Nou, dat was het dan..

Wimt

Berichten: 2498
September 07, 2013, 19:48:43
edit2Rapporteer  
WOIII staat voor de deur, dus misschien nog een paar mooie herfst kitesessies bij windkracht veel, maar dan is het wel over. Meer zit er blijkbaar niet in voor de mensheid.
Nou ja, wat technische snufjes hebben we voormekaar, het perfecte mobieltje en zo, maar ondertussen nog nooit zo weinig sociaal en communicatief en vooral laag bewust geweest, als nu.
Ook het gemeenschapsgeld bewustzijn is mega laag. WE gaan niet de straat op, om te demonstreren tegen het komende, want er bestaat geen WE (in ONS bewustzijn).
Dus, de machtswellustelingen kunnen doen wat ze willen, en georchestreren ons zo naar ONS einde.
Ach ja, als er in de hemel maar kiten bestaat, wel van dat old school, niet van dat zoete, waarbij 2 gevleugelde engeltjes je op je board door de golven trekken. Er moet wel een kans zijn, dat de hel losbreekt, met onvoorspelbare rukwinden, stormen en golven die over je heen slaan.
Denk toch niet, dat je dat in de hemel hebt.
Nou ja, een voordeel van als hier de hel (oorlog) uitbreekt, de kitespots een stuk rustiger zijn, meer ruimte voor je tricks dus, laat de rest in de hemel maar een mooie spot zoeken.
Met van die speciale engeltjes, kiteoplaatenopvangengeltjes, en zo'n mooi mondopmondbeademingsengeltje, voor als het misgaat. Niet omdat je anders heengaat, want dat was je al, maar een beetje facken is met zo'n blond engelenhaargevalletje wel verleidelijk.

Droom zacht vannacht..
hehuis

Berichten: 80
Antwoord #1 September 08, 2013, 18:25:40
edit2Rapporteer  
Tapijtje van nucleaire clusterbommen eroverheen.
Vergeet meteen Egypte en Tunesië niet.

 
Wimt

Berichten: 2498
Antwoord #2 September 08, 2013, 20:31:24
edit2Rapporteer  
Wel in de Kite stijl blijven hé.
Dus,,,  oorlog stijl kiten graag. Dat betekent: undercover met een opzichtige bazooka aan het harnas, met ook daaraan: granaten met getrokken pin, De RodeKnop, met een usb'tje verbonden aan de RodeKnop in the Whitehouse.
Verder ook onzichtbaar dmv een stealth-Kite, maar of dat stealth nou zo nodig is; als ze ons aan zien komen, al loopend, dan heb je, wegens onze reputatie van "die-hard", de tegenpartij al in de broek doen schijten.

Wordt dus een easy Job, zie er nu al naar uit. Tsja, en als kite-winaars, hebben we dus het recht om overal waar we aanlanden, aanmeren, als onze kite-spot beschouwen.
hehuis

Berichten: 80
Antwoord #3 September 10, 2013, 01:03:52
edit2Rapporteer  
Paddestoelen in de herfst.
Wimt

Berichten: 2498
Antwoord #4 September 10, 2013, 19:35:45
edit2Rapporteer  
Hij snapt het niet, snap ik.
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.