Parkeren Muiderberg

Jelle

Berichten: 1293
Mei 12, 2009, 21:52:39
edit2Rapporteer  
Een noodkreet op
http://www.hanglos.nl/forum/171007/kiteforum-parkeren-muiderberg.html

Beste Iedereen,

Het vermoeden was er van de week al dat er wat onvrede zou onstaan bij de bewoners van muiderberg, nu heb ik een mailtje mogen ontvangen vann een van de mensen die aan het kerkpad woont.

We worden hier gestoord van al die in het wild parkerende auto's. Er is een parkeerplaats op het Heinzeplein en speciaal voor kiters is het parkeerterrein bij het voetbalveld open, een paar 100 meter de dijkweg af en dan zie je links het voetbalveld liggen. Wij balen echt hel erg van die auto's in de berm en op het trottoir

Zouden jullie ALSJEBLIEFT ALSJEBLIEFT je auto op een degelijk plekje willen zetten ?

probeer het een beetje in goede banen te lijden maar heb wel hulp nodig.

Spread the word

- spikey
sjembek

Berichten: 984
Antwoord #1 Mei 13, 2009, 22:27:57
edit2Rapporteer  
Bewoners moeten er zelf voor zorgen dat het bekend is dat je niet op de voor de bewoners bestemde plekken door surfers wordt geparkeerd. Als local is het denk ik wel duidelijk dat parkeren aan de linkerkant (gereserveerde plekken) als je over het dijkje gereden hebt eigenlijk not done is tegenover de bewoners. Kan me ook heel goed voorstellen dat het zwaar irritant is om elke keer zo'n kermis tegen te komen als je terug komt uit je werk en je auto nergens kwijt kan. Er is trouwens plek zat, je kan parkeren vanaf de brandweerkazerne aan de bosrand. Nog ff een tip; als het heel druk is en er nergens plek is moet je niet je auto naast de dijk zetten. Hier geldt aan beide kanten een parkeerverbod en hier wordt ook met regelmaat in de zomermaanden op gecontrolleerd á €50,- met voorgeschreven bonnen.
Gewoon  ff een stukje lopen : )
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.