijd op moet letten op iedereen die aan de kant vaart. Maar gelukkig hebben zat mensen daar begrip voor en gaan ze gewoon netjes langs je of draaien ze om. Het is alleen wat onhandig dat je constant op je omgeving moet letten inplaats van puur op je eigen board waar je al moeite zat mee hebt in mijn geval. Maagoed, met opletten gaat het prima. Vandaag ook geen problemen gehad behalve dan dat de wind mij toch een tikje teveel werd later op de middag en ik echt een pauze moest inlassen. 'k Heb immers alleen een 14 dus met windkracht 5/6 vind ik dat niet meer echt fijn omdat ik dan steeds zo'n takke eind moet teruglopen en dat kost nogal veel kracht. Wordt het mij echt te gortig dan trek ik gewoon mijn safety en loop ik op die manier terug omdat dat minder kracht kost. Eenmaal terug pak ik gewoon mijn bar weer, maak mijn zooi weer vast en kan ik weer opnieuw een poging  wagen.

Ik vond het vandaag in iedergeval erg gezellig en heb weer veel geleerd en mijn eerste meters (hoogstens 50 maar toch ik vond het heel wat) met mijn board gemaakt. Meestal ging het fout met het in mijn voetbanden komen maar die paar keren dat het goed ging voelden erg fijn! 'k Blijft gewoon proberen!
slingshot {Thomas}

Berichten: 1466
Antwoord #9 April 02, 2007, 03:23:27
edit2Rapporteer  
zie foto's van muiderberg van 31-03-07 van mij (thomas) edwin en wesley

foto's staan op onze site

http://www.wethed.nl/Fotos/Alle%20foto's%20Muiderberg%2031-04%20+%2001-03/index.html
xam (niet ingelogd)
Gast
Antwoord #10 April 02, 2007, 22:44:42
edit2Rapporteer  
Xam, ik was het. Domme pech, en niet opletten tijdens mijn eerste sessie sinds meer dan een half jaar. Verkeerde inschatting, onderste lijn pakte de laatste tak van de boom en de kite kukelde er zo in. Kreeg hem heel beneden, totdat de kite het laatste zijtakje niet meer kon ontwijken ....

Weet niet of dit alles is wat je wilde weten ("Ik zou graag meer willen weten over dit ...") maar meer heb ik er niet aan toe te voegen.





ik weet wel genoeg, ik vind het wel vervelend voor je zeg. hopelijk gebeurt er weer iets wat het weer goed maakt

gr.max
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.